loveHELP• punckalove
• Od: 24.9.2010
loveHELP
2.5.2012 22:13
na kresu sm spoznala enga tipa prek frenda, str je enako kot jaz. živi pa v zelo odaljenem kraju, vendar velikrat pride v nš kraj. no na fbju sm ga dodala in kliknla. glede na to da sm zeeelooo sramežliva je to velik uspeh zame.. no in tako sva se pogovarjala o navadnih stvareh (bratje7sestre, npz, šola, frenbdi p to..). dons sm ga pa spet kliknla, in sva se spet pogovarjala. sam on men sam odgovarja na uprašanj, nč me ne sprašuje sam tko: ti?. pa ponavad mi ne odgovori še isto sekundo in potem ratam živčna -.- se pa tolažm s temu da zravn počne še kašne druge stvri(igra igrce, posluša musko...)
no i zj nevem al mu grem na živce, in o čem nej se pogovarjam znim? res mi je zelo všeč in bi rada imela z njim kaj več.. o čem se fantje radi pogovarjajo s puncam? pa imam še eno prošno (za tiste ki želijo) lahko kopirate vaše pogovore s fanti/dekleti? tko začetk pogovora, pa tko da vidm kako drugi fantje pišejo pa tko in o čemse pogovarjate.. • MoniieAngel
• Od: 26.6.2011
Re: loveHELP
2.5.2012 23:03
Men se tut to velikrat nardi...
Najbols da pocakas da te 1x un klikne, kr ce ga bos skos ti klikala mu bo slo na k* in te bo zaceu ignorirat... Vem da ni tko u izi tole nardit in sam cakas d te un klikne bos pol res vidla a bi un rad meu kej s tabo al ne, ker ce mu bos zej skoos pisala pa tezila mu bo slo na k* in nebo kul... poznam in vem iz lastnih izkusenj... Velik srece;) • slovenc79
• Od: 19.8.2011
2.5.2012 23:07
reci mu naj napšiše kej o sebi jaz sem se pogovarjal pač isto tko osnovno, mal o sebi poveš, vprašaš kaj pa ti? itd, pa pač vse teme okol šole frendov pa tega.. pol pa kakšne take stvari ki se dogajajo. npr. ga vprašaš če je videl unega kretena ki je dobil 3 mesce zapora zarad mučenja živali, pa kaj si misliš o tem, pa pol njega vprašaj kako on gleda na to.. idealno je, ker tem ne bo nikol zmanjkal, ker se ves čas kej dogaja, pa še bolj ga spoznaš in ugotoviš kako podobne poglede na različne stvari imata • punckalove
3.5.2012 14:43
ja kja pa če me nebo kliknu?
no zej bom počakal nekj dni in če me nau, ga bom pa jest. drgač pa hvala • MoniieAngel
• Od: 26.6.2011
3.5.2012 15:37
punckalove pravi:ja kja pa če me nebo kliknu?
no zej bom počakal nekj dni in če me nau, ga bom pa jest. drgač pa hvala Ja ce te ne bo kliknu pol bv da ustrajas kr se mu j* za tebe... pa mal se pozanimi kaj so njegovi hobiji pa tko pa ga mal glede tega upras p tko naprej zmiri se najde dost tem;) Sam ne bit prevec vsiljiva.. • punckalove
3.5.2012 20:10
ja sj drgač se itak še nepoznava - enkrat sva se vidva in nisva lih velik govorila, rgač sva se pa sam po fbju zguvarjala... res nebi bla rada vsiljiva, sam encajta mu bom pa še težila |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.