verjamete v nadnaravno?
• angela123
• Od: 7.1.2012
verjamete v nadnaravno?
25.3.2012 11:12
verjamem, da se je vsakemu zgodilo kaj čudnega. Naprimer, da v sobi, ko imaš ugasnjeno luč pa je tema vidiš modro svtlobo, ali da imaš občutek da se te nekdo dotika ko si sam, ali najdeš v žepu neko stvar, za katero si siguren, da si jo pustil čito nekje drugje, lahko slišiš v svoji glavi glasove, misliš na frendico takrt pa zazvoni telefon in te ravno ona kliče, računalnik nerazložljivo noče delat, ko pa ga neseš h unemu ki jih popravlja, reče da je vse ok...
Meni se je zgodilo že veliko od zgoraj naštetega, pa sem se začela spraševt, če je to kaj nadnaravnega in podobne stvari... Seveda sem neki časa mislila da si to domšljam, ampak ko sem še koga vprašla kaj o tem, so mi povedali podobne izkušnje. Pa me ful zanima če se je še komu kaj takega zgodilo. Samo nekateri pravijo da so duhovi, jaz pa mislim da so na delu višje sile od duhovov. Plis pišite, čeprav vem da kakšni mislite, da vam je samo spomin zatokiral, ko se vam kaj takega zgodi. • bebika92
• Od: 21.3.2012
Re: verjamete v nadnaravno?
25.3.2012 11:19
Sedim s fantom na sedezni zravn mene pilot, gledava risanko.
čez 5 minut pilot na mizi. 2stvar. Voziva se po eni poti ..ob drugačnem času,drugačnem komadu(pesmi) , začne pesm štekat...na istm placu. od takrt se tm mem ne vozva več. _________________ lep pozdrav • bebika92
• Od: 21.3.2012
25.3.2012 11:25
Fnt pozna eno ..k kliče duhove ...in so klical ..in so dajal uprašanja in če je svečka ugasnla je duh reku ja če ni pa NE al neki tasga nwm točn ...in enkt umes je šalca padla dol ...in pol so vedl da morjo neht...neki tasga..čis tema..nebi nikol tega delala Pol recimo ...Js sm blaše ful mjhna...sm bla u postlci ...pa moja sestra me je merkala ...je pršla mami gor u drug nadstropje...( to po ocujevi smrti) ...in se je use zacel trest ..ni biu potres! .....slika od mojga očija je padla na tla pred njo... nwm kaj to pomen..GROZN Pol js pa moja sestra od mjhna sanjava rjave medvede ...mislm da beli medvedje pomenjo dobr...rjavi medvedi pa zlo slabo k mije ena ze povedala..in ni prijetn sanjat to ..ker k to sanjam in se zbudim sm cela preznojena ...in mi srce res ornk bije..in zmer edn po tem umre odmojih bliznjih al pa ksnih k ih poznam. Seprav ne sanjam jih skos.ampk k jih je dost hudo k se ni fajn zbudit iz takih sanj ...k zravn se js se ful bojim medvedov ....in čis polom da se men še to dogaja. Umru je od mamice OČE , od fanta dedi ... pol oče od očima ...ipd _________________ lep pozdrav • rose1
• Od: 27.2.2012
25.3.2012 14:55
ko je moj polbrat umru, so se tisti dnevi pred pred pogrebom use bunkice na smreki dol raztresle, pa slike iz sten so dol padle ( pa ni blo nubenga potresa al pa kj). Pa ati mi je pravu, da ko mu je oče umru,da je čutu njegovo prisotnost.
Pol mi je enkat stric pravu, da ko je sosed umru, da se mu je ponoč pukazu, pa se poslovil, pol je pa stric to kuj ponoč povedu moji babic, sta pa pol že vidla od sosedove bajte, kuko mojo luč neki pržgano, in zjutri so puvedal da je res umru. Dost skeri. Al pa moja mami mi je pravla, da k je učasih še zdravla z rokam, da je enkrat (čist na hitr) vidla, kuko je njena dlan ob tako modro svetlobo obdana. Pol ma mami prjatlco, k vid od vsakega človeka auro (energija k nas obdaja al neki). Jst sm pa enkrat tko zdela pr sestrični duma, pa sm u stotinki sekunde vidla, da bo pozvonil zvonc, pa da bo vstopila moja teta pa me tko puzdravla "ooo..xxxx" in je res! čist tko kokr sm dožvela u tisti stotinki sekunde. Deja vu al kuko se temu reče heh. To, da pa dobiš mesič k ravn o tistmu razmišlaš, se pa tut men dugaja! ful tko nepojasnenih stvari je tko da kr zanimiv ja • angela123
25.3.2012 17:26
saj vem, da se bo čudno slišalo, ampak ravno učeraj sem šla na net in sem malo brsklal, če bi odkrila kakšne vzroke za t čudna dogajanja.
Najdla sem veliko strani, kjer je pisalo, da to delajo duhovi, ene trani pa so govorile o angelih In ker mi je blo všeč, kar je pisalo sem malo več prebrala pa sem ugotovila, da tako angeli baje puščajo sporočila. tudi z ponavljanjem številk ali besed oz. besednih zvez. In ker se tudi meni dogaja, da se mi kakšne številke ponavljajo, sem si šla prebrat razlage za te številke. Pole pa sem prebrala še druga znamenja in eno od njih je tudi to, da čutiš, da se te kdo dotika, ali pa da vidiš peresa. Ker se meni to ogaja sem mislila, da bi to napisala, pa če se je še komu zgodilo kaj tako čudnega _________________ Live your life like nobady. Eetaq! • la-joie
• Od: 26.4.2009
25.3.2012 19:00
Če vas take stvari zanimajo, knjigi Usoda duš in Potovanje duš (Michael Newton). To da misliš na nekoga pa ga srečaš/ te pokliče pa dejansko dokazuje moč naših misli, ki se je večinoma ne zavedamo.
• krenvzdevek
• Od: 25.3.2012
25.3.2012 21:31
js ful verjamem v nadnaravno in se strinjam z angelo123, ko pravi da so na delu mogoče angeli. Kr sem tudi jaz že velikokrat slišala take zgodbe iz prve roke, ko so angeli tut prišli pomagat ljudem, tej niso vedli da so to ageli. in ko so angeli nehali pomagat so kr izginli. in nwem, men se to zdi kul • angela123
26.3.2012 15:40
krenvzdvek a si našla tudi kakšen link kjer piše kaj o tem ki me zanima če si ,ga dej nujno gor _________________ Live your life like nobady. Eetaq! • krenvzdevek
• Od: 25.3.2012
26.3.2012 15:42
tule je en na čisto znanstveni podlagi [link] • angela123
26.3.2012 16:01
ful zanimivo _________________ Live your life like nobady. Eetaq! • pk4life
• Od: 20.7.2010
26.3.2012 21:35
vrjamm.. zkj?.. ker drgač simpl ni dost zanimivo.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • justfly
• Od: 17.7.2011
26.3.2012 21:35
mogoče se bo slišalo čudn
sam js mam gdaj občutek ku da mam krila. taka res veliika • angela123
27.3.2012 21:22
muffin4lajf verjemi da nisi edini/a. Tud jaz mam dostikrat tak občutek _________________ Live your life like nobady. Eetaq! • loveBLACK
• Od: 11.11.2011
28.3.2012 17:28
jst mam pa učasih občutk, d me kdo opazuje in me spremla. pa dostkrat k hodm u šolo vidm vrane k letijo, al pa sedijo na drevesu. so pa tut na smreki pred našim blokom. • angela123
28.3.2012 21:15
a ne pomeni neki, da vrane prinašajo smrt _________________ Live your life like nobady. Eetaq! • loveBLACK
• Od: 11.11.2011
29.3.2012 15:23
• angela123
29.3.2012 17:26
držim pesti, da je vse ok _________________ Live your life like nobady. Eetaq! • buba6
• Od: 4.3.2011
30.3.2012 11:11
no mogoč tole ni lih za u tole temo ampak ussen bom povedla, zadnič sm mela ponoč res zlo čudne sanje, in sicer sanjala sm neki u tem smislu da je nekdo meni ljub umru prehitr in da bi mogu umret točno na datum 22. april! pomoj de se to navezuje na smrt od strica moje mame ki je umru januarja letos....zej pa kr čakam ka se bo zgodil 22. aprila..a je že gdo meu take sanje? dejanski datum?
• angela123
30.3.2012 13:43
jaz sicer nisem mela datumov s smrtijo, ampak vseeno podobne sanje. Namreč sem v snjah izvedla datum od rojstnega dneva od nekoga, ki sicer nisem vedla tega datuma. In pole se mi je zdelo ful čudno in sem za foro preverila in se je datum skladal. Tako, da lahko to velja tudi za smrt. _________________ Live your life like nobady. Eetaq! |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.