zakaj?

keep out • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 63
zakaj? 8.4.2012 21:22
uglaunem nekaj me zanima in sicer: med starejšimi ljudmi sem zelo priljubljen res usi me hvalijo z useh strani pa tud pr mladih ampak da bi blo kej več to pa ne... in nevem zakaj... kadim ne pijem ne sem me d najbolšimi u razrdu (3. letnik) in res nevem kaj jih moti na meni, res da sem bol mejhn ampk pomoje to nebi smeu bit problem, mal me zanima kaj si vi mislite o tem.. kaj bi spremenu da bi se situacija usaj mal spremenila? ps. če pa že kero zanimam po po kratkem času ko jo spoznam ugotovim da je ženska res pokvarjena in usi k jo poznajo mi svetujejo da keep out od nje... hvalaaa za odgovore že za unaprej Wink Wink <3
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: zakaj? 8.4.2012 21:52
lej, men je pomembno, da zna tip poskrbet zase, da je resn, da ma nek styling (lej ne bom lagala, mora se pač mal znat zrihtat, nč posebnega, neke kaubojke pa majco, al pa karkol, sam ne v kakih bata škornih) , pa da me zna nasmejat. Ostalo je pa pol bol tko...

Ni mi važna velikost, mam tipa u klasu, k je majhn ful, pa je faca, da je ni večje...

Tko da, ne obupaj, sj boš najdu uno, "ta pravo"... Pa magari čez 5 let. Wink
Re: zakaj? 8.4.2012 22:10
theoneblondie pravi:
lej, men je pomembno, da zna tip poskrbet zase, da je resn, da ma nek styling (lej ne bom lagala, mora se pač mal znat zrihtat, nč posebnega, neke kaubojke pa majco, al pa karkol, sam ne v kakih bata škornih) , pa da me zna nasmejat. Ostalo je pa pol bol tko...

Ni mi važna velikost, mam tipa u klasu, k je majhn ful, pa je faca, da je ni večje...

Tko da, ne obupaj, sj boš najdu uno, "ta pravo"... Pa magari čez 5 let. Wink
am 1. resn: ja 2. haha zrihtat, tamal problem (kelnar drgač),nasmejat pa tud ni problem pozitiuc čeprou je zdrauje čedali na slabšem (kronična bolezen) ampak to ne ne ustau, keep moving, drugač pa hvala upam da čimprej pride tista taprava Wink tnx <3
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: zakaj? 9.4.2012 13:23
tiste "ta prave" ne smeš iskat, te bo sama našla, sam pejt kam ven, pa tko...
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: zakaj? 9.4.2012 14:05
a lahk vprašam kolk si velik=Smile
Re: zakaj? 11.4.2012 16:29
Eay pravi:
a lahk vprašam kolk si velik=Smile
haha am ja sam to sm čaku... drgač sm bl pri mejhnih 165 Smile)
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: zakaj? 11.4.2012 17:56
hmm.. 3.letnik. zna bit da jih mogoče moti da ne piješ pa take fore, nekatere moti :S ker sami to počnejo in potem jim gre na živce če je kdo drugačen itd.
ampak no worries, dokler maš prijatelje bo vse okej. z njimi idi ven, vsak vikend magari. pa bo vse kul, samo sprostit se morš pa bit dobre volje in zgovoren. in pol itak spoznaš zunaj polno novih ljudi, po možnosti kakšne starejše, zrelejše, ki te ne bodo obsojali če (ne) piješ, kadiš, se drogiraš itd. in te bojo sprejeli ker si fajn družba.

...pa še punco boš spoznal, najverjetneje. pa najdi neko ki ni pijana in ne išče samo avanture, just saying Wink
Re: zakaj? 14.4.2012 21:21
Rocafella pravi:
hmm.. 3.letnik. zna bit da jih mogoče moti da ne piješ pa take fore, nekatere moti :S ker sami to počnejo in potem jim gre na živce če je kdo drugačen itd.
ampak no worries, dokler maš prijatelje bo vse okej. z njimi idi ven, vsak vikend magari. pa bo vse kul, samo sprostit se morš pa bit dobre volje in zgovoren. in pol itak spoznaš zunaj polno novih ljudi, po možnosti kakšne starejše, zrelejše, ki te ne bodo obsojali če (ne) piješ, kadiš, se drogiraš itd. in te bojo sprejeli ker si fajn družba.

...pa še punco boš spoznal, najverjetneje. pa najdi neko ki ni pijana in ne išče samo avanture, just saying Wink
neki tatga sm hotu slišat... vidm da še ostajajo ljudje k znajo prou raznišlat, drgač pa ful ti hvala, bomo probal, drgač pa se situacija že mal spreminja xD k da bi vedl kdo to piše gor haha... Wink tnx še enkrat Smile
BornToBeFree • Od: 3.3.2012 • Prispevkov: 26
Re: zakaj? 15.4.2012 10:36
haj!
no glede tega da ne piješ,kadiš,se drogeraš... je to čist kul. če ne kadiš-pol tud ne smrdiš po pepelniku, kaj bi lahko s tipom ki bi bil zadrogiran, če pa ne piješ,pa pč ne piješ... jbg Laughing .... glede velikost pa se ne sikerat! poznam par,pri katerem je punca velika kak 175-180 , fant pa 160-165... pa se mata čisto fajn! pa še,katere punce so tudi majhne,tko da se ne preveč sikerat,če si (predvidevam da si) uredu fnt,pol se ne sikerat, mogoče si malo razširi krog poznanstev pa boš našel kako punco... Wink Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.