O čem se pogovarjati?

Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
O čem se pogovarjati? 28.4.2012 20:13
Pred nekaj časa sem prek interneta spoznal punco. In se mi zdi dosti skulirana in to. Je iz Romunije,govoriva v angleščini...
Zanima me,o čem naj se še pogovarjava,ker se mi zdi da počasi zmankuje tem za pogovor.
Hvala Smile
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: O čem se pogovarjati? 29.4.2012 10:53
ja odvisn je od tega o čem sta se do zdej pogovarjala .. js se naprimer z enim nizozemcem tut v angleščini pogovarjam, pa se midva menma o vsem mogočem, tak o vsakdanjih stvareh.
čist tko kot da bi se z enim frendom menu, nič drugač
seveda je pa tut odvisno od ''odnosa'' med vama. al se sam tko mal menta, al sta neka prjatla .. seveda je pa najboljš se pogovarjat o skupnih interesih, če jih mata kej Smile
Re: O čem se pogovarjati? 29.4.2012 12:40
kje si ti našla tega nizozemca?Smile
in hvala za nsvet;)
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: O čem se pogovarjati? 29.4.2012 13:14
men gre tut na žiuce da se nimaš kej za menit z ''neznanci'' -.-'
pač ono: hej, kxi, ka delaš,kk kej u šoli... in pol neveš več ka napisat Mad
Re: O čem se pogovarjati? 29.4.2012 13:31
kje se vi to pogovarjate? jaz uporabljam omegle,ampšak usak tadrug sam seks in to išče tam:S
ko pa najdeš nekoga normalnega,pa hitr izgubiš neke temo,o katerih bi se pogovarju,poleg tega da jaz niti ne obvladam angleščine u nulo,in ravo zaradit ega iščem koga za dopisovanje,ki ima materni jezik,da še kakšne nove fraze pa to spoznam Smile
whereami • Od: 28.4.2012 • Prispevkov: 9
Re: O čem se pogovarjati? 29.4.2012 14:41
js hodm dostkrat na chatroulette.. tm je pač ful potrebnežu, kr je ful bed, sam sm pa že dostkrat spoznala par fajn ljudi in se da z njimi tud normalno ment.
glede teme kaj bi se lohk pogovarjala pa ti predlagam da ji mogoče zaupaš kej o svojem zasebnem žiuljenju, pol ti bo lohk tud ona zaupala in se bosta veliko pogovarjala .. tko o usakdanjem žiuljenju, kaj vaju muči itd. še najbolš se je z neznanci pogoovarjat o problemih ker te ne poznajo in te ne obsojajo Very Happy upam da sm pomagala.
Re: O čem se pogovarjati? 29.4.2012 20:09
Timo3113 pravi:
kje si ti našla tega nizozemca?Smile
in hvala za nsvet;)

haha dolga zgodba .. najdla sm ga na RuneScape če kdo pozna, pač ena igra je. ja in zdej se menma že ful dolg, mislim de bo dve lete tega maja .. pa on je starejši pa bolj obvlada angleščino, tak da učasih mi je prav nerodn ko ga kej ne razumem.
pa midva se velik pogovarjama o nogometu pa prjatlih pa težavah pa tko .. pač čist vsakdanje xD Smile
Re: O čem se pogovarjati? 29.4.2012 20:11
drgač pa na omegle vtipkaš ene ''skupne interese'' in pol ne prstaneš pr tistih potrebnežih ko so ponavad gor. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.