Pomoč pri telefonih ;)

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Pomoč pri telefonih ;) 12.3.2012 15:00
mene pa zanimaaa ker telefon od teh najbolj priporočate:

a) samsung galaxy pro
b) nokia e5
c) samsung ch@t

ne morm se odločt med temi če bi mi lahk pomagal...

hvalaa Wink

Re: Pomoč pri telefonih ;) 13.3.2012 22:48
hej.

js mam samsung ch@t pa mi je fuuul uredu telefon. res mi ni žau da mam tega pa mam ga
že tam od septemrba. Very Happy Very Happy
moja sošolka ima pa nokio e5 pa ji je tut ful uredu a n.. sam da ona ga ima šele kakšn mesec..
res je pa da pr samsung chsamsung ch@t nemorš met glih ful dougih nohotv zared takih tipk a n.. Smile (ČE JIH SLUČAJNO MAŠ A N)
tko da nwm udvisno je ud človeka kakšn telefon ima rajše..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.