poznete knjigo the secret...(ali kaj podobnega) xD

Ali poznate knjigo the secret?!
kaj je to? XD
35%
 35%  [ 6 ]
coolska sem jo že brala
23%
 23%  [ 4 ]
bedna
0%
 0%  [ 0 ]
jaaaaaaaa ful mi je pomagala
41%
 41%  [ 7 ]
Skupaj glasov : 17

ognjenastrelka • Od: 4.1.2011 • Prispevkov: 4
poznete knjigo the secret...(ali kaj podobnega) xD 22.3.2012 19:38
the secret od Rhonde Byrne a je že kdo bral to knjigo??? Very Happy Se vam je kaj spremenil?pred kolk časa ste brali? ful me zanima... Very Happy
angela123 • Od: 7.1.2012 • Prispevkov: 58
Re: poznete knjigo the secret...(ali kaj podobnega) xD 22.3.2012 23:30
brala se pred kakšnimi dvemi meseci. secret za mlade. se mi je zdela zanimiva in kaj mi je tudi pomagala. ampak večino stvari ni blo res. drugač pa dobra Smile
rose1 • Od: 27.2.2012 • Prispevkov: 104
Re: poznete knjigo the secret...(ali kaj podobnega) xD 23.3.2012 8:48
če se njenih navodil ne držiš, ti pa vsaj spremeni mišljenje. Sepravi, vse vibracije, ki jih oddajaš v vesolje, seprav npr., da si pravš "sj vem da me ta tipčk še pugledu nau" in pol vesolje ti to tut nazaj pošlje an..seprav te res ne bo povohu. En primerček hehe.
Js sm prebrala navadno skrivnost, pa uno za najstnike, zj pa berm še Moč, od iste avtorce.
Men je pomagala Cool Tut glede ocen pa to, pa končn sm spuznala tipa k sm vedno sanala o takmu Embarassed Nujn preber Very Happy
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: poznete knjigo the secret...(ali kaj podobnega) xD 23.3.2012 14:29
O tem obstaja tudi enakoimenovani dokomentarc, The secert. Jst sm si ga pogledala, se trudim držat, sam včasih ne gre. Smile
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: poznete knjigo the secret...(ali kaj podobnega) xD 23.3.2012 14:52
sem gledla enkrat dokumentarc,sam so ga zdej zbrisal s youtuba... -.- mogoče ve kdo kje bi se dalo potegnit ? z slo. podnapisi?
drgač pa ja , to je čist preprosto, če boš razmišlo pozitivno ti bo ziher bolje šlo, kot pa če boš na vse negativno gledal, ti bo vesolje tudi to pošiljalo a ne:)
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: poznete knjigo the secret...(ali kaj podobnega) xD 23.3.2012 20:33
Misli so energija, to kar misliš to si in privlačiš še več takih stvari. Dokaj simpl.
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: poznete knjigo the secret...(ali kaj podobnega) xD 23.3.2012 21:42
Po moje kar zanimiva knjiga, ampak se mi zdi malo izven realnega sveta. Mislim, nauk ni zgrešen ampak v nekaterih primerih ni na realnih tleh. Ravnokar berem knjige Don Miguel Ruiz-a kateri piše o starih tolteških naukih (Tolteki so stara civilizacija iz Amerike). Nauki niso nekaj bau bau ampak so dobesedno stvari vsakdanjega življenja katerih sploh ne vidimo a vemo da so tam. Ok, zdaj sem to malo čudno povedal ampak v glavnem opisuje življenje in kaj delamo v življenju narobe, da se mogoče počutimo na tleh itd. in to na enostaven in razumljiv način razloži. Tako da priporočam, da kakšno od njegovih knjig vzamete v roke. Lahko začnete s knjigo Mojstrstvo ljubezni ali z Štrije dogovori. =)
Re: poznete knjigo the secret...(ali kaj podobnega) xD 23.3.2012 21:51
Don Ruizove knjige so zakon! Tolk stvari je, ki se jih večina sploh ne zaveda in se pač smilimo sami sebi.
rose1 • Od: 27.2.2012 • Prispevkov: 104
Re: poznete knjigo the secret...(ali kaj podobnega) xD 24.3.2012 9:30
Jz sm prebraala knjigo Pogovori z bogom (so trije deli). Pa ne mislt da sm zj ena krščanska duša, k še krščena nism. Ko sm brala te knjige, nism zvedla nič pretresljivega, sam še potrdilo mi je vse to, kar sm že čutila. Priporočam Smile
Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Re: poznete knjigo the secret...(ali kaj podobnega) xD 25.3.2012 17:57
Prebrala knjigo..
in nekak ni deloval to kar je not zapisan..ampak se ne sekiram.
Je pa res, da je to men zlo težko, da bi skoooos mislan na to kaj bom pomislna..pač tko, da nesmem na to pa to stvar pomislt, kr bom oddajala negatiune vibracije..če me kdo razume. Razz
Pač lej..bod to kar si, pa nč druzga.
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: poznete knjigo the secret...(ali kaj podobnega) xD 25.3.2012 18:54
Drugače ta princip dokazano deluje (dr. Kononenko, če koga zanima). Js sm nekak že skos pozitivno naravnana, če pa kdaj še posebej hočem kaj konkretnega pa vizualiziram in mi praktično vedno uspe.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.