one night stand ali F***frend;P

<< | 1 | 2
• Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: one night stand ali F***frend;P 17.1.2011 21:49
pikec88 pravi:
če je kera za:D se nebom preveč pritoževau;)

eni se sploh nebi pritoževal ;D
kakšen kupleraj je to? =D
• MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: one night stand ali F***frend;P 18.1.2011 13:36
Fu*fehter pač.
• Daaaychka • Od: 12.9.2009 • Prispevkov: 4
Re: one night stand ali F***frend;P 5.2.2011 1:25
jest tut tko prawm...ce ti je edn usec lahko kumot se das dol z njem Smile))))))
• esprero • Od: 8.1.2011 • Prispevkov: 19
Re: one night stand ali F***frend;P 5.2.2011 10:42
Daaaychka pravi:
jest tut tko prawm...ce ti je edn usec lahko kumot se das dol z njem Smile))))))

Zakaj ni več folka s takim razmišljanjem?Very Happy
• barby999 • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 127 • Kraj: Novo mesto
Re: one night stand ali F***frend;P 14.6.2011 2:26
fabios1 pravi:
fishy pravi:
mikrofon pravi:
takih je po moje več ko tak mislijo:P tut za ženske sm zihr da so podobnega mnenja stem da nočjo prznat^^

itak da smo. Very Happy jst mam dost prjatlc s katerimi smo menja da je pač friend with benefit bolš ko pa neka resna zveza! Wink)

i agree Smile

i agree more Wink
• barby999 • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 127 • Kraj: Novo mesto
Re: one night stand ali F***frend;P 14.6.2011 2:28
fishy pravi:
uprašanje: a je kdo že eksperimenterou friend with benefit? Very Happy

večkrat. Very Happy
• loveboy • Od: 25.6.2011 • Prispevkov: 7
Re: one night stand ali F***frend;P 4.9.2011 16:12
seveda večkrat, se pa nebi branil kakšne nove Wink
• nastro • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 7
Re: one night stand ali F***frend;P 11.4.2012 9:02
če je katera za nej piše zs Smile
Sem pa iz celja...
• yourbitch • Od: 11.4.2012 • Prispevkov: 1
Re: one night stand ali F***frend;P 11.4.2012 14:25
djte še men pisat na privat.
• Batman1 • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 107 • Kraj: gorenska
Re: one night stand ali F***frend;P 11.4.2012 15:39
lol kake mate tuki hah

sam po svoje je prou.. če se z nekom prvlačta in pač sta oba za to zakaj pa ne.
ampak včasih znajo poj tud kaka čustva ponagajat hehe
• Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: one night stand ali F***frend;P 11.4.2012 18:01
po mojem je najboljše to eksperimentirat s kakim dobrim/najboljšim kolegom. je manj verjetnosti da se zaljubiš.
še boljše pa je da je z nekom v katerega si bil zaljubljen in je zdaj že pozabljen in ti je ostal prijatelj. vsak tak se mi zdi no, ker za sebe vem da bi z najboljšim kolegom lahko to sprobala ker sem 100 % da se ne bi nobena čustva razvila, ker ga že tolk dobro poznam da vem da ne bi skupaj funkcionirala.
• Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: one night stand ali F***frend;P 11.4.2012 19:12
Jap fajn je esprerimentirat ampak žal je dandanes tudi težko dobit takega "prijateljia" oz v mojem primeru "prijateljico".. Trenutno bi mi pasala kaka za občasna srečanja.. Laughing Treba je uživat in sprobavat nove stvari dokler še lahko.. Very Happy
• chick • Od: 13.10.2008 • Prispevkov: 42 • Kraj: Kranj
Re: one night stand ali F***frend;P 11.4.2012 22:03
teli fu*k frendi so kr zanimivi Very Happy ok iz izkušenj lahko povem, da kar je blo kadarkol kei je blo zmeri dobr, nekak se potrudš da oba v tem uživata Very Happy sei večinoma se gre itak za užitek v sexu in temu da oba "dokončata". samo čez neki časa, ko se taka scena ponavla skos to da se zmenta, **** in toj to pa če je kšn telefonski pogovor umes..... od začetka je to itak naibol ...brez obveznosti pa še enga maš k veš da se boš z nemu čist dobr pof*kov....čez neki časa ti pa to ni več to oz. postane že mal brezveze, takrt je pol ponavad čas, da al dobiš druzga ali pa da se s temu ff zgodi kei več sam ponavad itak nimaš take želje? ali pač...maš pa tud možnost da si najdeš tipa, ostaneš samski za neki cajta(sej to si že tko al tko, sam poj si ostou brez sexa) al pa s temu ff nadaljuješ sam itak ti poj to ni več lajf k se ti res use zdi prisiljeno.
pa tipi vrjemte, da je velik punc takih, ki bi **** skos in ble za različne stvari samo očitno eni neznajo tega poiskat Wink
čau Very Happy
• pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: one night stand ali F***frend;P 11.4.2012 22:14
in to prau ženska k ji bo praktično skor usak tip reku ja valda sam če ga upraša ane..
Re: one night stand ali F***frend;P 12.4.2012 15:03
če je kera za to sm td jst ^^
sam prej se morva mal spoznat to je itak da pogoj.

piši ZS Smile
• Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: one night stand ali F***frend;P 12.4.2012 17:47
haha, dandans je mnogo žensk za take stvarce, sam skrivajo od ostalih Razz. men osebno je to čis uredu dokler z eno osebo, če pa z večimi, je pa možnost de se razve naokol o tem tvojm "početju", in te hmal lah označjo za ku*bo, haha Razz. drugač pa mi je čis kul to, eni pač radi uživajo(mo) u takmu lajfu ^^. resne zveze pridejo kasnej na vrsto, no, to spet kokr pr kermu ^^
• Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: one night stand ali F***frend;P 13.4.2012 18:05
žal mi je za vas, ki nikoli ne boste odkrili prave vrednosti seksa.
cel štadion potrebnih žensk, še 10 bordelov zraven pa kupleraj 3 hiš ni niti 1/100 vreden seksa z osebo ki jo ljubiš..
• Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: one night stand ali F***frend;P 13.4.2012 18:44
Jok3r, to povej stotericam žensk in tipov, k "živijo" za to, al pa sam to iščejo usepousod, se pretvarjajo ženskam de jih "ljubijo", u resnic so pa hit'n'runerji - po*ukaj-od*ukaj scena, hehe Wink. seks z osebo k jo ljubiš kokr si reku se nemore prmerjat u nikakršnem pogledu s takim, "freestyle" če lah tko rečem. deluješ mi kokr resn člouk, k ni za take stvarce (poprau me če se motm?), ampak ja, mene tud kdaj vleče u to, kokr sm že omenu, ampak me zmerej odvrne od tega misu, de mi bo žou, tko da še kr lepo čakam na tapravo Smile. bvz zdej kej tacga prakticirat, k ti je pol mogoče lah žou, da si šu tole delat. no ja, kokr bi pr nas dol doma rekl: "posle karanja nema kajanja" Wink.
• Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: one night stand ali F***frend;P 14.4.2012 9:11
Jok3r pravi:
žal mi je za vas, ki nikoli ne boste odkrili prave vrednosti seksa.
cel štadion potrebnih žensk, še 10 bordelov zraven pa kupleraj 3 hiš ni niti 1/100 vreden seksa z osebo ki jo ljubiš..

Se strinjam da je boljši seks s čustvi, to nihče ni rekel ampak vseeno kdaj pa kdaj paše seks brez obveznosti, da si daš duška.. Jaz pravim da naj vsak uživa kakor želi, če jim je pač **** v užitek jim lahko rečem samo have fun.. xD Je pa tudi meni seks s čustvi veliko lepši in boljši kot brez..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.