zabavne igre ob predaji ključa...

ali se na vaši šoli izvaja t.i. predaja ključa?
da
95%
 95%  [ 21 ]
ne
4%
 4%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 22

karjoladoo • Od: 20.6.2010 • Prispevkov: 173
zabavne igre ob predaji ključa... 15.5.2012 22:19
no pač na naši šoli se konec leta izvaja simbolna predaja "ključa". ob tem si osmarji in devetarji en drugmu postavlamo razne naloge. tako da bi mi potrebovali malo vašo pomoč ker smo uglavnem brez idej. aja pa edino to je, da naj ne bi blo kej preveč s hrano in vodo. hvala za kakršnokoli idejo.

l.p. 8.g
pikapoka1997 • Od: 22.2.2012 • Prispevkov: 53
Re: zabavne igre ob predaji ključa... 16.5.2012 0:31
karjoladoo pravi:
no pač na naši šoli se konec leta izvaja simbolna predaja "ključa". ob tem si osmarji in devetarji en drugmu postavlamo razne naloge. tako da bi mi potrebovali malo vašo pomoč ker smo uglavnem brez idej. aja pa edino to je, da naj ne bi blo kej preveč s hrano in vodo. hvala za kakršnokoli idejo.

l.p. 8.g

Hej! Mi smo imeli :
napihovanje kondomov ,dokler ne poči
iskanje bonbonov v gorčici ( in to z usti)
slečti si se mogel do spodnjega perila in iz tega so naredili verigo
in še par smo jih imeli ,ampak se ne spomnim več -.-
sedaj pa hodim na srednjo zdravstveno šolo Very Happy
zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Re: zabavne igre ob predaji ključa... 16.5.2012 15:15
no mi mamo tko da 9. razred (tist k je prejšn let zmagou) daje naloge 8. klasu ~ prejšn razred nam je dau take naloge:
- zmešal so jajčeuc, sol, limono, smetano pa česn so zmešal in si to mogu čim hitrej pojest
- oponašanje živali
- dobu si predmet in si mogu reklamo narest za to
- fant pa punca sta mogla počt balona polna pene za britje...z ritjo pa s trebuham
- plesat polko z banano v ustih (fnt pa punca)
- prelaufat odr z jajcam u štumfu
- narest verigo z oblek (sam tega pr nas prfokse niso pustile)
- fnt je meu navezano šeflo okrok pasu, punca pa ponev na riti in pol je mogu čim večkret s šeflo udart po ponvi
- petje (mi smo mel Damjan Murko: Srečen, ker sem moški) najboljš dat fanta
- glasno navijanje (kdo se bl dere)
- punca more odgriznt jabolko med nogami fanta

Prejšnja leta so mel tud:
- iz kock iste barve narest čim višji stolp
- jahanje koze (tiste iz telovadnce)
- pač maš na štriku jabolk in pol mora fant pa punca naenkret ga ugriznt
- pol punca more fanta čim lepš naličt pa lepo oblečt
- fant more hodit v petkah
...
če se še kej spomnm ti pa napišem Wink
karjoladoo • Od: 20.6.2010 • Prispevkov: 173
Re: zabavne igre ob predaji ključa... 16.5.2012 16:04
punce moje, ful dobre ideje.kar se še spomnite, le povejte.

Nazadnje urejal/a karjoladoo 16.5.2012 22:39; skupaj popravljeno 1 krat
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: zabavne igre ob predaji ključa... 16.5.2012 20:02
mi smo mel:
- moški trebušni ples (mi smo zbral ena2 močnejša fanta, ampak je blo smešno za crknt)
. štafeta (pač več stolu je na na vsake sedi edn učenc in vsak ma svojo nalogo; pač nevem de npr sedi na onem vrtljivem stolu pa more čimprej pojest banano, in ko je on konc se dotakne naslednega na ramo in nasledni nadaljuje, pol moreš npr. kuli sestavit, al pa enačbo rešit, al pa kak tak random zavednjiv uprašanje (mi smo mel kulk učitlu je na šoli, pa so vsi enga pozabl, kr njega skor nič ni tam) pol pa nakonc npr. de more napihnat balon z moko tulk dolg dokler ne pokne. pa take .. )
- ena igra za fante .. pač fantje imajo okoli pasa zavezan krompir, ampak ta jim visi do višine kolen .. in pol majo na tleh eno žogico in jo morjo s pomočjo tega krompirja spravit ene 3 metre daleč .. )
- fantje naličijo punce
- iz posameznega razreda se zbere več parov v katerem sta fant in dekle in si moreta izmenjat vsa oblačila (no razn spodnjih gat pa majc pa tega ne)
- posoda polna moke in na dnu je en kovanec, in pol more edn tisto moko dol spihat de pride do kovanca ki ga z usti pobere iz posode
- na dno posode daš neki češn nin pol povrh smetano .. (pa u smetano lahka kej navzgravžnga noter daš, mi smo dal noter nasekljan peteršil pa česn) in pol morejo brez pomoči rok z usti pridit do tistih češn, jih pojest pa izplunit koščico Smile
- vsak razred dobi en sukanc in pol si morejo ta sukanc napelat po hlačah .. pač nevem kok naj razložim .. prvi si da nit od pasu proti gležnju .. pol naslednji pa od gležnja proti pasu ... in tako naprej ... tisti razred ko je prej zmaga
- zaveš oči pa jih uprašaš kulk je ura ... tist ko je bližje trenutnemu času zmaga
- veriga iz oblačil
- petje (mi smo dal Justin Bieber - baby
- al pa petje v zvrsteh .. daš eno pesm in pol jo morj zapej v rapu, operi, metalu, rocku, balkanu (npr. vrba al pa zdravljica)
- 2 fanta lupita jabolko z nožem, tist ko ma najdaljši olupek v enem kosu zmaga
- punca ma pred sabo vlko posodo z vodo pa tremi/štirimi vodnimi baloni .. in more z zobmi prjet tist del ko se balon zaveže (brez pomoči rok) in fant more balon pregriznat da pokne (brez pomoči rok)
ples polke al pa valčka, pač karkoli, medtem ko mata soplesalca med čeloma pomarančo, al pa jabolko

ok ne spomnem se več Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.