GIMNAZIJE<< | 1 | 2• rokec10
• Od: 11.2.2012
Re: GIMNAZIJE
11.2.2012 20:31
pa nadarjen sem + naredil sem še 6 letno glasbeno šolo a to tudi kaj šteje??
• karin97
• Od: 5.2.2012
11.2.2012 20:38
aja, sem mislila, da si že deveti razred to da si nadarjen se žal ne šteje + glasbena. nadarjenost se šteje za zoisovo štipendijo - p 5,0 moraš imeti povprečje v devetem razredu da dobiš zoisovo. potem pa lahko imaš na srednji samo 2 oceni 4 zaključeni če hočeš štiendijo obdržal • pk4life
• Od: 20.7.2010
12.2.2012 21:03
sploh ni nujn da so omejitve .. če ni dost prjavlenih sploh ni omejitu.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
12.2.2012 23:59
čak čak čak kok točk se zgubi za zoisovo u prvem letniku da jo zgubiš? :O
• monxiee
• Od: 2.6.2011
13.2.2012 0:19
Unkn0vvn pravi:a je še kkšna gut gimnazija?
zdej kamnik k sm sprašvala pač kako je so rekl da je ful dobr sam nimam pojma kok je točk. sam useen je tm bl tak folk k mi ni lihk neki gut in bi raj vidla da bi hodila v lublano -.- k šuba ma res najače učitle pa šola mi je res kul pa je na popolni lokaciji in js sm se šele učer odločala kam grem na informativce k res prej nikol nism razmišlala sploh. oz. sm sam ne o tem točno za kaj bi se odločla pa to. sm bl se hotla pod prisilo na eno srednjo dat sam k mi res nubena ni gut -.- reeees zdej se bom ful trudla da bom mela čim bol zaklučn pa res upaaam da bom sprejeta k čene res nevem kva nej nardim Heey. U tem postu si pisala da si sprašvala za kamnik, pa neueš kok majo točk. Am..tkole je, lansko leto ni blo omejitve, ker ni blo tok upisa. Drgač pa spada pod eno izmed boljših šol. Tut lokacija je še kar dobra. Folk je pa povsot enak če mene prašaš. Tut js se še odločam med eno ljubljansko gimnazijo pa kamnikom. Am..pa mi je trenutno kamnik bolj pri srcu Good luck • SweEtLemon
• Od: 22.8.2011
13.2.2012 16:24
karin97 pravi:aja, sem mislila, da si že deveti razred
to da si nadarjen se žal ne šteje + glasbena. nadarjenost se šteje za zoisovo štipendijo - p 5,0 moraš imeti povprečje v devetem razredu da dobiš zoisovo. potem pa lahko imaš na srednji samo 2 oceni 4 zaključeni če hočeš štiendijo obdržal glih tk hudo pa tu tni da lahka maš sam 2 štirke zaklučene v sredni da obdržiš Zoisovo. Kje si ti to čula? če hočeš obdržat Zoisovo iz 1. v 2. letnik morš met pouprečje...lani mislim da je blo 4.1... glede osnovne teme glede gimnazije pa... 1. če ti v oš že zdej fuul ne gre fajn...je bolš da se kam drgam upišeš pa normalno zdeluješ ko pa da se neki ****š z bedno gimnazijo pol za na fax pa si uzameš 5. predmet zram a si čist popounoma na istem. pač sam moje mnenje. pa še sam en nasvet...ni dobr sam gledat kk je šola lepa pa kk moderno pohištvo ma itd. verjemte usi ko se še odločate da je najbol pomembno na koncu sam kak je folk u razredu. to največ prnese velik uspeha usem še naprej pa fajn zrihtite upise |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.