Osemdeseta

Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Osemdeseta 27.2.2012 18:22
Zanima me:
1.kateir so bili glavne osebnosti osemdesetih.
2.moda osemdesetih,predvsem za fante,in kje naj bi se te stvari danes v Slovniji dalo dobiti!!
3.glavne glasbene skupine iz osemdesetih,ki so delovale na področju rock,hard rocka,metala...pač takih glasbenih smeri,kot je rock.
Hvala!Smile
bucbucbucika • Od: 24.11.2011 • Prispevkov: 47
Re: Osemdeseta 27.2.2012 18:30
mene isto zanima sao moda za punce seveja ne ;3
krohop • Od: 25.2.2012 • Prispevkov: 35
Re: Osemdeseta 27.2.2012 18:41
Lahko ti odgovorim na 3. vprašanje, glede na to, da veliko te glasbe preposlušam...
- Guns N' Roses
- Van Halen
- The police
- Metallica
- AC/DC
- Iron Maiden
- Bon Jovi
- Billy Idol
- Scorpions
- Whitesnake
- The Rolling Stones
- Firehouse
- Alice Cooper
- Mr. Big
- ...
Re: Osemdeseta 27.2.2012 20:59
Ugotavlam,da jst to musko že skos poslušam,ubistvu use ko si jih naštwel poznam in jih poslušam:D splho Van Halen so mi legende;)
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: Osemdeseta 27.2.2012 21:18
hejla....am ja zdej za te znane osebnosti ne vem neki no...am kar se tiče muske...mislm ni je bolše....am moda....lej sej nism nek strokovnjak na tem področju (ne glede na to da sm punca) sam je nekak tkole....se mi zdi xD....am zdej moška moda se nekak od 70-ih ni neki spreminjala....mislm dost so nosil take bol oprijete hlače k so mele nekak mal višji pas kokr dons...pol pa kkšno srajco al pa majco zabasano v hlače....am al pa kkšne take pulovrje....pa blo je tut mal odvisn kakkšn si hotu izpast...če si hotu bit bol bad boy vrjanta pol so dal čez kkšne take ne totalno oprijete majce zabasane v hlače usnjeno jakno k tut ni bla neki najdalša....če si hotuu bit rokr pa poglej use mudele v rock skupinah k jih poslušamo....zdej je spet odvisn kakkšn rock...sej je blo na podobn način sam mogoče z več dodatki (barve, kkšn ketnca....itd.) in seveda all starke pa hude sončne špegle...zdej če to kej pomaga

am za punce....am kokr vem je blo tko da je blo uklučenih vlik barv....dost enga nakita....am dost so nosile kkšne pajkice pa čez kratko kiklo pa majčko (po možnosti tut zabasano v to kiklo) pol pa al usnjene kratke jaknce al pa jeans kratke jaknce....am aja kar se tiče čevlou...mislm da so bli tut seveda barvni ane...am pa dost so bli salonarji....smo pa spet pr tem da je čist odvisn od tega kakkšna bi hotla izpast....am aja drgač so nosile seveda tut hlače...oprijete z visokim pasom....pulovr čez al pa kkšna oprijeta majčka čez pa kkšna kratka jopca....am sej veš polet pa itak da kratke hlače z visokim pasom

lej sej ne vem če mam čist prou sam tko nekak so se oblačl moji starci pa sej če si pogledaš kkšn str film vidš da je dost tko...je blo zlo poularn da si meu hlače al pa kiklo z visokim pasom pa pol bol kratke vrjante majc....sam sej kokr sm rekla...je dost odvisn od samga stila k si ga hotu met (sej veš pol je odvisn od materiala pa barve itd.)....am zdej upam da sm usaj mal pomagala sej drgač pa na guglu utipkej pa boš vidu
aja pa sory k je tok dolgo Embarassed

aja edin ne vem kje bi se jih dal dobit....praši tastare al pa koga strejše generacije k poznaš...100% ma kdo še kej Very Happy
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: Osemdeseta 28.2.2012 15:13
hm osebnosti, michael jackson, david bowie,......
oblačl so se pa bol odštekano, žive barve, nore čupe, usnjene hlače pa jakne... Very Happy pa pravijo da naj bi se letos 80-ta spt v modo vrnala xD
annaerzar • Od: 6.6.2011 • Prispevkov: 29
Re: Osemdeseta 28.2.2012 15:44
omaajgad. to so pa najača leta. najboljša muzika pa stil in use : $$$$ sam tako poslušam ! totalno rokerca po duši : )
Re: Osemdeseta 28.2.2012 16:08
annaerzar pravi:
omaajgad. to so pa najača leta. najboljša muzika pa stil in use : $$$$ sam tako poslušam ! totalno rokerca po duši : )

sva že dve...jst bi šla takoj nazaj žvet :DDD
Re: Osemdeseta 28.2.2012 18:12
jaz tudi,ker splho je Amerika za me nekaj nepredstavljivega,in ko gledam tiste filme pa to kako je blo bi takoj tole zamenju za Ameriko,hehe...
Mogoče kdo ve,kje bi se dalo dobiti usnjene hlače pa kakšno rdečo fantovsko USNJENO JAKNO?Very Happy ker moji črni jakni sta že "rahlo" oguljeni;)
Re: Osemdeseta 28.2.2012 18:27
oh ja...jst mam filing da ste vi usi kle moje sorodne intrnetne duše....ja amerika-sanje da grem tja....am drgač sej pomoje bi jakno dubu v teh trgovinah kokr so h&m, new yorker...za hlače pa ne vem...am sej pomoje so kkšne take trgovine, al pa usaj spletne trgovine...Smile
krohop • Od: 25.2.2012 • Prispevkov: 35
Re: Osemdeseta 28.2.2012 19:02
onlygirl pravi:
.. pa pravijo da naj bi se letos 80-ta spt v modo vrnala xD

Se popolnoma strinjam, predvsem glasba iz 80ih se vedno bolj vrača... Jaz osebno brez nje ne morem Very Happy

30stm pravi:
annaerzar pravi:

sva že dve...jst bi šla takoj nazaj žvet :DDD

Bi se pridružil kot tretji Wink
Re: Osemdeseta 28.2.2012 22:33
ej,mislu sem tapravo usnje,al pa neki u tem slogu:http://www.youtube.com/watch?v=dTcDV2swo4o&feature=related
annaerzar • Od: 6.6.2011 • Prispevkov: 29
Re: Osemdeseta 1.3.2012 20:39
ola ola Smile) u take čase ku u fimu beležnica bi šla. pa rocknroll :$$$ prow waaaa Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.