strah---plis help!!!nujno je!!!• loveBLACK
• Od: 11.11.2011
strah---plis help!!!nujno je!!!
3.4.2012 14:55
hej
jst mam en zlooo velk problem. u glavi mam tako predstavo, da so tiste zdravnice tko "narjene", da nam hočjo povzročat samo bolečine in gledat kko mi trpimo. pač ful me je strah igl. k pomislm, kaj me jutr čaka mi gre skor na jok. in a lohk napišete, kako je blo vm, k so vm 1. jemal kri iz žile???? k mene je res ful strah tega. sm pa slišala d če ti kri uzamejo iz žile mn boli k če te pičjo u prst. je to res??? p.s.: bla sm že operirana, pa me je blo tut strah, sam so me najprej uspaval z masko, šele pol so mi dal iglo v žilo. p.p.s.: to mi je tok grozn, d tut nemorm gledat, kko drugim tko uzemajo kri. hvala usm, k si boste uzel čs in to prebral/komentiral. • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
Re: strah---plis help!!!nujno je!!!
3.4.2012 15:05
Če te je res tako strah igel, potem ti bi pomoje vzel tudi iz prsta, če bi jih lepo prosila. Saj pri ns je blo tako. Sama še nikol nism dala iz igle, samo iz prsta.. ampak me ni čisto nč bolelo. Sploh ne čutim. Potem so pa ene sošolke, k pa jih iz prstaaa ful boooli, iz igle pa nč. Tko da to je čist odvisno. Grem pa zdej v petk na krvodajalsko akcijo dt kar 5dl krvi, to pa me ze mejckn skrbi, sploh ker bo tud zame prvic z iglo. Sam upam na najbolš.
Bot pogumna! Če ne pa pros za prst, mislm da ti bo še vseen mn grozn, tud če te bo bolel. • justfly
• Od: 17.7.2011
3.4.2012 15:15
men so 1x uzeli kri z iglo pa 2x sm mela infuzijo. mene je blo tut malo strah na začetku sam ni res nč hudga. malo zapeče ku da bi te edn fajn uščipnu pol pa ne čutiš nč. k sm mela infuzijo me je sam malo zaščipelo kdr so mi dali iglo not pole kdr je not je pa sploh ne čutiš. js vedno gledam proč k se bojim da bom padla skupi xD
• Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
3.4.2012 17:01
Mene osebno ne boli ne iz prsta ne iz žile.. Raje imam iz žile.. Itq ti razkuži kožo in potem čutiš samo pik.. Ni tako grozno da bi se morala česa bati.. Vse skupaj niti 2sekundi ne traja..
• rose1
• Od: 27.2.2012
3.4.2012 17:19
men so to z iglo. Jst se nikol nism bala k je res brez veze se sekirat. Pač mjčkan neprijetnj je k gre neki vate an, logičn (kokr da bi te en uščipnu tm) in potem še par sekund traja da določeno količino krvi dobi. Itak da boš pol tm mal razbolela, tm si boš pol še vatko neki časa držala ampak to res ni nč hudga, filing bo, kokr da maš tm buško al pa kj. Ampak to mjhno bolečino ti bo odmislu ponos ker si to prestala Uslužbenka ti pa itak da noče škodovat, to je pač njena služba, moje so ble vedno prjazne, sj to razumejo če se bojiš k je velik takih. Nč ne bat haha • loveBLACK
3.4.2012 19:55
hej
hvala za tok velik odgovorov. ful ste me pomiril. upam sam, da me nau jutr panika zagrabla. rose1: bom čim bol mislila na ponos zdej sam ne smem ostalih poslušat,kko jih je strah,k pol bo spet tut mene. drgač pa hvala res usm!!! • Mandex
4.4.2012 12:22
Naj te ne bo strah, ker ni to nič takega.. Mal pikne in to je to.. Boli boli če se uščipneš.. • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
4.4.2012 14:14
okej, zdej ti usi pišejo da ne boli. Ni res. Ubistvu boli, ampak te to boli samo sekundo ali dve.
Js sm se tud bala igel in mi je pomagal sam to, da sem gledala kdaj mi je zapičla notr, da sem vedla kdaj morm zobe stisnt haha. čeprou so mi govorl, da nesmem gledat, da nebom skupi padla, ampak sm vseen gledala. A maš luknce v ušesih? igla boli bistveno manj. Da te je pa strah prav igel in ne bolečine, je pa use v glavi. zato ti pa nemorm kej velik pomagat, razen tega, da se prepričaš, da je še usak preživu, in da je to kr ena tanka palčka. Bla sm slabokrvna 3 mesce,in so mi usak tedn 2x uzel kri po 2 uni dozi al kaj je že. Tko da sm že dala tega velik čez. • Mandex
5.4.2012 8:53
theoneblondie tale bolečina je tudi malce odvisna od posameznikovega praga bolečine.. Nekatere full boli, nekatere pa sploh nič ampak vseeno ne glede na prag bolečine ta stvar ni nekaj kar bi full bolelo. Pač čutiš pik in to je to.. • theoneblondie
5.4.2012 14:09
Mandex pravi:theoneblondie tale bolečina je tudi malce odvisna od posameznikovega praga bolečine.. Nekatere full boli, nekatere pa sploh nič ampak vseeno ne glede na prag bolečine ta stvar ni nekaj kar bi full bolelo. Pač čutiš pik in to je to..
ja no, če čutš pik, pol te mal zaboli, torej to je bolečina, ampak zelo kratkotrajna (2 sek). • loveBLACK
5.4.2012 14:41
preživlela sm!!!! mene osebno je mal bolel, tkrt k me je pičla zdravnica. nism gledala, kko mi je uzemala kri, k pol bi mi lohka še slabo ratal ni blo tko hudo, k sm prčakvala. • Mandex
6.4.2012 11:29
theoneblondie pravi:
Mandex pravi:
theoneblondie tale bolečina je tudi malce odvisna od posameznikovega praga bolečine.. Nekatere full boli, nekatere pa sploh nič ampak vseeno ne glede na prag bolečine ta stvar ni nekaj kar bi full bolelo. Pač čutiš pik in to je to..
ja no, če čutš pik, pol te mal zaboli, torej to je bolečina, ampak zelo kratkotrajna (2 sek). Dobr no je kao bolečina samo spet pač ni to taka bolečina da bi te moralo biti strah.. • theoneblondie
6.4.2012 13:57
ja odvisno kakšen prag bolečine imaš. Ene se še dotaknt ne smeš, pa so takoj plave...
aja pa strah in bolečina nista glih povezana. Še zdej me je strah inekcij, pa vem, da nč ne boli... skoraj nč. • Mandex
9.4.2012 11:49
To je sicer tudi res.. Samo vseeno pač pik in fertik.. Ne vem dvomim, da koga res ne vem kako hudo boli to.. • theoneblondie
9.4.2012 13:33
okej no, neka bolečina je...
aja pa z fobijo se ne moraš rodit. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.