Življenje<< | 1 | 2 | 3• rose1
• Od: 27.2.2012
Re: Življenje
30.4.2012 21:48
Ma ja, dejansko ko vse to povežeš, vidiš. da je na svetu še velik stvari, o katerih se, vsaj včasih, ni govorilo. Spomin na prejšna življenja, dejavuji-da čas ne obstaja. Uf uf.. mene res zlo zanimajo stvari glede Jezusa.. a je blo povezan bol na osebno, a kj glede njega? Če je glede njega, a mi kar kol poveš o njemu, ker me res fuul zanima? K je od mami vodnik, pa jst tu ful čutn povezavo eno z njim • TeenGirl
• Od: 23.3.2012
1.5.2012 11:27
Se pravi da če jst sanjam, nekoga ki ga še nikoli nisem vidla, to pomen, da je ta oseba mela velik vpliv name v preteklem življenju ?
• Chocolat
• Od: 14.11.2011
1.5.2012 11:44
Ubistvu iz sanj glede Jezusa ne morem veliko razbrati ker v bistvu je zmeri iszo pa še to čist kratko...pač vidm ga v neki beli obleki, z brado, ko stoji na nm hribu,to je pa to • rose1
1.5.2012 11:59
Teengirl, ja predvidevam, da je to bila neka oseba, ki je ali pa še bo imela nate nek vpliv. Morda tut vidš v prihodnost. Čeprov večja možnost je da v prejšno življenje ja. Mogoče pa je tvoj duhovni vodinik? Vsekakor ta oseba vpliva nate ja.
Chocolat, aha ej hvala da si mi odgovorila • Chocolat
1.5.2012 12:59
pač te sanje o apokalipsah so pomojm zto k gledam vlik dokumentarcov pa filmov na to temo, tko da to pomojm ne pomeni veliko.
Drgač pač sanjam o koncih sveta na več načinov-enkrat se spomnem da so bli vulkani pa potresi, pa da so se pol oblikovali novi kontinetni-mi smo bli papol kr egipčani lol, vem zlo čudn ja....drgač npr. tut o katasrofalnih poplavah, pa 2x sm sanjala da so ns nezmljani rešl haha...okej je zloo čudn ..bli so ubistvu kt ljudje, sam da so ns (redke) odpeljali z njihovim plovilom nekam newemkam, kjer so bla ubistvu mesta isto kt pr nm, pač hotl so nm ponudt tak lajf kt na zemlji...utaknl so ns u eno hišo, kjer so ble knižnce,spalnice,kuhinja....newem res....kot da bi delal en ekspriment na ns al newem kaj,...kt nekakšn big brotherxD • rose1
1.5.2012 13:22
Uf toj pa zlo zanimivo • Chocolat
1.5.2012 16:52
No ja pomojm vidla lih nism tega, treba jeupoštevat, da mam ogromno domišljijo tut • Chocolat
1.5.2012 17:31
aja glede poplav pa to,mnde d u bibliji piše, da Noe ni meu barke, ampak d se je dvignu zs plovilom..nwm kolk je kej es, sam povem • rose1
1.5.2012 17:57
uf ma ja, še velik teh nepojasnenih stvari je • Chocolat
2.5.2012 9:53
Tuki je ena skupina na fb o misterijih če koga zanima [link] • misfit
• Od: 2.5.2012
2.5.2012 14:51
Prebrala sm čist use poste na to temo in sm ful navdušena ker dejansko obstajajo ljudje k jih to tut zanima! Mam pa jst tut ene par uprašan:
-lucid dreaming oz sleep paralysis. ful velik govora je zadnje čase o tem na internetu in me zanima če je to use tut bolj poduhovljenje narave. parkrat sm hotla probat tale lucid dreaming ampak k sm zvedla da najprej zapadeš u paralizo sm se hitr premislla ker podzavestno tut jst vrjamem v tele energije into -že kot otrok sm bla velikrat pr psihologu zarad raznoraznih fobij in vmes sm mela strah pred smrtjo. tist intenzivn strah. mela sm take različne napade in u glavi sm ustvarjala bolezni in to. zdej me zanima kok so tele fobije povezane s preteklostjo? -nekoč sm brala eno knjigo od teh duš ampak se nemor mspomnt naslova! a je slučajno kdo bral knjigo o neki ženski k je umrla in je pač njena duša bedela nad njeno družino? zdej sm ful posplošila -branje avre. prebrala sm celestinsko prerokbo na 3/4 in me zanima če bi mi bla lahko ta knjiga kot neko vodilo oz 'učbenik' da se naučim branja aver - a bi lahko na podlagi mojega talenta za pisanje in mojga filozofiranja sklepala, da sm bla v prejšnjem življenju filozof oz pisatelj? • rose1
2.5.2012 15:35
Živjo! ma ja jst sm tut čist hepi k vidm da to tut druge zanima, k z mojimi frendi ni šans da bi kako tako temo zdebatiral Za te sanje prvič slišm sm, mal pobrskala po netu kar zanimivo zgleda Glede fobij predvidevam, da če za ta strah ne najdeš vzroka v tem življenju, da je to potem najbrž še problem iz preteklih življenj. Fobije se rešš tko, da razčistiš sam pri sebi, navaden način je ponavadi, da se soočiš s strahom, in če ta ne izvira iz tega življenja greš pač na regresijo Eno knjigo podobno sm tut jst brala Kronika odhoda, ista avtorja sta kot Devet stopnic, kjer se duša pripravlja na utelešenje.. U tej knjigi pa se pripravlja na fizično smrt. K ma pač eno bolezen, mislm da raka, in pol vidmo kako provzaprov to poteka, meni je blo res zanimivo, predvsem ker je brat šel skozi to in sedaj vem kaj se mu je pravzaprav dogajalo Celestinska prerokba bi ti lahko na splošno pomagala ja, priporočam pa ti, da še kakšne druge knjige predelaš, naprimer jst mam knjigo Intuicaija od Julie Soskin. Tam so res vaje (meditacija in to), kako priti do teh stanj, tut telepatija in te stvati, mislim da vključuje tudi to Haha, ja lahko je možno ja • misfit
2.5.2012 16:41
Mja no. Ljudje okol mene se niti podrazno ne zanimajo za te stvari :S
Kar se telih sanj tiče .. jst na tvojmu mestu ful ne bi probala ker me je preveč strah hahaha Za moje fobije so vsi krivil mojo 'inteligenco' ker sm kot otrok rajš brala enciklopedije in filozofske stvari kot pa karkoli druzga. Nevem no, mogoče sm pa bol dovzetna za takle šmorn. Ej mogoče je pa clo ta kniga! Sam k sm zdej gledala platnice .. res se nespomnem da bi bla taka :/ Morm mal pobrskat no, ker se mi je zdela dost uredu knjiga (: Jst sm ful poskušala uvidt auro ampak mi ni nikol uspel. Baje sm vidla ene parkrat svojo k sm poskušala na svoji roki .. se pa spomnem enkrat da sm vidla od moje mami auro. Čist tko nevede. Okej še ene par uprašan: -jst ful velikrat čutm da me nekdo opazuje. a je to zgolj paranoja al je tut kej za tem? -če bi rada preizkusla telepatijo ; a je dost da je skoncentrirana samo ena oseba(jst) al more bit pol še tista druga oseba prpraulena na prejemanje telepatskih sporočil al to pride kr samo od sebe? • rose1
2.5.2012 19:47
Aha am..sam zdej me pa res zanima za tole Hm a veš, da glih zdejle berm na netu ful o indigo pa kristalnih otrocih. Nevem kako, da sem na to temo prišla sploh, da sm jo začela brat, ampak se mi zdi da ti morm to ument. Dj si preber to če te stvar kj zanima Glede platnic.. ene knjige, ki so že dalj časa na trgu, doživijo več izdaj, s tem tut različne platnice, možno je, da si imela kakšno starejšo izdajo, ker jst tut vem da je moja bol stara. Mislm, da je bol taka bela na sred so pa ene barve, če se prov spomnem Ja, tele aure se menda vidijo, ko se ti odpre tretje oko Lj jst mislm, da za vsak občutek, ki ga imaš obstaja razlog. Ni razloga, da bi si domišljala da te en opazuje. Očitno te, če imaš tak občutek. Sj velik ljudi prav, da majo filing, da jih nekdo opazuje, neki že more bit na tem. Mislm, da je dovolj če samo ti to delaš, ampak morš pol res intenzivno, je vsekakor lažje, če tudi tista oseba tako dela. Oz. daj takšen čas, ko veš, da ima svoj um umirjen, ne recimo sredi intenzivnega pogovora s prijatlji, ko misli na sto stvari • misfit
2.5.2012 20:47
Sm prebrala par člankov o teh otrocih. Na luninem netu je tista ženska opisala obnašanje njene takrat 3letne hčerke pr psihologu... zanimivo. Jst sm na tistem pregledu enostavno izignorirala psihologinjo,ker so se mi ta vprašanja zdela bedna. Baje sm še naglas izrazla svoje mnenje pred tisto pasjo psihologinjo Ma ne una kniga je bla modro-oranžna/roza. Jo bom že nek najdla. Čeprov je pa možn vda je to ta. Se bom mal pozanimala. Pa zdej so me tele aure prov začele fascinirat spet! Pa v tole telepatijo se tut morm bol poglobit. Sam kaj k nenajdm osebe k bi ji bla telepatija u interesu ... da bi se šla pa to sama .. se mi pa zdi mal pretežko :S • rose1
2.5.2012 21:24
Meni je pa zanimivo, ker se precej vidm v upisu kristalnih.. no sj to je tko..predalčkanje pa to, sam še vseeno zanimivo. Jah, moj cilj je zdj da grem na tisto terapevtsko regresijsko stvar, da malo več izvem o sebi, pa je to to Ja sj u knjižncah najdš vse sorte teh knjig, je velik tega Ma ej, zj pa še jst hočm to preizkust! haha. • misfit
2.5.2012 21:52
Jst sm se tut med kristalčki najdla Dej pol poročej kako bo tm ker me res fulfulful zanima Nism zadledila če si slučajn omenla kkšno knjigo o aurah kje u prejšnih komentarjih tkoda če slučajn veš za kkšno bi te šeenkrat prosila za naslov Ne sanjaš? • rose1
3.5.2012 8:39
Haha jst tut en 75%. Nikol nism lih marala mesa (fotr biu skos žiučn zarad tega Ja bom sporočila, to grem v začetku poletnih počitnc, sm komi tastaradva prepričala haha Knjiga Intuicija je precej zanimiva, ker ti daja praktične napotke, ampak ne sam za to.. Sicer pa ne poznam ker se še nism tok ukvarjala s tem Mah jst mam res zlo trdn spanc, jst spim k ubita • rose1
3.5.2012 16:58
Moč zdravilnih rok ..vodič za zdravljenje pomočjo človekovega energetskega polja Barbara Ann Brennan
in Prebujajoča svetloba..potovanje osebnega zdravljenja..ista pisateljica. Posebaj v teli drugi se zelo posveča avram, so ilustracije aver pri večih stanjih-bolezen, jeza, zaljubljenost in tako naprej. Videti avre se pomojem ne moreš naučiti, pride samo od sebe pomojem, seveda pa da pač delaš na sebi. Avre ponavadi vidijo zdravilci, ker s pomočjo tega človeku lahko postavijo diagnozo, kje je bolan in tako naprej • misfit
3.5.2012 21:30
Oh šele zdej sm vidla Knjige k sm jih uzela: Devet stopnic, Skrivnost za mlade in še eno o auri. Sicer zdej nevem naslova ampak zna bit uredu(zravn so prložena očala s šipcami v indigo barvi). Zdej bom vidla kako bo. Pa še neki vprašanj: -če umreš nasilne smrti(v vojni,streljanju ,bilokej) a boli ko umiraš? jst se bojim samo bolečine ob smrti .. -neka mamina prijateljica k se ukvarja s podobnimi stvarmi je nekoč slikala naše stanovanje, čist tko nedolžno. no in na teh slikah so ble bele pike. baje da so to energijska polja umrlih? al je možn da je biu sam prah? • rose1
3.5.2012 23:41
Uf no super V knjigi Potovanje duš, pisatelj omeni, da ponavadi duše iz telesa skočijo še pred tisto najhujšo bolečino Uf tele slike so pa zdj vedno bolj pogoste. Mi mamo tut ene slike, k smo se slikal ponoči zunaj, pa je pouhno enih takih sivkasto prozornih krogcov. Kokr vem, to niso mrtvi, to naj bi bla neka pozitivna bitja iz druge dimenzije. Nevem več kaj točno delajo za nas, vem da pač neki dobrga. Že kakšne pol leta nazaj sm brala od slovenske pisatlce Blinkite Akademija žvljenja, pa poleg drugih stvari prilaga še tele slike in neki prav, al pa v zadnje ko sm bla v knjižnici pa sm držala že tole knjigo...http://www.emka.si/svetlobne-krogle/PR/1050775,13204 , pa nevem zakaj sm jo pol kr nazaj dala..je pa ista pisatlca kokr za Prelomno leto 2012. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.