Kdaj zaupati fantu / punci zelo osebne stvari?

Tiashy2 • Od: 6.3.2012 • Prispevkov: 50
Kdaj zaupati fantu / punci zelo osebne stvari? 8.5.2012 17:00
Hei !

Mogoče je mal nenavadno vprašanje...Kdaj ste začele zaupat fantu al pa fantje punci zelo osebne stvari (problemi v družini,...) ?
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Kdaj zaupati fantu / punci zelo osebne stvari? 8.5.2012 21:03
Še preden sva pristala skupaj, ker sva bla že prej ful dobra frenda. (:
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Kdaj zaupati fantu / punci zelo osebne stvari? 8.5.2012 22:09
k pač dobiš filing da lahko. eni pač dolg po začetku zveze, eni pred njo. js osebno pred njo ker sm taka da sm se pač hotla prepričat če je taprau. in pol k sm vidla kok mu res lahko zaupam, sm bla z njim.
ampak res pač. filing ane.. (:
Re: Kdaj zaupati fantu / punci zelo osebne stvari? 8.5.2012 22:34
evica5 pravi:
k pač dobiš filing da lahko. eni pač dolg po začetku zveze, eni pred njo. js osebno pred njo ker sm taka da sm se pač hotla prepričat če je taprau. in pol k sm vidla kok mu res lahko zaupam, sm bla z njim.
ampak res pač. filing ane.. (:

tist filing da mu lahko zaupam mam že dost časa, ampak problem je, da nikomur ne morem kar tako zaupat, ne da ne bi hotla, ker čutim da lahko, ampak ne morem. Tudi frendicam ne zaupam tolko tiste čist osebne probleme, kr sem mela enkrat eno best frendico, ko sva si vse povedali, pa je pol to prijateljstvo zginlo tako kot se je zgodilo - iz danes na jutri..čutim, da ko mu bom enkrat tolk začela zaupat, mi bo blizu, in ko mi bo blizu, mi bo pomenu še več kot mi pa pomeni zdej..
Re: Kdaj zaupati fantu / punci zelo osebne stvari? 8.5.2012 22:35
Glede zaupanja pa sprašujem zato, ker se mi zdi čudno, da sem bolj kot ne edina, ki ne morem prehitro zaupat..to pri meni zlo dovgo traja..more bit fant kr potrpežljiv Very Happy
Koocka • Od: 13.10.2010 • Prispevkov: 18
Re: Kdaj zaupati fantu / punci zelo osebne stvari? 9.5.2012 17:07
Js sm mu začela pol čez kakšen mesec zaupvat stvari. Wink zdej mu pa povem več kot kerikol prjatlci. Smile
MissSixty • Od: 27.9.2011 • Prispevkov: 6
Re: Kdaj zaupati fantu / punci zelo osebne stvari? 9.5.2012 17:52
No jz sm mu zaupala še preden sva sploh hodila ... nevem no glede na njegove odzive mam občutek da mu lah use zaupam. Pa tut on men use pove (no usaj pomoje).

Drgač pa mislm da je to odvisno od posameznika Smile
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Kdaj zaupati fantu / punci zelo osebne stvari? 9.5.2012 18:52
jp, odvisno od posameznika pa kak čutiš oz. čutita.
jaz sem se tak čist malo po malo na začetku, če se je on meni, potem po kakih 4 mesecih pa je že blo bolje, zve isto kot najboljša kolegica.
in ja.. onadva sta edina ko toliko veta, vsem ostalih skoraj nič ne povem

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.