najhujša stvar, ki ti jo lahko tip naredi<< | 1 | 2• la-joie
• Od: 26.4.2009
Re: najhujša stvar, ki ti jo lahko tip naredi
14.3.2012 1:24
slovenc79 pravi:
la-joie pravi:
Glede živali... Psi, krave, opice itd. se ne bodo podrejali in ubogali, če jim boš ti rekel "halo če ne boste naredili tega vas bomo pa zaklali", za razliko od ljudi. Zgolj v premislek.
to je za to ker ne razumejo jezikov Nisva se razumela, pa sej niti ne paše to v to temo. • tadica2
• Od: 20.10.2011
14.3.2012 18:05
moja najhujsa iskusnja do zdaj da me je tip z sestro varal in da me je med zvezo parkrat pretepov :/
kaj bi storile ve v takem primeru • la-joie
14.3.2012 18:17
Pošlješ tipa v kura*.
• rose1
• Od: 27.2.2012
14.3.2012 18:26
tadica2.. strinjam se z la-joie..
pošl ga u kurac... Nuben nima pravice roko nad tebe dvignt. Kaj sploh še delaš z njim? Človk k zna dajat sam batine in te vara z sestro nima vse pošlihtan u glav. Hit se reš tega norca • lara123
• Od: 15.12.2010
14.3.2012 19:06
da te prevara z eno frendico ki jo oba poznata • pk4life
• Od: 20.7.2010
15.3.2012 20:47
mislm da ste mjhn zašli z teme.. but anyway i do it all the time XD..
kukrkol hotu sm rečt sam tole: že pr prvem postu me je zmotil da je človekinja napisala kko vs je tip przadeu.. ker ženske tega nikol ne delate ane?.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • la-joie
15.3.2012 21:16
Jah pač ona je vprašala punce, kaj so nam tipi najhujšega nardili. Kregat se kdo večkrat prizadane, kdo je večji prasec/prasica je pa itak nesmiselno. Vsi smo ljudje, spol pri takih stvareh nima neke strašne vloge.
• lusy
• Od: 9.2.2012
15.3.2012 21:29
pk4life pravi:mislm da ste mjhn zašli z teme.. but anyway i do it all the time XD..
kukrkol hotu sm rečt sam tole: že pr prvem postu me je zmotil da je človekinja napisala kko vs je tip przadeu.. ker ženske tega nikol ne delate ane?.. Kot je že la-joie rekla, vprašal sem samo punce... Čeprav ti dam pa tud prav, tud punce znajo/znamo prizadet tipe... Aja, pa če si že začel, kak je pa tebe punca prizadela? Al pa koga drugega? Drgač bi pa rekla, da ni nihče večji prasec/prasica... Vsak zna močno prizadet koga drugega, hote al pa nehote... Ni variante, da bi prišli do sklepa, kdo je hujši. Js pač poznam več primerov, ko tip prizadene punco, kdo drug pa obratno, tak je pač... lp • bebika92
• Od: 21.3.2012
21.3.2012 22:34
prevara , tukaj ni odpuščanja • nina4
• Od: 28.1.2012
22.3.2012 17:45
ali pa da reče, da enostavno ni več zaljubljen vate o,o'
• Linn
• Od: 23.3.2012
23.3.2012 22:04
Prevare in laži
• sarica1
• Od: 11.9.2010
25.3.2012 18:38
...
Nazadnje urejal/a sarica1 26.12.2016 9:42; skupaj popravljeno 1 krat • wawmei
• Od: 31.8.2011
25.3.2012 18:54
recimo primer
ena 2 sta bla skup in pol je biu on taki *****.. Ni se meno z njo, 1 mesec. pol pa se je neki opravičevau.. pa je čez 1 teden na bazenu eno osvajal tam neki pred njo.. in pol mu je dala konec.. zej pa ko gre mimo njega jo kuj neke zbada.. Pa znjo je hodo sam da se je lahk mal vun metav. • glorijakotnik123
• Od: 1.2.2012
29.3.2012 12:15
Da ni u tebe .pa da ti govori da je u tebe pa kk te ma rad polpa te ****:) ubistvu smo še mladi prava ljubezen pol pride;))
• Jasnaa
• Od: 8.10.2010
30.3.2012 21:00
da te prasec prevara pol se pa dela kot da je vse kul na koncu ti da konc prek fejsa in ti da razlog da to ni več to. čez neki časa pa zveš da si bil prevaran že cel mesec._________________ I LOVE YOU <3. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.