get fit for bikini!

<< | 1 | 2
meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Re: get fit for bikini! 18.3.2012 17:16
rose1 pravi:
jst sm se učer tut pregrešla Rolling Eyes
cel dan sm se držala, pol zvečer sm pa film gledala pa tm so bli slani krekrji pa une prestice sm se jih pa nažrla.. heh.
ampak sm se pa dons diete čist držala hehe. Sicr sm zle že kr lačna, k sm na zad obrok jedla že ob štirih k se mi ni dal čakat haha. Pa kolesarla sm tut Smile upam da jutr vaga kj man pokaže Laughing

Predvčerajšnjem:
Celoten dan malo, zvečer kumarice, čips Smile
Laufanje: 55 krogov.
..
Včeraj:
Zjutraj čips, zvečer čokolada.
Laufanje: 66 krogov.
..
Danes:
Cocacola, veliko preveč ostalih stvari, napolitanke.
Laufanje? (še ne vem, zvečer je telovadba na vrsti)

Vaga: 58 kg, se niti ne čudim, saj sem se vsaki dan dobesedno nažirala.
Ampak okej, malo zabušavanja sedaj pa od ju3 naprej gre zares, vso srečo želim vsem*
ognjenastrelka • Od: 4.1.2011 • Prispevkov: 4
spremeni prehrano 20.3.2012 17:44
jst sem hujšala z varianto tko da po 5 uri popoldne ne ješ nič več in moraš se odpovedati sladkarijam to je simpl za začetek Very Happy preverjeno!
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: get fit for bikini! 20.3.2012 21:10
burek za zajtrk/malco

pretekla z psom 6km Smile 1ura teka
OneDirectionVEVO • Od: 7.11.2011 • Prispevkov: 9
Re: get fit for bikini! 14.5.2012 17:04
A veste kaj je zame motivacija? Preprosto to, da hočem shujšati, da ne bi bila debela ko krava. Smile Slišat enostavno, enim se pa ne zdi. Vem da ni prav, ampak jem edino jabko za malco u šol in meso in solato od kosila u šoli- stran z OH! Very Happy Ne delat istega sranja ko jst, jst se obremenjujem z vsem, kar naprej gledam tabele s kalorijami,....Ni mi pomoči, zato prosim, ne delajte istega.. Prihranili si boste življenje :// ^^
LimonaLimona • Od: 14.5.2012 • Prispevkov: 1
Re: get fit for bikini! 14.5.2012 20:02
Sem videla to temo in sem se ravno zaradi nje odločla tule gor prijavit. Tud js poskušam hujšat,pa mi nekak ne uspeva. Sem nekaj dni hodila laufat, sam zdej je premrzlo (ja,izgovori).. Pa tud preveč sladkarij pojem-enostavno se jim ne morem upret.
Se poskušam motivirat; prej sem namesto čokolade si naredila tako "sadno solato" (kivi, jabolka in jogurt)- je sladko in ne redilno. Pa še ponosna si ko poješ to namesto sladkarij. Če ima še katera kakšen podoben "recept" se priporočam (recimo namesto kruha?). Druga stvar pa je telovadba. Naredim sicer nekaj trebušnjakov,vendar premalo. Nasvet kako se prisilit k telovadbi?
Upam da nam uspe,vsem skupaj in vsaki posebej Very Happy ker mene je groza majc brez rokavov,kaj šele bikink Embarassed
Sm razmišljala da bi bila pametna motivacija tudi nekakšna "nagrada" ob izgubi določenih kilogramov. Npr. ko izgubim 5 kg (ali manj/več -same presodite) si kupim kar si želim/ grem ven/... Pač nekaj kar rade počnete,vendar ne utegnete tega početi pogosto. Kaj mislte?
Ja razmišljam o oblekci..navsezadnje s parimi kilogrami manj in nekaj dodatnimi stopinjami ne more biti škode Very Happy Very Happy

Upam da jutri uspem preživeti dan brez sladkarij in seveda poročam večer..
Lepo se imejte Wink
monxiee • Od: 2.6.2011 • Prispevkov: 68
Re: get fit for bikini! 14.5.2012 21:51
Žiujo Smile
Eto js se pa pridružujem vaši misiji Smile Am..sicer moram rečt da nisem debela, samo pač želim si imeti raven trebuh in lepo oblikovano rit in stegna. Hm...tole bo ziher pomagalo k lepši koži, postavi + moja denarnica bo za nekaj časa počivala in nebo trošila prepomembnega denarja za sladkarije Smile hm...ker grem drugače že tako ali tako vsak dan na sprehod, mislim da to ni dovolj, zato bom vrjetno delala še vaje za trebuh. Upam da mi nekak uspe, + upam da tuut vm uspe in da bomo supr fit za poletje Smile Pozdravčke Smile))
bonbonka123 • Od: 24.4.2010 • Prispevkov: 6
Re: get fit for bikini! 15.5.2012 19:02
hei hoj,kok fajna tema:D se vam pridružujem,ker namreč tudi meni vedno bolj primankuje motivacije.Jst imam 57 kil in velika sm 167 ni glih ful preveš ampak vseen morm spravit dol vsaj 5 kil:/..hujšam že skoraj pol leta in ves ta čas sem to počela nepravilno..in na koncu sm obupala in se vedn prenajdla again ja-.-..tko da sm se odločila da z jedilnika odstranim sladkarije jem sadje za malico,kosilo normaln mogoče še polej kei umest in to je to..zvečer telovadba.Za motivacijo pa imama slike postavnih punc s tumblr-ja-takoj bi imela njihovo postavo:)
vam napišem kako mi bo šlo.Bomo zmogle ? BOMO JA Wink)
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: get fit for bikini! 15.5.2012 19:08
to je super Very Happy

vam povem iz lastnih izkušenj, da telovadba spremeni življenje na boljše. le na začetku se je treba navadit na redno telovadbo, nato pa se vzpostavi red.

samo 1 nasvet - ne tehtajte se vsakih par dni. če je telovadba zdrava se rezultati pokažejo šele čez nekaj časa, ker telo se prilagaja počasi Smile tako da, tudi če se vam zdi da ne deluje, ne razmšljajte o tem ker DELUJE, samo potrpežljivi morate bit Wink

srečno vsem Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.