kam naprej????• pokovec
• Od: 20.11.2011
• Kraj: ljubljana
kam naprej????
7.2.2012 19:49
živjo!
približujjej o se informativci in jest nevem kam naj grem....kam grete vi? Nazadnje urejal/a pokovec 13.2.2012 18:09; skupaj popravljeno 2 krat • karin97
• Od: 5.2.2012
Re: kam naprej????
7.2.2012 19:54
kake maš pa kaj ocene? pa kaj te bolj zanima? :p
nevem, poglej malo na internetu - kaki filternet, mojaizbira; tam piše mnenje učencev o šoli pa omejive • pokovec
R
7.2.2012 21:01
vGFHFGJNGCFD
Nazadnje urejal/a pokovec 13.2.2012 17:02; skupaj popravljeno 1 krat • samosgs
• Od: 2.1.2012
7.2.2012 22:15
girl123 pravi:vsa leta sm bila prav dobra.Na internetu sm že use pogledala.Drgač do zj mi je bila ekonomska mal bolša...sam sm spremenla svoje želje in zej se sploh ne morm odločt mna kero nej grem. sej u petk pa soboto so informativni pa grem gledat te dve šole...u šol mi je psihička rekla, d mam skor predobre ocene za slaščičarko-to je itak 3 letn program in ni kemije, fizke...pa ma bolj splošne predmete.pa nvm kaj mi je boljše. rada berem knjige in revije, sm na računalniku,sem bolj sramežljiva, ušeč mi je telovadba,geografija, kemija-še kar, mata-še kar, pa slova tud še kar...ali mi loh poveste kera šola je boljša za to kar sem napisala...pa kero šolo bi na mojem mestu zbral...
emm jaz bi ti priporočal kemijska ali farmacevtska šola, tudi ekonomska je kar uredu če mas tudi rada mat.. mislim da se bom vpisal v farmaceutsko šolo LJ Vso srečo • Bobblehead
• Od: 7.2.2012
7.2.2012 22:37
Sama te ne poznam tako da bol težo rečem, ampak lahko ti pa samo nekaj povem, kot nekakšno informacijo ki sm jo zasledila nekaj časa nazaj, da moraša na ekonomski fakulteti znat 10 prstno v miže in morš pol menda en poročilo, spis karkol napisat in maš lahk največ 5 napak al neki tazga če čs nrdit ta test/preizkus pa kr dost je za napisat, To je zgolj informacija za katero nisem prepričana tako da jo še dodatno preveri ampak če ti to ne gre preveč ne vem no drugače pa malo še razmisli mogoče kje se ti vidiš čez 10 let v slaščičarni ali v službi ki bo vezana na ekonomijo?
VSO SREČO TI ŽELIM ZDAJ IN ČEZ DESET LET IN SPOROČI ZA KAJ SE BOŠ ODLOČILA:) • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
8.2.2012 13:06
kaj je pa fora tega? to pa res ni problem. fak. pač natipkaš neki jao. js skos tko tipkam kukr se u ekonomski sredni učijo in res ni težko in če bo to na tvojo odločiteu uplival pa res nevem no.
drgač se pa strinjam s samosgs • pokovec
8.2.2012 15:10
ne nam šel na kemijsko ali farmacevtko...odločam se med gimnazijo in veterinarsko..kaj je boljše, k res nevem! ali je boljše delati v slačičarni ali pa v kašni pisarni?? sploh se ne morm odločt.upam, da mi bojo informativni dnevi poomagali
Nazadnje urejal/a pokovec 13.2.2012 18:06; skupaj popravljeno 1 krat • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
8.2.2012 20:28
slaščičarska - hodijo večinoma gusteki ki so oš končali z slabimi ocenami, glede na to da si ti bila vsa leta pravdobra si lahko izbereš kakšno boljšo šolo in s tem tudi bolj "cenjen" poklic) nisem se prav izrazla). če te pa poklic slaščičarja res zelo veseli pol pa le, samo pomoje si sposobnejša za kaj več ekonomska - na ekonomsko grejo večinoma tisti ki še ne vejo za svoj poklic (razen izjeme) ampak niso dovolj odlični za gimnazijo, zato grejo na ekonomsko na katero je lažje prit in je tudi lažja šola. lepo rečeno-po ekonomski šoli nisi praktično nič, če maš "veze" in lahko kam prideš se ti splača, drugače pa po mojem mnenju ne. kaj pa kaka pedagoška, turistična, zdravstvena, kozmetična, oblikovalna ? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pokovec
8.2.2012 21:00
gimnazija!!!!!!
Nazadnje urejal/a pokovec 13.2.2012 18:07; skupaj popravljeno 1 krat • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
8.2.2012 21:14
ful bedno razmišljaš. kak naj mi vemo kaj je za tebe ko pa ti najboljše veš, če ti gre matematika pa če te bo ekonomska pritegnila, poglej malo predmetnik na net pa boš vidla da je brezvezen samo neka poslovanja, pa matematika pa finance, za mene je to nekaj najbolj bednega in vem da me šola niti malo ne pritegne, ti si pa druga oseba in so ti mogoče ravno te stvari všeč. to moreš vedet sama. zakaj oblikovalna, sej na oblikovalni niso jeziki spredaj, medijski tehnik je čisto kul če nisi na mariborski oblikovalni._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pokovec
8.2.2012 22:41
..................
Nazadnje urejal/a pokovec 13.2.2012 18:07; skupaj popravljeno 1 krat • samosgs
• Od: 2.1.2012
9.2.2012 15:51
Lej, če ti je všeč in hočeš u ekonomsko pa pojdi in če ne veš kaj naj pol pejd u gimnazijo... enostavno an? ne pa tok slaščičarka a boš tega delala 20 al 30 leti ??ne verjamem.. moj nasvet: Pojdi v gimnazijo če imaš pozitivne ocene in neveš kaj bi izbrala poklic pol v gimnazijo pol ko končas gimnazijo pol boš vedela kaj hočeš postati.. ane??
VSO SREČO IN DOBRO PREMISLI |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.