SVŠGL-Umetniška gimnazija Ljubljana draamsko gledališka smer

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
SVŠGL-Umetniška gimnazija Ljubljana draamsko gledališka smer 11.2.2012 21:41
Mene pa zanima kak je kej na umetniški ka bi js šla tam sicer sm iz Krškega pa bi se vozla z vlakom pa me zanima o čem tam gre pa kdaj poteka pouk pa kulk točk je treba met pa sploh prideš no(minimalno) pa če je velka vrjetnost da bi pršla not al je velik ljudi ka bi radi šli na to šolo..pa za une sobe..po kulk jih je not ppa če res lahk sam zbiraš pa tko..

razpište se..
hvalaa Embarassed
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: SVŠGL-Umetniška gimnazija Ljubljana draamsko gledališka smer 11.2.2012 21:55
TA šola je drugače zelo dobra, ampak je načeloma omejitev, tako da moraš imeti vsaj 150 točk da boš sigurno sprejeta, pa mogoče še kakšno priznanje.

Je pa tukaj problem, recimo si to res želiš? Igrati pred ljudmi, sodniki, učitelji in biti na odru, biti v središču pozornosti, ali ti je to samo zanimivo...
Ker fora je v tem, da sta umetniški gimnaziji (dramsko-gledališka smer) samo dve, v Lj in v Novi Gorici, zato če te ta šola ne veseli tako zelo, pa se boš vseeno vpisala, boš mogoče vzela mesto za nekoga, ki bi dal vse za to šolo (recimo jaz hehehee) pa ima malce manj točk za vpis.
Tako da to se moraš sama odločit, če te res veseli pojdi! , drugače pa pusti rajši drugim.

Drugače pa šola je navadna gimnazija, samo da ima poudarek na gledališču Wink Smile
Re: SVŠGL-Umetniška gimnazija Ljubljana draamsko gledališka smer 12.2.2012 17:28
ej hvala ti...ja vše vem da bi rada tut ti pršla tam in upam da boš..ampak tut js se bom potrudila veš to me zanima že full cajta...in tut velikrat sm igrala v šolskih igrah...tko da bom šla 100% na to šolo..(če bom mela dost točk)...

Btw...ka ti grež drug let tam al pol še kasnej..? Wink
Re: SVŠGL-Umetniška gimnazija Ljubljana draamsko gledališka smer 12.2.2012 18:11
Ja, ni problema! Res si želim na to šolo, že od kar vem, da obstajajo poklici in se res trudim, ampak možnost je majhna. Najbolj **** me pa kake frajlice, ki bi šle na to šolo samo zaradi denarja in slave, in katerim so všeč muhe enodnevnice (npr. Selena Gomez, ki nima pojma o tem)... žalostno.

Tako da upam, da ti nisi taka, in upam, da se 1. septembra vidiva na tej šoli! Wink Čeprav dvomim, da bom sprejeta, ampak to sem si sama kriva.. hehe Crying or Very sad

Je pa ta šola takšna, da včasih moraš biti cel dan tam in biti na vajah... Moraš pa res biti sproščen, hitro odreagirati in tako naprej Wink
Re: SVŠGL-Umetniška gimnazija Ljubljana draamsko gledališka smer 14.2.2012 18:00
ja..dej no Selena gomez Shocked js tut upam da se vidva.. Wink

Re: SVŠGL-Umetniška gimnazija Ljubljana draamsko gledališka smer 14.2.2012 20:25
Tud js mam namen it na umetniško dramsko-gledališka smer.In na informatiucih sm tud bla tm in je res ful dobra šola (usaj men) pa še usi so tko dost prjazni in ja.sam problem bo pa če se jih bo velik upisal ker pol lahk da bojo dal dost velke omejitve :S prejšne leto je bla omejitev baje 149 točk.letos pa pač odvisno od tega kok se jih upiše. Pa upam da se bomo septembra vidl tm Very Happy
Re: SVŠGL-Umetniška gimnazija Ljubljana draamsko gledališka smer 14.2.2012 22:15
jeeeeeej! upam da se useee vidmo!!!!

Laughing Razz
AleexTheMahomie • Od: 14.2.2012 • Prispevkov: 7
Re: SVŠGL-Umetniška gimnazija Ljubljana draamsko gledališka smer 16.2.2012 17:16
Enakoo Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.