DUHOVI...

<< | 1 | 2
anchika96 • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 42
Re: DUHOVI... 3.3.2010 19:25
no ja. js ne vrjamem raun u duhove.
vrjamem pa u REINKARNACIJO. to je to, ko umreš in se rodiš u nekem drugem telesu. ne vedoč o svojem prejšnjem žiuljenju. to mi je mal bol vrjetn kt pa duhovi.
m1zzundazt00d • Od: 3.3.2010 • Prispevkov: 9
Re: DUHOVI... 3.3.2010 19:44
Nism glih prepričana če so, ne upam pa rečt da jih ni.. da me pol ne začnejo kake more tlačit o njih into :Đ Drugač pa em nwem, pomojem glih taki ko jih u filmih prikazujejo, niso.
ppoopp • Od: 2.3.2010 • Prispevkov: 13
Re: DUHOVI... 4.3.2010 15:27
vera & duhovi = največji bullshit človeštva
RainbowRockin' ;] • Od: 4.10.2009 • Prispevkov: 8
Re: DUHOVI... 5.3.2010 16:18
ppoopp pravi:
Luucii pravi:
beseda duh je ful neki bv.. sam če pa tk razmisliš pa tk pol ko pač človek npr. umre pač je neka energija.. in kam pol to gre? lej če ž tk pogledaš... že u verah so duše pa tk.. tk da ne wm no.. (: ziher je neki

Pač zgniješ , možgani grejo na off... pol je tko k je blo tkrt k se še nis rodu ...nč ni

ja telo.. (: ja ka je blo pa pred te da si se? hh
carry • Od: 19.12.2009 • Prispevkov: 34
Re: DUHOVI... 2.5.2010 0:01
pac js verjamem&neverjamem da so
popolnoma bom verjela šele ko se bom prepričala na lastne oči
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: DUHOVI... 2.5.2010 10:34
Js ne vrjamem... sam včasih npr. če kaj pade na tla samo od sebe...al pa se vrate same dol zaprejo (brez prepiha) se hecam da je biu duh Smile
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: DUHOVI... 2.5.2010 12:50
jaz mam takšno mnenje..

oz. nimam nekakšnega mnenja, sem precej razdvojena.

1- Po tem, kako je svet nastal.. explozije in vse ostalo, kar je v vesolju smo mi samo ena izmed tisočih bitij, ki ma malo bolj razvite možgane. In po tej teoriji ne verjamem da bi obstajali duhovi ( posledice nas-Duše) smo samo orodja narave. rodimo se, živimo in umremo.. ni zmesnih poti!

2- ampak še vedno me zanima, kako je človek naumil duhove.. vile, palčke in nevem kaj vse. Če tega ni naprej videl. Lahko bi preprosto rekli, nekdo je bil.. tam.. bil je tam. vem slišal sem ga. bil je ČLOVEK. Vendar je nekdo začel te govorice... ne vemo če so resnične ali ne.

JAZ NE VERJAMEM V NIČ NADNARAVNEGA. Vem.. da je nekje nekaj. In da nismo sami, vesolje je "neskončno", Bog in vsa ostala božanstva v katera verjamemo so lahko samo plod naše domišljije. ( brez zamere za vse verne )
Rečem lahko, da nisem verna. čeprav proti vernikom nimam ničesa.
Sem kristjanka.. vendar Imam svoje mišljenje. In verujem do neke meje.. dokler se ne začnejo dogajati čudne stvari.
Vem, da so nekateri ljudje nekoč živeli in so bili mogoče toliko napredni pri razmišljanju kot ostala množica.
Vendar po moje niso imeli nikakršne moči.

Ljudje mamo čute.. Nekoč so jih imeli. NISMO ČAROVNIKI! Bioenergetika je naprimer dar.. ki ga je človek nekoč premogel. Ste se kdaj zamislili pa ste naprej mogoče vedeli kaj se bo zgodilo?
Veliko krat ste mogoče sanjali kaj takešnega.
Jas sem! To se mi zdi nekaj popolnoma normalnega.
Če mene vprašate
NI NADNARAVNIH BITIJ ( to pomeni, da še nekje nekdo obstaja.. mogoče plemenitejši od nas.. vendar je bitje, ki ga je ustvarila narava) Wink

moje mnenje..
KatjaVirus • Od: 12.4.2010 • Prispevkov: 36
Re: DUHOVI... 2.5.2010 16:37
ja to ubstaja.. 1000% zrd tega kr men se je enkrat nrdil velik ful čudnih stvai..tk da..glej kdaj na discoverju kr raziskujejo..sam jz po eni oddaji sploh nism mogla spat
Very Happy
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
hmm 2.5.2010 18:55
No jaz poznam enga osebno in to zelo dobro, OBČASNO se z njim dobim na zadnjih zicih, upam pa da se boma vedno več družla ...

Povedat se morn to da je duh seveda ženskega spola, nima rad banan, obožuje techno, težko zaspi (nevem kak to), pa rad se stiska ...

Več podrobnosti ne bom omenjal, saj duhovi vidijo prav vse

... to so moje izkušnje z duhovi ...
maricia • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 25
Re: DUHOVI... 2.5.2010 23:30
tinnaKITTY pravi:
Mene pa ful zanima če duhovi res obstajajo...eni rečejo da so, drugi pa ne????

ka pa wi mislite??? o.O

vrjamš v meditacijo? no, če ti uspe pridt v astral jih vidš Smile če seveda vrjamš v to Wink
horny • Od: 27.4.2010 • Prispevkov: 20
Re: DUHOVI... 3.5.2010 9:06
eko ti duhve
[link] ta video se mi ne zdi praw realn ma ta pa je [link]
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: DUHOVI... 3.5.2010 20:45
niam pojma ko vi gleate na duhove....
ko umreš si pač pol duh....pač neki tazga ne znam upisat....
sam kdo sploh je duh?po smrti........???
kva sploh dela dugh?.......gor u nebesh gleda televizijo? te j.e.b.e. u glavo? te spotika?
ne

kko sploh rataš duh? po smrti?........

lej nben odgovor uprašane ne ustreza......

duhovi....PA KE VI FOLK STE VIDL DUHOVE AAA.....glih prele je šu mim tebe pa te lepo puzdravu....pa ja de no....Very HappyVery HappyVery Happy kaki duhovi Razz

jah Razz
EcstasyKittie • Od: 11.6.2010 • Prispevkov: 14
Re: DUHOVI... 11.6.2010 20:38
jaz mislim da obstajajo..
mam en primer.. -.-
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: DUHOVI... 12.6.2010 11:57
fLomaster pravi:
js mislm pač, da nekej več mora obstajat. sam nebi rekla, da dejanski duhovi, tisti ku ji u filmih vidmo obstajajo. tko si mi predstaulamo strah in pol ga morajo u filmu tut tko prikazat, da pr nas dosežejo željen učinek,ne Smile no, ubistvu ne vrjamem u duhove in to, sam nek pa useen mora bit Smile

se čist strinjam s tabo.
Re: DUHOVI... 15.6.2010 17:45
hahhahahhh:) mene bo pobral od smeha:)Smile... sicr ne vem če sm prou prebrala, sam a je tema duhovi res pod ljubezen??? FAJJNN. JS SM PA ZACOPANA U CASPERJA. KUAA NJ NARDIMM???????

okej.. ghosts.. zta moje pojem, ja obstajajo. če tko pogledaš, kok je resničnih dokazoou, da je Jezus delou čudeže ? (0, oz, so dokazi, da jih ni!) pa še zmer več folka vrjame d je jezus s 3h rib nahranu množice kt pa u duhoue. ...

js sicer ne vem kašnih izkušenj še nimam, ampak jih po pripovedovanjih mojih znancev tud neb rada mela... ful scary mi je blo na začetku, k je babi umrla, k sm mela filing, da nism nikol sama... ni biu neprijete filing, amapk tak, toplina, ljubezen to da me obdaja... velikat me je silil na jok nekej, nism vedla kaj, enkat sm med uro matematke skor jikat začela, valda da so spomini, sam babi mi je res pomenila celo familjo, poleg reeess tećne mtke. in ja, še donc k pogledam njeno sliko se mi zdijo oči tko, žive.. sam vrjetn se mi sam mau mešaSmile

pol, moj fotr ane.. je naredu samomor, k sm m ela 6 let u prostorih naše hiše, ne nubenga občutka, dda blodui po bajt nimam:)... sam so recimo zgodbe, k krožjo po svetu; bloody mary.. pa take scene.. sam men se zdijo, bl take realne.. k na kšnih slikah najdeš kšno senco, k ma kšna soba nenormalno povišano al pa znižano temperaturo, k maš filing da ti neki diha za vrat, una mizca u prekmurju, k daje odgovore, pa take scene, k iz njih ne delajo nobenga kaosa, sam veš da obstajajo. no to je men dost bl realn.. al pa po pokopalliščih... po vsej verjetnosti so tud tm duhovi an.. če je že tok teles, in valda tud od tod izvira strah pred pokopališči ponoč...

tle bi nekak pasal tud tole: enkat sm gledala dokumentarc, pol sm pa še brala o tem... en otrok, rojen u amerik str 3 leta, je čist natančn opisou en kraj na nizozemskem, eno družino, resnične podatke je navajou, o ljudeh, bivališčih, zgodbah, k so res obstajale, ne glede na to, da ni šanse d bi on to vedu. trdiu je namreč, d je u prejšnmu življenju žveu tm, pa d je umru tko, da so ga strgal volkovi.
RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: DUHOVI... 16.6.2010 9:56
No, jzt pa v te urbane legende (Bloody Mary itd.) ne verjamem sam mi tud ni do tega, da bi neki probavu tole. Čeprou moji frendi nekateri so že.
Za duhove je pa drugače... Sm že meu izkušnje vsaj tolk mislim. No živim v graščini (Nekako stanovanjski blok) in so not stanovanja. Je pa ta graščina zelo stara že in noter so živeli tud plemiči kolker piše v knjigah in so v naših kleteh tudi ubijali ljudi.
Pa ne samo to; v stanovanju kjer mi živimo, je pred nami živel nek gospod, ki je naredil samomor pri okoli 40ih letih na našem podstrešju. In seveda smo jaz in moji frendi carji in gremo kao naredit ono mizico in klicat duhove čeprou mi ni blo do tega. In potem je še tukaj ena fora da se med tem ritualom nesmeš smejati al neki in mi smo se še toliko bolj. :/ Že prvo noč za ritualom sem se pa začel zbujati zmeraj okoli 3h zjutraj (Kot sem že na pisal na nek prejšen blog) in nisem mogel zaspati nazaj. Slišau sem neke korake iz podstrešja v kopalnici itd itd. No meu sem izgovore, da pač ljudje še bedijo ponekod in da se le nam to sliši. Sam pol kar naenkrat 2 tedna zatem je pa naš radio ponorel. Imam ga v moji sobi in kar ko sem se zbudil je začeel naglas piskati in šumeti pa taki zvoki so vn prhajal... Po dnevi je blo vse ok al pa ko si zraven radiota stopu. :/ Sam to še ni blo use. Eno noč me je pa še mlajša sestra pršla zbudit kao, da je slišala, da v kuhni neki ropota. In pč pržgem luč v sobi pa sva se pogovarjala dokler ni z naše mize v kuhinji padel kar sam od sebe daljinec od televizeje pa kozarec plastičen. In to je bila pol panika! Jao. :S Sam tisto noč ni blo nobenga od staršev doma. :S

zato jzt v duhove verjamem. Pa še zdaj se zbujam ob 3h zjutraj samo, da zdaj lahka vsaj zaspim nazaj. -.-
metalfreak • Od: 25.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: DUHOVI... 16.6.2010 22:54
omg. mjbi bi se pa res uscala. oz. bi kr se... zihr.. 100 posto. pa še do skreta neb pršla preh-.-
RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: DUHOVI... 17.6.2010 9:40
metalfreak pravi:
omg. mjbi bi se pa res uscala. oz. bi kr se... zihr.. 100 posto. pa še do skreta neb pršla preh-.-

Če ne vem ka se v naši hiš dogaja. Zdej se je mal pomirilo od zadnjih 2 tednov, sam useen se še zbujam, da mam take velke podočnjake. -.-
sarahhowl • Od: 6.5.2010 • Prispevkov: 6
Re: DUHOVI... 18.6.2010 22:28
jz sm tut gledala na discovery , strašno -.-

in obstajajo, ampak niso usi dobri / usi slabi -.-
sarci1995 • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 1
Re: DUHOVI... 19.2.2012 19:11
živjo nekaj me zanima sem 16 letno dekle ki imam kar nekaj zanimivih uprašanj glede teh duhov in stvari ki jih še niso nikoli znanstveno raziskali živim z mamo in očetom v familiji nismo verni in ne prenašamo cerkev tu pa tam sem šla gdaj z frendico na kakšno šmarnico al neki Laughing em pred letom pa pol so se v naši hiši začele dogajati čudne stvari ki mi usak večer prežijo po mislih in se jih nikakor ne morem rešiti Crying or Very sad zglede malce noro ampak bom povedala svojo zgodbo pred leti je v naši hiši umrla gospa in sva si bile z njo res dobre ker pa so njena leta počasi pešala je na žalost umrla v zgornjem nadstropju usako leto na njeno smrt in potem en tedn imam občutek da me med spanjem ta stara gospa nujno potrebuje in nekaj išče imam občutek da želi nekaj od mene in na nek način vzbija pozornost z ropotanjem na pisalni mizi in zvokov kot da jo nekaj boli in jamra mami in atiju sem povedala kaj me mori in me nekako ne moreta pomiriti mogoče je le to del moje domišlije ampak vem da nekaj je na tem mami mi je povedala da ko še mene ni bilo na svetu da sta z atijom čula tudi gdaj pa gdaj podobne zvoke še od ene druge umrle gospe zato me zanima če je gdo ki mu je od prijateljev umrl ču gdaj kakšne podobne stvari naprimer kot pri meni ropotanje svinčnikov jamranje in kaj podobnega da bi to osebo videla sem videla samo črno gmoto snov ki je čez čas zginila res sem se začela z tem obremenjevat help me everyone Very Happy thanx
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: DUHOVI... 20.2.2012 2:07
za čudne zvoke ipd stuff je lahk clo zlo logična razlaga.. časih če je neko magnetno valovanje oz kšna voda pod hišo nastajajo čudni zvoki .. nek tak primer je prou znan nekje u ameriki sam je pa fora da je to konstantno (usako noč) .. zlo možn je pa tut da je tvoja psiha kej.. tkoda ne skrbi 16 letno dekle .. najbrž je use uredu ampk če te pa ful znima pa poguglej kej alpa če si res predrzna.. probej z uno ploščo nvmčesa.. avš k so črke gor.. pa nvm niti sam kaj.. drugač sam pa vrjamm u duhove.. svet more bit znimiu ne? .. hehe povej če bo kej znmiuga Razz
Re: DUHOVI... 20.2.2012 8:40
Nekaj mora biti na tem.. Morda ostane energija nekega človeka, ki umre.. Nisem se nikoli preveč spuščal na to področje, imam pa rad filme o duhovih..
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: DUHOVI... 20.2.2012 14:34
jaz osebno ne verjamem v duhove.

duhovi, duša, vse to je plod domišljije. vse kar je v osebnosti človeka, spominu, značaju je v možganih in ko človek enkrat umre, možgani razpadejo in je konec.

bi potem rekli, da človek ki ima npr. alzhaimerjevo bolezen, ne prepozna svojih bližnjih, da nima duše? ne, samo možgani mu odmirajo.

duhovi, če so, nimajo živih možganov, tako da nemogoče da se bo pogovarjal s tbao o spominih ali pa se maščeval Very Happy ves spomin je zgnil skupaj z možgani.

ko človek umre se sprosti energija, to drži. samo ta energija nima nobene osebnosti, spominov, je samo energija, ki je mrtvo telo ne more več porabiti za upravljanje telesnih funkcij.

človek je kup mesa in krvi, samo da ima domišljijo in vedno dela big deal iz vsega Wink

pač tak je moj način razmišljanja Smile
AleexTheMahomie • Od: 14.2.2012 • Prispevkov: 7
Re: DUHOVI... 20.2.2012 15:24
Ja js pa na nek način vrjamm v duhove,nevem zakaj ker se mi še nikol ni zgodil kej tazga da bi vidla kšnega duha sam mam useen tak filing da obstajajo :S
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: DUHOVI... 20.2.2012 15:35
Če bo kdaj duha vidu naj pride povedat pa bo mir.. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.