kaj pa vi mislite ?• bucbucbucika
• Od: 24.11.2011
kaj pa vi mislite ?
14.3.2012 20:21
mene pa zanima šta vi mislite o gejih˛lezbikah ?
• meandhe
• Od: 5.2.2012
Re: kaj pa vi mislite ?
14.3.2012 20:24
neymarismylife1997 pravi:mene pa zanima šta vi mislite o gejih˛lezbikah ?
Jih podpiram a vseeno pogledam vstran, ko jih vidim, ker mi to ni niti malenkost všeč, a je njihovo življenje, če so tako usmerjeni, če je taka želja, da želijo živeti z predstavnikom istega spola je to njihov problem in njihovo življenje in jim želim vso srečo. • abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
14.3.2012 20:28
js se noč kregat tle. sam puvedala bom svoj mnenje. js jih ne podpiram, niti vidit jih ne morm. če bi biu moj sin/hčer gej/lezba bi mu/ji takoj spakirala kufre in ga/jo poslala stran od moje hiše. js z gejam oz. lezbam ne bi mogla žvet pa tut če bi biu oz. bla moj sin oz. hćet. moja starša mata enak mnenje kot js tko da... ne se kregat prosm _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: [link] • bucbucbucika
• Od: 24.11.2011
14.3.2012 20:35
abcdefghijklmnoprstuvz pravi:js se noč kregat tle. sam puvedala bom svoj mnenje. js jih ne podpiram, niti vidit jih ne morm. če bi biu moj sin/hčer gej/lezba bi mu/ji takoj spakirala kufre in ga/jo poslala stran od moje hiše. js z gejam oz. lezbam ne bi mogla žvet pa tut če bi biu oz. bla moj sin oz. hćet. moja starša mata enak mnenje kot js tko da... ne se kregat prosm
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: [link] nwm zašto bi se kregali to je samo tvoje menje jas jih podpiram in nimam čist nič proti • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
14.3.2012 21:40
abcdefghijklmnoprstuvz pravi:js se noč kregat tle. sam puvedala bom svoj mnenje. js jih ne podpiram, niti vidit jih ne morm. če bi biu moj sin/hčer gej/lezba bi mu/ji takoj spakirala kufre in ga/jo poslala stran od moje hiše. js z gejam oz. lezbam ne bi mogla žvet pa tut če bi biu oz. bla moj sin oz. hćet. moja starša mata enak mnenje kot js tko da... ne se kregat prosm
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: [link] primitivno. sej ne da bi se kregala, samo se mi prav obrne ko kdo ( ki je totalno primitiven + ne sprejema drugačnosti, torej navadno tele) reče kaj takega. sej dobro, tvoje mnenje, ga spoštujem, itak fajn da mamo različna mnenja, samo daj mi povej zakaj npr. jih ne moreš videt ? so ti kaj naredli, torej bi mela lastnega sina oz.hčerko za gnoj pa ga ven iz bajte vrgla samo zarat tega? ko bi mogla bit vesela da je zdrav pa živ, pa da LAHKO ljubi nekoga, ne glede na spol če že tak.. creepy. ziher ste krščani zafrustrirani ne ? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • meandhe
14.3.2012 21:47
PorceLan pravi:
abcdefghijklmnoprstuvz pravi:
js se noč kregat tle. sam puvedala bom svoj mnenje. js jih ne podpiram, niti vidit jih ne morm. če bi biu moj sin/hčer gej/lezba bi mu/ji takoj spakirala kufre in ga/jo poslala stran od moje hiše. js z gejam oz. lezbam ne bi mogla žvet pa tut če bi biu oz. bla moj sin oz. hćet. moja starša mata enak mnenje kot js tko da... ne se kregat prosm
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: [link] primitivno. sej ne da bi se kregala, samo se mi prav obrne ko kdo ( ki je totalno primitiven + ne sprejema drugačnosti, torej navadno tele) reče kaj takega. sej dobro, tvoje mnenje, ga spoštujem, itak fajn da mamo različna mnenja, samo daj mi povej zakaj npr. jih ne moreš videt ? so ti kaj naredli, torej bi mela lastnega sina oz.hčerko za gnoj pa ga ven iz bajte vrgla samo zarat tega? ko bi mogla bit vesela da je zdrav pa živ, pa da LAHKO ljubi nekoga, ne glede na spol če že tak.. creepy. ziher ste krščani zafrustrirani ne ? Glej to je njeno mnenje, če ne sprejema drugačnosti je to njen problem vem, da se nočeš kregati in tudi jas se nočem samo na k* mi gre, ko se spravljate na nekoga, ki je drugačnega mnenja. Je takega mnenja in po tvojem komentarju dvomim, da ga bo spremenila. • rose1
• Od: 27.2.2012
14.3.2012 21:53
hnn... men osebo je to mau nagravžn, pač nenaravno heh. Ampak pač vem pa, da če bi kakšnga tazga srečala, spoznala an, ga ne bi mela za nč drgačnga. Sj kaki gjčki so še srčkani prou na en način heh.
sm pa kr mau proti temu, da bi lahko en par isto spolno usmerjena lahko posvojila otroka. Sj ne da bi mela kj prot njima, prot njuni sreči, sam se mi ne zdi pošten do otroka, da bi ga potem sošolci pa to **** da ma dva fotra naprimr. al pa da nebi mogu občutt materinske ljubezni pa to • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
14.3.2012 22:05
Justmexoxo pravi:
PorceLan pravi:
js se noč kregat tle. sam puvedala bom svoj mnenje. js jih ne podpiram, niti vidit jih ne morm. če bi biu moj sin/hčer gej/lezba bi mu/ji takoj spakirala kufre in ga/jo poslala stran od moje hiše. js z gejam oz. lezbam ne bi mogla žvet pa tut če bi biu oz. bla moj sin oz. hćet. moja starša mata enak mnenje kot js tko da... ne se kregat prosm
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: [link] primitivno. sej ne da bi se kregala, samo se mi prav obrne ko kdo ( ki je totalno primitiven + ne sprejema drugačnosti, torej navadno tele) reče kaj takega. sej dobro, tvoje mnenje, ga spoštujem, itak fajn da mamo različna mnenja, samo daj mi povej zakaj npr. jih ne moreš videt ? so ti kaj naredli, torej bi mela lastnega sina oz.hčerko za gnoj pa ga ven iz bajte vrgla samo zarat tega? ko bi mogla bit vesela da je zdrav pa živ, pa da LAHKO ljubi nekoga, ne glede na spol če že tak.. creepy. ziher ste krščani zafrustrirani ne ? Glej to je njeno mnenje, če ne sprejema drugačnosti je to njen problem vem, da se nočeš kregati in tudi jas se nočem samo na k* mi gre, ko se spravljate na nekoga, ki je drugačnega mnenja. Je takega mnenja in po tvojem komentarju dvomim, da ga bo spremenila. ni moj namen da naj svoje mnenje spremeni, me baš boli kurac za nekoga ki ga sploh ne poznam, nevem nič o njej itd, povem samo da je to primitivno, sem napisala da spoštujem njeno mnenje in vsako drugo mnenje, čeprav je še nevem kak zgrešeno, ker to je oprosti, malo preveč pod vplivom upam da vemo česa.. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • meandhe
14.3.2012 22:19
PorceLan pravi:
Justmexoxo pravi:
PorceLan pravi:
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: [link] primitivno. sej ne da bi se kregala, samo se mi prav obrne ko kdo ( ki je totalno primitiven + ne sprejema drugačnosti, torej navadno tele) reče kaj takega. sej dobro, tvoje mnenje, ga spoštujem, itak fajn da mamo različna mnenja, samo daj mi povej zakaj npr. jih ne moreš videt ? so ti kaj naredli, torej bi mela lastnega sina oz.hčerko za gnoj pa ga ven iz bajte vrgla samo zarat tega? ko bi mogla bit vesela da je zdrav pa živ, pa da LAHKO ljubi nekoga, ne glede na spol če že tak.. creepy. ziher ste krščani zafrustrirani ne ? Glej to je njeno mnenje, če ne sprejema drugačnosti je to njen problem vem, da se nočeš kregati in tudi jas se nočem samo na k* mi gre, ko se spravljate na nekoga, ki je drugačnega mnenja. Je takega mnenja in po tvojem komentarju dvomim, da ga bo spremenila. ni moj namen da naj svoje mnenje spremeni, me baš boli kurac za nekoga ki ga sploh ne poznam, nevem nič o njej itd, povem samo da je to primitivno, sem napisala da spoštujem njeno mnenje in vsako drugo mnenje, čeprav je še nevem kak zgrešeno, ker to je oprosti, malo preveč pod vplivom upam da vemo česa.. Razumem, ja. • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
15.3.2012 16:31
Sama sprejemam drugačna mnenja, vendar ne taka, ki so neutemeljena! In dostkrat vidm, da imajo ljudje napačne predstave o homoseksualcih. Jst mislm, da oni niso čist nč drugačni ljudje k vsi ostali in si zaslužjo met enake pravice kot vsi! Časi se spreminjajo, zato začnimo sprejemat "drugačne" od sebe.
Tisti, ki pravte da ne morte bit v bližini njih? Odej no, posill te bodo. Kakšna primitivnost res. Možnosti da ti homoseksualci kej nrdijo je lih taka k za hetero, ali celo manjša. + predstavli si, da ti best frendica, k je mislna da je hetero zaupa, da je spoznala da je homo. Kako boš odreagirala? Ne boš več njena frendica zrd tega? ..Sori, ampak če to nrdiš, si ti tista, ki ni dobra frendica. Ker ta oseba ostaja popolnoma enaka, le da ti boš njej govorila o fantih, ona pa tep o puncah.. pa so what? Jst mislm, da so homo še bolj plemeniti ljudje, ker morjo bit velik bolj močni, saj jih svet nevem zaradi česa ne sprejema. Pa kaj tebe briga koga oni ljubijo? sej to nisi ti.. No da se dotaknm še aktulane teme - družinskega zakonika? Tisti, ki ga ne boste podprli, zaradi člena, ki dovoljuje homoseksulacom posvojitve otroka, nej vm povem, da boste tud seb naredil velik škode, ker večino zakonika se gre o hetero ljudeh in "tradicionalnih" družinah. Sama podperam tudi to točko! (da imajo homo lahko otroka) ..Oni se bodo trudili na vse načine, da bodo dobri starši, saj vedo, da se bodo morali izkazati in da otrok ne bo trpel posledic. Veliko jih tudi pravi, da se s tem ne strinjajo zato, ker bodo otroka zafrkavali v šoli itd.. Pa veste kdo bo to povzorčil? Hetero ljudje, ki sami ne sprejemajo tega in tudi otroke ne bodo naučili sprejemati "drugačne". Dokler družba ne bo sprejela tega, bo to tako, in zaradi HETERO ljudi bo ta otrok trpel, ne zaradi homo. Koliko hetero ljudi zapusti svoje otroke? Koliko? ..bi rajši videli, da otrok preživi celo življenje po zavodih, brez ljubezni ali pri dveh homo, ki bi ga imela zares rada? Upam da se bo folk počas zavedu, da s tem ni nič narobe in da se časi spreminjajo. v 21. stoletju smo.. move on. • lara123
• Od: 15.12.2010
15.3.2012 16:53
Neimenovano pravi:Sama sprejemam drugačna mnenja, vendar ne taka, ki so neutemeljena! In dostkrat vidm, da imajo ljudje napačne predstave o homoseksualcih. Jst mislm, da oni niso čist nč drugačni ljudje k vsi ostali in si zaslužjo met enake pravice kot vsi! Časi se spreminjajo, zato začnimo sprejemat "drugačne" od sebe.
Tisti, ki pravte da ne morte bit v bližini njih? Odej no, posill te bodo. Kakšna primitivnost res. Možnosti da ti homoseksualci kej nrdijo je lih taka k za hetero, ali celo manjša. + predstavli si, da ti best frendica, k je mislna da je hetero zaupa, da je spoznala da je homo. Kako boš odreagirala? Ne boš več njena frendica zrd tega? ..Sori, ampak če to nrdiš, si ti tista, ki ni dobra frendica. Ker ta oseba ostaja popolnoma enaka, le da ti boš njej govorila o fantih, ona pa tep o puncah.. pa so what? Jst mislm, da so homo še bolj plemeniti ljudje, ker morjo bit velik bolj močni, saj jih svet nevem zaradi česa ne sprejema. Pa kaj tebe briga koga oni ljubijo? sej to nisi ti.. No da se dotaknm še aktulane teme - družinskega zakonika? Tisti, ki ga ne boste podprli, zaradi člena, ki dovoljuje homoseksulacom posvojitve otroka, nej vm povem, da boste tud seb naredil velik škode, ker večino zakonika se gre o hetero ljudeh in "tradicionalnih" družinah. Sama podperam tudi to točko! (da imajo homo lahko otroka) ..Oni se bodo trudili na vse načine, da bodo dobri starši, saj vedo, da se bodo morali izkazati in da otrok ne bo trpel posledic. Veliko jih tudi pravi, da se s tem ne strinjajo zato, ker bodo otroka zafrkavali v šoli itd.. Pa veste kdo bo to povzorčil? Hetero ljudje, ki sami ne sprejemajo tega in tudi otroke ne bodo naučili sprejemati "drugačne". Dokler družba ne bo sprejela tega, bo to tako, in zaradi HETERO ljudi bo ta otrok trpel, ne zaradi homo. Koliko hetero ljudi zapusti svoje otroke? Koliko? ..bi rajši videli, da otrok preživi celo življenje po zavodih, brez ljubezni ali pri dveh homo, ki bi ga imela zares rada? Upam da se bo folk počas zavedu, da s tem ni nič narobe in da se časi spreminjajo. v 21. stoletju smo.. move on. Rečmo da se 90% strinjam s tabo sam neki bi te še vprašala ka pa misliš ( sei si tak sama napisala da nekateri ljud. tega ne podpirajo ker otroke zafrkavajao v šoli) ja zdi se mali problem AMPAK men se zdi da bo otrok vedu da je drgačem od večine nevem no zdi se mi da bo to vlk na psiho vplival tko ko pa zdej ko se npr. nekdo loči ' in se ne strinjam s tistim ko pravi da bojo imel isto happy life kokr pa uni ko majo mamo pa očeta • monxiee
• Od: 2.6.2011
15.3.2012 17:11
Neimenovano pravi:Sama sprejemam drugačna mnenja, vendar ne taka, ki so neutemeljena! In dostkrat vidm, da imajo ljudje napačne predstave o homoseksualcih. Jst mislm, da oni niso čist nč drugačni ljudje k vsi ostali in si zaslužjo met enake pravice kot vsi! Časi se spreminjajo, zato začnimo sprejemat "drugačne" od sebe.
Tisti, ki pravte da ne morte bit v bližini njih? Odej no, posill te bodo. Kakšna primitivnost res. Možnosti da ti homoseksualci kej nrdijo je lih taka k za hetero, ali celo manjša. + predstavli si, da ti best frendica, k je mislna da je hetero zaupa, da je spoznala da je homo. Kako boš odreagirala? Ne boš več njena frendica zrd tega? ..Sori, ampak če to nrdiš, si ti tista, ki ni dobra frendica. Ker ta oseba ostaja popolnoma enaka, le da ti boš njej govorila o fantih, ona pa tep o puncah.. pa so what? Jst mislm, da so homo še bolj plemeniti ljudje, ker morjo bit velik bolj močni, saj jih svet nevem zaradi česa ne sprejema. Pa kaj tebe briga koga oni ljubijo? sej to nisi ti.. No da se dotaknm še aktulane teme - družinskega zakonika? Tisti, ki ga ne boste podprli, zaradi člena, ki dovoljuje homoseksulacom posvojitve otroka, nej vm povem, da boste tud seb naredil velik škode, ker večino zakonika se gre o hetero ljudeh in "tradicionalnih" družinah. Sama podperam tudi to točko! (da imajo homo lahko otroka) ..Oni se bodo trudili na vse načine, da bodo dobri starši, saj vedo, da se bodo morali izkazati in da otrok ne bo trpel posledic. Veliko jih tudi pravi, da se s tem ne strinjajo zato, ker bodo otroka zafrkavali v šoli itd.. Pa veste kdo bo to povzorčil? Hetero ljudje, ki sami ne sprejemajo tega in tudi otroke ne bodo naučili sprejemati "drugačne". Dokler družba ne bo sprejela tega, bo to tako, in zaradi HETERO ljudi bo ta otrok trpel, ne zaradi homo. Koliko hetero ljudi zapusti svoje otroke? Koliko? ..bi rajši videli, da otrok preživi celo življenje po zavodih, brez ljubezni ali pri dveh homo, ki bi ga imela zares rada? Upam da se bo folk počas zavedu, da s tem ni nič narobe in da se časi spreminjajo. v 21. stoletju smo.. move on. Eto se čist strinjam. Tut oni so čist normalni ljudje. Pomoje bodo tut njihovi otroci - pač posvojeni preživeli enako lepo otroštvo kot ga ostali. Tako ali tako ljudje zdaj vse delimo na neke skupine. Sam poglejte mal okol pa boste rekl, ta je pa piflar, on je pa emo. Postavili ga boste u določeno skupino in ga zbadali. A nismo pol vsi na istem? Potem saj imaš tudi črnčke, pa jih vsi zbadajo, ampak so tudi oni najdl neko družbo. Neuem zakaj se mora človek tako obremenjevati s kakšne družine otrok pride, kakšne barve je in tako. Nevem mal razmislte, včasih so gledali na to kakšno srce maš ne pa na to kakšno družino in kakšno barvo polti. + brez kreganja prosim, vas čist podpiram da drugače mislte in tko sam mal razmislite • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
15.3.2012 17:37
lara123 pravi:
Neimenovano pravi:
Sama sprejemam drugačna mnenja, vendar ne taka, ki so neutemeljena! In dostkrat vidm, da imajo ljudje napačne predstave o homoseksualcih. Jst mislm, da oni niso čist nč drugačni ljudje k vsi ostali in si zaslužjo met enake pravice kot vsi! Časi se spreminjajo, zato začnimo sprejemat "drugačne" od sebe.
Tisti, ki pravte da ne morte bit v bližini njih? Odej no, posill te bodo. Kakšna primitivnost res. Možnosti da ti homoseksualci kej nrdijo je lih taka k za hetero, ali celo manjša. + predstavli si, da ti best frendica, k je mislna da je hetero zaupa, da je spoznala da je homo. Kako boš odreagirala? Ne boš več njena frendica zrd tega? ..Sori, ampak če to nrdiš, si ti tista, ki ni dobra frendica. Ker ta oseba ostaja popolnoma enaka, le da ti boš njej govorila o fantih, ona pa tep o puncah.. pa so what? Jst mislm, da so homo še bolj plemeniti ljudje, ker morjo bit velik bolj močni, saj jih svet nevem zaradi česa ne sprejema. Pa kaj tebe briga koga oni ljubijo? sej to nisi ti.. No da se dotaknm še aktulane teme - družinskega zakonika? Tisti, ki ga ne boste podprli, zaradi člena, ki dovoljuje homoseksulacom posvojitve otroka, nej vm povem, da boste tud seb naredil velik škode, ker večino zakonika se gre o hetero ljudeh in "tradicionalnih" družinah. Sama podperam tudi to točko! (da imajo homo lahko otroka) ..Oni se bodo trudili na vse načine, da bodo dobri starši, saj vedo, da se bodo morali izkazati in da otrok ne bo trpel posledic. Veliko jih tudi pravi, da se s tem ne strinjajo zato, ker bodo otroka zafrkavali v šoli itd.. Pa veste kdo bo to povzorčil? Hetero ljudje, ki sami ne sprejemajo tega in tudi otroke ne bodo naučili sprejemati "drugačne". Dokler družba ne bo sprejela tega, bo to tako, in zaradi HETERO ljudi bo ta otrok trpel, ne zaradi homo. Koliko hetero ljudi zapusti svoje otroke? Koliko? ..bi rajši videli, da otrok preživi celo življenje po zavodih, brez ljubezni ali pri dveh homo, ki bi ga imela zares rada? Upam da se bo folk počas zavedu, da s tem ni nič narobe in da se časi spreminjajo. v 21. stoletju smo.. move on. Rečmo da se 90% strinjam s tabo sam neki bi te še vprašala ka pa misliš ( sei si tak sama napisala da nekateri ljud. tega ne podpirajo ker otroke zafrkavajao v šoli) ja zdi se mali problem AMPAK men se zdi da bo otrok vedu da je drgačem od večine nevem no zdi se mi da bo to vlk na psiho vplival tko ko pa zdej ko se npr. nekdo loči ' in se ne strinjam s tistim ko pravi da bojo imel isto happy life kokr pa uni ko majo mamo pa očeta Pa kolk ljudi je drugačnih? Sej drugačnost ni samo to, da maš 2 očeta pa 2 mtke.. In marsikej je lahko bolj travmatično od tega.. npr: nasilje v družini? ..otrok bo že mogoče vedu, da je drugačn, samo bo vidu tud to, da ma urejeno familijo k ma ga rada in bo biu zaščitniški. ( mogoče ne kot otrok, ampak kasneje) ..vsako zbadanje pušča posledice, veliko otrok je napačno naučenih in se dotaknejo vsega kar ni enako njim. Veliko je teh stvari na svetu in veliko dela psiha otrok. Še vseeno pa menim, da to da maš 2 fotra al pa 2 mtke hujša stvar kot nasilje v familiji. In tudi to se bo spremenilo - vse več otrok bo imelo take starše in ne bodo se več počutili tako ogrožene.. sam nekje je treba začet. • MissMaich
• Od: 24.1.2012
15.3.2012 18:55
js osebno nimam nič proti, saj to sploh ni važno, pomembno je kakšen je kdo človek, ne pa spolna usmerjenost. Glede zakonika pa, ah ka pa vem. Se strinjam, da bi bili/so zelo ljubeča starši, sam če tk pomisliš otrok dejansko med odraščanjem gleda kk se njegova dva ateka/mami poljubljata (...) Saj s tem ni nič narobe ampak mislim, da bi morali potem otroku pojasniti vse skupaj, ker če ne bo mislo da je to edino prav, kot zdaj misli veliko otrok hetero parov • la-joie
• Od: 26.4.2009
15.3.2012 21:20
Meni že sam izraz "podpiram homoseksualce" ni všeč, ker ne vidim kaj je tuki sploh za podpirat. Js podpiram ljubezen.
• abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
15.3.2012 21:46
PorceLan pravi:
primitivno. sej ne da bi se kregala, samo se mi prav obrne ko kdo ( ki je totalno primitiven + ne sprejema drugačnosti, torej navadno tele) reče kaj takega. sej dobro, tvoje mnenje, ga spoštujem, itak fajn da mamo različna mnenja, samo daj mi povej zakaj npr. jih ne moreš videt ? so ti kaj naredli, torej bi mela lastnega sina oz.hčerko za gnoj pa ga ven iz bajte vrgla samo zarat tega? ko bi mogla bit vesela da je zdrav pa živ, pa da LAHKO ljubi nekoga, ne glede na spol če že tak.. creepy. ziher ste krščani zafrustrirani ne ? FAIL!! js nism krščanka,ampak sm ateistka:D nemorm jih vidit kr če jih gledam, se mi prou želodc ubrne. kr so nagraužn ku ****** ! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.