pomoč!!!

ninastopar95 • Od: 16.4.2011 • Prispevkov: 11
pomoč!!! 24.3.2012 22:09
živjo!
jst imam en velik problem. s fantom sva 'bluzla' več kot tri mesece...potem pa se en teden ni pogovarjal z mano in mi ni odpisovav na noben sms...po enem tednu pa mi je napisal, da do mene ne čuti več tako kot je in da more razčistit pri sebi kaj bi on rad v življenju...ful me je prizadelo tut jokala sem vsak večer...nevem ka naj naredim še vedno ga imam zelo rada in ob misli da bi bila z njim katera druga dobim solzne oči? in točno to se je zgodilo že v petek se je lupčkal z drugo...prosim pomagajte mi kaj naj naredim...kakšen nasvet? Crying or Very sad
PinkStar • Od: 30.12.2009 • Prispevkov: 50
Re: pomoč!!! 24.3.2012 23:25
Ni te vreden, najd si bolšga..Ampk ne samo za bluzenje...Kr pri bluzenju bi tut mogla prčakvat d se bo nrdil kej tazga...Tko d tle gre za tveganje...
Vso srečo.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: pomoč!!! 24.3.2012 23:27
najbolje da ga preboliš. vem da bo težko, pa vseen.. sam bluzenje pač.. je pa tip pač otročji da ne ve kaj hoče, kot veliko mladih (tudi punc ne sam fantov)
najdi nekoga ki bo bolj resen, ki te bo rad imel ne samo bluzil, ker očitno si želiš tega. tudi išči v tej smeri (ne takih ki bluzijo, pač pa resne)

jaz tudi prebolevam trenutno Sad ampak ni druge rešitve..
Re: pomoč!!! 25.3.2012 1:04
ful hvala za nasvete...sam sem misla da se bo mal drgač končalo glede na to, da sma se poznala eno leto prej preden sma sploh kaj mela pa sma se ful zaštekala pa ful nisem misla da mi bo kaj takega naredo...
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: pomoč!!! 3.4.2012 11:29
Mislim, da bi moral vsak človek preden se spušča v t.i. mutenje premislit ali je to zanj ali ne.. Iz tvojega posta opažam, da si oseba, ki se hitro naveže na človeka in mislim, da nekako glede na to da si precej bolj čustvena kot nekateri ti priporočam, da raje imej resno zvezo, ker takole boš samo trpela.. Treba je vedeti, da mutenje je samo zabava v določen trenutku, večini to ne pomeni nič kot pač zabavanje na žuru oz kje drugje.. Niso vsi za avanturce, posebej pa ne ljudje, ki so bolj čustveni in se hitro navežejo na človeka.. Sam si ne predstavljam, da bi imel recimo sex frendico, ki bi poleg mene seksala še z drugimi, ker bi mi slej ko prej to zamoril..
Re: pomoč!!! 14.4.2012 17:57
mandex
ful dober sklepaš...res je ful prehiter se navežem. vem da nbi smela preveč pričakovat glede na to da sma sam bluzla. sam fora je da sma se midva že od prej poznala več ko eno leto...bluzla pa sma tri mesce in pol mi on kr naekrat napiše sms, da ne čuti več do mene ko pa je pa da bolš da zaklučima, ker to ne pele nikamor. še večja fora pa je, da jst ful težko pozabim na ljudi, ki so mi kdaj kaj pomenli in še zdej ko se spomnem kk je blo vse fino pa fajn dobim sovzne očke, ker ga mam še vedno ful rada. najbolj me pa boli to, da se še sam pozdravlama čeprav sma se zmenla, da boma ostaala kolega Sad včasih si želim da nikol ne bi kja mela pa bi bla še zdej sam dobra kolega
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: pomoč!!! 15.4.2012 9:21
to, kar si ti doživela, doživi čist vsaka punca... pa ne sam 1x. Tko kot je madex reku, eni tipi niso resni in bi mel usak dan drugo, eni so pa resni (tako kot ti) in se hitro navežejo.

Zato se ne sekiraj preveč, pa si najd enga resnga tipa, pa bo... Wink
Re: pomoč!!! 15.4.2012 10:53
Sama pri sebi veš kaj je bolj zate primerno: bluzenje oz resne zveze.. Glede na to da si bolj čustvene sorte ti priporočam raje kaj resnega kot pa taka mutenja, ker pač samo trpiš.. Se bo že kak resen našel brez skrbi.. Very Happy
Re: pomoč!!! 15.4.2012 15:29
sam resnega deda najdit je problem Confused
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: pomoč!!! 15.4.2012 15:42
maš tuki, nad tabo je Wink
Re: pomoč!!! 15.4.2012 16:11
ja če bi vedla kdo je pa kolk je star pa bi ga lahk spoznala bi blo ja Smile
Re: pomoč!!! 16.4.2012 13:23
theoneblondie je s tem mislila mene.. Very Happy Pošlji mi privat pa se bomo zmenili kaj Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.