metuljček - kako ga nardiš?

<< | 1 | 2
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: metuljček - kako ga nardiš? 29.6.2010 14:05
amm...kak dougo pa to pol ostane ? :S Rolling Eyes tak priblžno..?
Cikita • Od: 27.6.2010 • Prispevkov: 33 • Kraj: Kranj
Re: metuljček - kako ga nardiš? 29.6.2010 14:23
am drgač teli metulčki so dost rakasti. lohka fašeš ksno kožno bolezen. brez veze.
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: metuljček - kako ga nardiš? 29.6.2010 17:29
Cikita pravi:
am drgač teli metulčki so dost rakasti. lohka fašeš ksno kožno bolezen. brez veze.

rakasti? to kar nardiš je sesanje kože, rdečo liso pa pouzročijo popokane žilice, s sesanjem pa sam izsesaš kri na površino oz. v višjo plast kože. ni glih ql k s slino lahko dobiš kei pod kožo pa gre u kri in si u pi*di... pa prznam, ne zgleda kei vizualno prjetno... Razz.
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: metuljček - kako ga nardiš? 29.6.2010 21:00
**** pravi:

ve kdo mogoče?? :S :S

ker zaj že tri dni skrivam totega flekeca pa ne izgine Embarassed mi je že malo bed.. Very Happy
Re: metuljček - kako ga nardiš? 29.6.2010 21:08
**** pravi:
**** pravi:

ker zaj že tri dni skrivam totega flekeca pa ne izgine Embarassed mi je že malo bed.. Very Happy

5-6 dni? tm nekje, kr je kri u podkožju pa usnjici in maš to pol kr en cajt, probu sam seb na roki enkat xD, kr en cajt ni zginlo.
sabrina94 • Od: 12.6.2010 • Prispevkov: 20
Re: metuljček - kako ga nardiš? 29.6.2010 23:23
Boris pravi:
**** pravi:
**** pravi:

5-6 dni? tm nekje, kr je kri u podkožju pa usnjici in maš to pol kr en cajt, probu sam seb na roki enkat xD, kr en cajt ni zginlo.

meni to še dalje ostane -.-
pa mojemu tudi dolgo ostane ko mu nardim $ ker se res ne odlepim 15 minut xD
Re: metuljček - kako ga nardiš? 29.6.2010 23:56
sabrina94 pravi:
Boris pravi:
**** pravi:
**** pravi:

meni to še dalje ostane -.-
pa mojemu tudi dolgo ostane ko mu nardim $ ker se res ne odlepim 15 minut xD

arkaduš, če si resno powedala pol mu 2 tedna nebo šlo stran xD. ne res, kašn tedn-tedn pa pou nebo šlo, en cajt nuca d se use poprau
anckka • Od: 28.3.2010 • Prispevkov: 26
Re: metuljček - kako ga nardiš? 30.6.2010 11:36
hahahahahhahahahahha kake ma pa ona.. ja kri ja hahahahahhaha .. Very Happy saj mu te nea kože bek vgrizneš ! hahahahahhaha........ Very Happy Very Happy
drugače pa čist simpl ja Very Happy ziher si si kdaj delo flekeca na roko.. in pol pač malo lubčkaš po vratu pa pol začneš tak sesat... samo če močno sesaš pa dolg časa lahko začne punco to precej bolet . tak da mal pauzice pa mal lubčka vmes pa tak Wink
drugače pa meni to težko kater nardi ker me po vratu večina vse žgečka hahahah Very Happy ... in pol nemorem dolg tak bit .. Smile drži pa ene 3 dni da se fejst vidi. pol pa spremeni barvo pa se zmanjša pa tak.. ampak se še pozna po kakem tednu al pa če je fejst velk po 2 max. Very Happy
sabrina94 • Od: 12.6.2010 • Prispevkov: 20
Re: metuljček - kako ga nardiš? 30.6.2010 20:47
[quote="Boris"] sabrina94 pravi:

arkaduš, če si resno powedala pol mu 2 tedna nebo šlo stran xD. ne res, kašn tedn-tedn pa pou nebo šlo, en cajt nuca d se use poprau

ja čuj xD če jas to tak rada delaam Very Happy pol pa ko začnem nemorem nehat xD pol na koncu res že začne kri tečt.. mislim ne tak da bi direkt tak prav, ampak čutiš kri Razz zdaj se mi pa lušta to delat Sad otrok haha xD
PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
Re: metuljček - kako ga nardiš? 1.7.2010 15:53
FAFKOTI al METULČKI kokr kol že so škudlivi...povzročajo RAKA menda...tko da u primernih količinah tega fantje/punce....razn č čete kj nabasat (:
po pamet! Very Happy Wink
2fast • Od: 2.7.2010 • Prispevkov: 2
Re: metuljček - kako ga nardiš? 2.7.2010 22:26
Kok cajta pa prblizn mors to delat? Laughing
minnie • Od: 2.2.2009 • Prispevkov: 3
Re: metuljček - kako ga nardiš? 3.7.2010 0:16
2fast pravi:
Kok cajta pa prblizn mors to delat? Laughing

hahahahahhahhaha lere mate ja cuzi p mau poglej umes ane nerabš douk Very Happy
NikaFlora • Od: 28.12.2011 • Prispevkov: 6
Re: metuljček - kako ga nardiš? 28.12.2011 19:05
menga je pa glih dons najbolša frendica nardila na vratu...hahahhaha ja tut take mamo k ni sam nasprotm spol... hh upss. sam me ful skrbi če kej starški zvejo hahah. bo že zginl enkrat. sam staršm pa tut če kej uprašajo nemislm nč rečt, moj lajf sorri hh <3
NikaFlora • Od: 28.12.2011 • Prispevkov: 6
Re: metuljček - kako ga nardiš? 30.12.2011 15:00
moja mtka je ugutuvila, da ga mam :/ kakšn dobr izgovor plis :'(
SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
Re: metuljček - kako ga nardiš? 8.1.2012 19:01
Zakaj bi pa raka povročali ?? Jst sm probala nardit si ga na roki, in mi je uspelo.. Very Happy
NikaFlora lahk rečeš, da si se udarla al pa kaj podobnega.. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.