Haha...

irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Haha... 13.4.2012 20:01
Hej. Tole ni neki... Da bi vas prosila za nasvete... Ampak da nekako povem ka me muči.. Da se bom bol počutla.
Na naši šoli me folk ful sovraži, ker mi je fotr z juga... Ker pač nisem "čista" slovenka.
Poskušam ignorirat, pa ne gre. Bolj se trudim bolj me odrivajo, obrekujejo, žalijo...
Ne vem kje je problem. Nenazadnje sem bla rojena u sloveniji. Pa tudi... A nismo bli u preteklosti mi eno ljudstvo? Je prav da zaradi ene meje, vidne samo na zemljevidu nekoga popounoma izločmo iz družbe?
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: Haha... 13.4.2012 20:06
mah to je smešno, otročje... brezveze.

Men ni važn s kje si, človek si isto kot js. ****š tist folk. Ajde ne rečm, eni z juga so res nesramni, pa bi se kr neki tepl, niso pa usi, tko da to da ločiš nekoga iz kje prihaja je žalostno.

lej če hočš me lahk dodaš na msn: sarah.the.one@hotmail.com

čau Smile
mee16 • Od: 4.1.2011 • Prispevkov: 3
Re: Haha... 13.4.2012 22:19
jaoo pa sj ne morem vrjet da se v temu modernmu svetu to še zmeri dogaja..lej pr men je blo na nek način podobno kokr pr teb, s ttem da ko sm šla na srednjo šolo se je to čist spremenil, zj sm ponosna na to da sm "čefurka", pa glede na to da zj še tapravi slovenci hočejo bit takoimenovani čefurji, se sploh ne sikirej, bod to kar si, folk te bo cenu zrd tebe in tvoje osebnosti ne pa zrd priimka alpa imena alpa karkol druzga Wink
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Haha... 14.4.2012 9:07
Te razumem kako se počutiš, ker sem imel sam podobne težave.. Predvidevam, da ne prihajaš iz kakega velika mesta (Maribor,Ljubljana,Celje) in da je tam populacija pretežno slovenska? Preprosto ignoriraj in si vbij v glavi da ni nihče boljši od tebe zato, ker imaš korenine iz Juga.. Name so se tudi hotli spravljat, ker sem Srb po narodnosti, ko sem živel eno leto na vasi na Dolenjskem.. Pa sem jih samo ignoriral.. Ne vem no ampak madona v 21.stoletju bi se pa lahko že nehal delit na naše in vaše.. Če si dober človek si zaradi mene lahko tudi Senegalec, če ti paše.. Rasa,Vera in Narodnost v 21. stoletju res ne bi smelo biti važno.. Posebej smešni so mi pa tisti skrajno desničarski Slovenci, ki pljuvajo po vsem kar je južno, potem pa celi ponosni hodijo na tekme nogometne reprezentance kjer je več kot polovica južnjakov.. Laughing
Re: Haha... 14.4.2012 10:45
Mandex pravi:
Te razumem kako se počutiš, ker sem imel sam podobne težave.. Predvidevam, da ne prihajaš iz kakega velika mesta (Maribor,Ljubljana,Celje) in da je tam populacija pretežno slovenska? Preprosto ignoriraj in si vbij v glavi da ni nihče boljši od tebe zato, ker imaš korenine iz Juga.. Name so se tudi hotli spravljat, ker sem Srb po narodnosti, ko sem živel eno leto na vasi na Dolenjskem.. Pa sem jih samo ignoriral.. Ne vem no ampak madona v 21.stoletju bi se pa lahko že nehal delit na naše in vaše.. Če si dober človek si zaradi mene lahko tudi Senegalec, če ti paše.. Rasa,Vera in Narodnost v 21. stoletju res ne bi smelo biti važno.. Posebej smešni so mi pa tisti skrajno desničarski Slovenci, ki pljuvajo po vsem kar je južno, potem pa celi ponosni hodijo na tekme nogometne reprezentance kjer je več kot polovica južnjakov.. Laughing

kje na dolenjskem si pa živeu? to me res zanima...
Drugače pa ja, men so pa fajni tisti z juga (no ne vsi, ampak tisti dobri) in me čist nič ne motjo.

Hrvate pa Srbe je prej obiskala Angelina Jolie, nas Slovence pa najbrž nikol ne bo, pa smo čist zraven... Wink))
Re: Haha... 14.4.2012 12:15
Glede lokacije sem ti že v Privat napisal.. Angelina jih je pa obiskala zato, ker tam vojni film snemala zarad katerega je imela full probleme, ker govori se mi zdi vmes tudi o Srebrenici.. Ja no ne obstaja narod, kjer bi bili vsi ql.. Imaš debile povsod tako da pač ne moreš reči da so pa zdaj vsi Srbi slabi ali pa vsi Slovenci.. Človek je debil sam po sebi, narodnost tukaj nima vpliva..
Re: Haha... 14.4.2012 12:19
Mandex pravi:
Glede lokacije sem ti že v Privat napisal.. Angelina jih je pa obiskala zato, ker tam vojni film snemala zarad katerega je imela full probleme, ker govori se mi zdi vmes tudi o Srebrenici.. Ja no ne obstaja narod, kjer bi bili vsi ql.. Imaš debile povsod tako da pač ne moreš reči da so pa zdaj vsi Srbi slabi ali pa vsi Slovenci.. Človek je debil sam po sebi, narodnost tukaj nima vpliva..

a mislš da ne vem zakaj jih je Angie obiskala? lol

ja prou maš... ti maš zdele tud zasebca...
Re: Haha... 14.4.2012 12:20
Haha nisem rekel, da ne veš sam pač napisal sem, ker morda kdo drug ne ve Razz Vem, sem ti že odpisal Razz
beur7 • Od: 14.4.2012 • Prispevkov: 4
-.-' 15.4.2012 16:22
hja no Razz to je se dobro, ko te sosolci to nekako ignoriras.. pr nas pa kr nekateri ucitelji znizajo oceno samo zto kr si južnjak oz "ćefur" ![/list][/list][/quote]
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: Haha... 15.4.2012 22:01
džizs... resno! -.-
Re: Haha... 16.4.2012 13:31
Pač idioti.. Kot da imaš ti kak vpliv na to.. In kaj potem, če je tvoj fotr iz juga? Moj je tudi južnjak pa kaj je zdaj zato kaj manjvreden? A najbolj smešno je to, da se posebi po Ljubljani veliko "čistokrvinih" Slovencov dela južnjake.. Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.