na ignor me je dau !!!!<< | 1 | 2 | 3• SaRxjdk2
• Od: 6.12.2011
Re: na ignor me je dau !!!!
30.12.2011 0:59
Zdej se gre za enga drugega fanta, ne za tistega ko skos sprašujem.s tem si tud že neki časa piševa..z njim se enostavno nimam kaj pogovarjati, ne vem zakaj..neki časa se je še trudil zame, dokler nisem ugotovila, kolk mu pomenim, zdej se pa vedno manj trudi..morda je mal sramežljiv, sam nvm...
kaj fantje mislijo s tem, ko rečejo dekletu da mu je najlepša, najbol všeč ?? Kr mela sm že dost fantov, k so mi to rekl, pa me je eden celo varal cel čas, eden se je čisto spremenil na slabše, ko sva začela, eden pa je biv nasilen.. katera predlaga kaj se naj še pogovarjam z njim, ker že praktično veliko vem o njem, mal mi je sam povedal, ko sem ga spraševala, mal sem pa od drugih zvedla.. siccer bi mu povedala da čutim sam prijateljstvo do njega, ampak ne morem, ker nikoli ne govori kaj čuti do mene..sam enkrat mi je povedal, da sem mu všeč, ampak takrat nisem tok razmišljala da bi mu lahko povedla, da nej ne pričakuje preveč od mene.. čepravv sem tudi sama bol sramežljiva (ampak sam ko se pogovarjam z tipi k jih ne poznam), me zanima kak se naj otresem te sramežlivosti (čeprav si želim bit sam frendica, me mogoče to moti, da sem mu všeč)...upam da veste kaj sm hotla povedat |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.