ALI JE ODNASANJE KAZNIVO ??• denkoboy2
• Od: 23.5.2011
ALI JE ODNASANJE KAZNIVO ??
23.4.2012 17:35
Mene samo zanima ali je odnasanje odpadkov iz javnega komunalnega podjetja kaznivo ?? Npr. Ko jaz odnasam stare racunalnike in jih potem popravim, ce pa je pokvarjen pa vrnem
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: ALI JE ODNASANJE KAZNIVO ??
24.4.2012 16:20
ni kaznivo. s tem da nekdo da stvar v kontejner ali zraven, ali pri kosovnem odvozu da zraven, se prostovoljno odpoveduje lastništvu.
je pa kaznivo, oz. prekršek, če jemlješ stvari iz zabojnikov ločevalnih odpadkov, npr. zabojnik za papir, steklo, humana, pač tam kjer so zabojniki zaklenjeni, pač moraš vlomiti da dobiš to. to kar počneš je hvale vredno. polno ljudi stran meče stvari ki se jih še da uporabit, ali so pa še čisto uporabne, samo jih ljudje ne potrebujejo, prodajat se jim pa ne ljubi (računalniki, igrače, oblačila itd..), potem se pa pritožujejo češ da ni denarja.. znajt se je treba lp • denkoboy2
• Od: 23.5.2011
30.4.2012 15:59
Sem sel danes na komunalo pa so mi rekli da naj kr grem domov pa ce me se enkrat vidijo tam bojo baje policijo poklicali pa starsem dali kazen.
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
30.4.2012 17:58
če jemlješ z varovanega prostora, ki ni javen, jasno da je kaznivo. se mi je zdel da misliš če kdo da kaj na smetnjak ali zraven..
lahko pa vprašaš če smeš vzeti, razložiš kaj delaš s tem itd.. pa mogoče boš koga spoznal tam ki je v redu in ti bo dovolil da kaj vzameš. ampak jaz osebno se raje ne bi mešal v to.. raje poglej malo zraven smetnjakov, kakšna divja odlagališča itd.. tam je ogromno tega. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.