Problemi.

DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Problemi. 2.5.2012 14:33
Evo tuki je moj problem. S punco sva skupi malo manj kot eno leto, mava se res rada, zaupava si use, se tut kdaj skregava ampak nč hujšga. No in zadn mesec je biu katastrofa, kregala sva se skoraj vsak dan in prejšni tedn mi je dala konc. Takrt je bla ona z njenmu best frendom in poljubla sta se. Mislila je da bosta one2 začela neko zvezo. Ampak ob koncu dneva je spoznala da je nardila napako. Čes par dni sva se s punco dobila, se pogovorila in razčistla in zdej sva spet skupi. Ampak zdej me moti to, da se še kr druži s temu best frendom. Živita zlo bliz, mi2 pa ne, zto se vidva enkrat na teden. Nočem je ovirat pri njenem druženju al karkol, rajši vidim, da mi pove, če gre z njim, kot da bi ji jaz prepovedal, potem bi se pa onadva dobivala na skrivaj. Nevem kaj nej nardim, ker onadva se lahko usak dan dobivata, zmeri mi pravi kok se mata fajn in to. Jaz pa nemorm k njej večkrat kot 1x na teden, zarat glupih tastarih, k me nikamor ne pustijo, skos se morm neki učit pa neki, ker mam en predmet negatiuno... Izpita za motor še nimam, ker jasno more bit šola na 1.mestu zmeri in js nesmem met lajfa. Če se uprem tastarim mi pa grozi možnost, da me ne bojo pelal k punci, pač ker če bi pelali busi med najinima krajema, bi šeu z busi. Sploh nevem kaj nej nardim..ma kdo kšn nasvet?
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: Problemi. 2.5.2012 21:51
glede na to de je ona spoznala de je bla tist napaka kar sta nardila tvoja punca pa on prjatu, bi ji lahka zaupu. res je de ni lepo to kar se je nardil, ampak vsi delamo napake. najboljše spoznanje je to de je pršla k pameti pa spoznala kirga ma najrajš, tebe. ziher ti je hudo zarad te oddaljenosti med vama in ''bližine'' onih dveh, ampak vse se da. enostavni ji moreš zaupat. brez zaupanje ni normalne ljubezenske zveze. zaupi ji, in ona bo tut teb. posledično te bo mela bolj rada in bolj se bota zbližala, in ne bo ji zamikal de bo mela kej s kakim drugim. zaupat moreš ...

ampak če pa to nardi še enkrat, pol bi jo pa js brezdvoma pustila, oprosti, ampak bi jo. nobedn nima pravice de ga nekdo tkole prizadane ..

Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.