kok ugotovit,od koga je cifra..??
• levinja1996
• Od: 16.10.2011
kok ugotovit,od koga je cifra..??
8.4.2012 13:12
kok lahka ugotoviš,od koga je cifra,če ti pošila sms-je..'?? (sm pogledala
na tis,pa ne najde).. če bi lhka kdo povedu,ko ve..kje bi se še dal pogledat..hvala • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
Re: kok ugotovit,od koga je cifra..??
8.4.2012 17:29
poklič pa upraš?:D_________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
8.4.2012 18:58
ja poklič ane. Mojo kolegico je enkrat en klicu pa jo neki zaslišvou (tkt je mutila z enim) ..in njej se je že takoj zdej, da jo ta preverja in je našuntu svojga kolega, da se izdaja zanga. Po 1 mescu sm jst poklicala na to cifro in kao rekla.. Čauu (ime) ..kje si? mi te čakamo.. pa tko on. to bo pa pomota? ..pa jst kako, a nisi ti (ime) ..pa on tko ne nism. Pa jst.. hm čudn, koga sm pa potem dobila na telefon? ..pa je povedu svoje pravo ime. haha. • pk4life
• Od: 20.7.2010
8.4.2012 20:29
hahaha dobra si ti levinja XD mislm da si rešla blem.. drgačpa .. če je mobilc nboš u tisu dobila nč veš.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
10.4.2012 14:34
google
• levinja1996
10.4.2012 19:51
pk4life pravi:hahaha dobra si ti levinja XD mislm da si rešla blem.. drgačpa .. če je mobilc nboš u tisu dobila nč veš..
wtf..kok to misliš,de sm rešla blem..?? (za informacijo,ne nisem ga..) +zaka sm dobra..?? • levinja1996
10.4.2012 19:51
slovenc79 pravi:google
ne najde.. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
10.4.2012 20:23
.. pol na netu ni cifre njegove..
a veš kaj naredi • pk4life
• Od: 20.7.2010
11.4.2012 22:02
levinja1996 pravi:
pk4life pravi:
hahaha dobra si ti levinja XD mislm da si rešla blem.. drgačpa .. če je mobilc nboš u tisu dobila nč veš..
wtf..kok to misliš,de sm rešla blem..?? (za informacijo,ne nisem ga..) +zaka sm dobra..?? *** napačno ime.. ta je blo namenjen Neimenovani .. pč ona je rešla blem.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.