air max 90

bebika92 • Od: 21.3.2012 • Prispevkov: 48
air max 90 21.3.2012 23:24
Prodam. Belo-bež. 39 številka-ženske. NAročila preko spleta za 110 brez poštnine
Re: air max 90 3.4.2012 10:06
Moram reči, da so Nike Air Max najboljše superge kar sem jih kdaj imel.. Pravno prejšnji ponedeljek sem kupil AIR MAX 2012 črne.. Sicer so bile 175e ampak so vredne vsakega centa.. Drugače pa so mogoče podobne teli slikci, ki jo bom zalimal?? Model mislim, če je tak..

[link]
bebika92 • Od: 21.3.2012 • Prispevkov: 48
Re: air max 90 3.4.2012 10:25
ja tak model prodajam. ful bi mela roza-sive p jih nvm ke da dubim oz narocim.
Re: air max 90 3.4.2012 10:30
Center Ljubljane- Intersport oz Tomas Sport.. Sem videl tudi roza ženske air max..
BTC Ljubljana-Sport 2000,Hervis,Tomas Sport,Mass,Hala 12

Tukaj bi pomoje morala najti kake dobre air max, če si seveda iz Ljubljane.. Drugače pa dodaj na Facebooku osebo "Prodaja Airmax".. Preko njega lahko naročiš air maxice.. Jih pa ime od 70-90? + poštnina Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.