kako naj ji pomagam? :(• DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
kako naj ji pomagam? :(
23.5.2012 22:28
No pač moja punca ma zlo nizko samozavest in se ne cen, ne psihično, ne fizično..nemara se in js ji hočm pomagat... zanima me kko se ji približam, kko ji lahko pomagam vzdignit samozavest, ker res nočm da sama sebe prezira...a ma kdo kšne nasvete kko nej ji pomagam? a je kdo imel podobne težave, pa kko se si pomagal? res rabm pomoč :/
• abcdef.
• Od: 4.3.2010
Re: kako naj ji pomagam? :(
23.5.2012 22:47
najprej naj rečem da se vidi da jo maš res rad če ji hoč pomagat kr večini se nebi dalo ubadat s njenimi problemi pa bi jo pustil ..
drugač pa js kot dekle lahk rečem da jo čist razumem .. povej ji da je lepa .. vsak dan .. večkrat na dan .. pohvali njeno frizuro, njene obleke, njeno postavo .. izkazuj ji ljubezen na vse možne načine in ji dokaži da je lepa! če pa to nebo pomagalo pa naj obišče kšno svetovalko alpa psihologa .. (: • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
Re: kako naj ji pomagam? :(
24.5.2012 14:14
tudi meni se zdi, da jo imaš res rad, zato ji to tudi večkrat na dan izkazuj. Sčsoma se ti bo odprla, ti zaupala in dvigala se ji bo samozavest... NIKAKOR PA JE NE POTEM ZAPUSTIT, ker jo bo to znotraj ubilo.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.