Nejino življenje1.del• lovejb
• Od: 14.6.2011
Nejino življenje1.del
25.11.2011 22:01
1.List iz mojega dnevnika: ''Žiujo. sm Neja. Stara sm 12 let in hodm v 8. razred. 2. decembra bom 13 Okj.Imam blond lase in modre oči. mam fanta Lukata. Kličem ga lukej,piki,pikej?Use možno biu je tut že piškot. Haha. Okej to je za dans use. Morm ugasnt luč in zaspt. Adijo.<3'' In res. Ugasnila sem luč in zaprla oči. Čez čas sem zaspala. Zbudila me je budila Skrillex. Vzela žvečilni stopila v pred sobo. Iz omare sem vzela Adidaske in stopila ven. Bilo je mrzlo:s Tekla sem do avtobusne postaje ker sem bila že pozna?Avtobus je hotel ravno speljati ampak mi je ustavil. Vstopila sem prislonila urbano in se v sedla. V roke sem prijela telefon,v njega vtaknila slušalke in začela poslušati : [link] Bližala se je moja postaja. Vstala sem in stopila z avtobusa. Prehodit sem mogla še 500m. Od daleč sem že videla šolo. Ko sem se ji bližala sem videla kako proti meni teče Bff. Ime ji je Doris. Skočila mi je v objem. Poljubila me je na lice. Skupaj sve odšle do šole? koment?:* • sebiixx
• Od: 29.12.2010
Re: Nejino življenje1.del
26.11.2011 12:03
Moje mnenje; dnevnik naj bi biu skrivnost vsakega posameznika, ker se hir zve kdo si prek neta in believe me loh boš mela kdaj še celo težave zrt tega.
+ 8 razred in že pudr, fak? mislm da današna mladina prehitr hočte bit 'odrasli' . in ja , prej uporabljaš puder, slabše je za tvojo kožo. sicer pa naj bo vsak kar hoče bit, če mislš da si bl huda s pudrom, ga pač nosi, ampak vrjami tipi v sredni se takim (osmarčkom s pudrom) smejejo pa tudi nwm men je tole kar pišeš zelo dovgočasno, misilm, koga briga kaj ti delaš? MOJE MNENJE • lovejb
26.11.2011 12:41
to ni moj dnevnik btw.? xD
toj zgodba lol • monky
• Od: 23.7.2011
26.11.2011 15:08
ful fajn pišeš pa ful fajn je brat pa zanimivo pa use skop sebiixx - to je izmišljena zgodba če mam prav ? • kajca123
• Od: 5.5.2011
26.11.2011 19:41
Ful faajn je, tk da kr piši še naprej... • loveBLACK
• Od: 11.11.2011
26.11.2011 22:29
fajn!! • Tamxx3
• Od: 7.11.2011
26.11.2011 22:50
sebiixx: to je izmišljena zgodba...
lovejb: kr piš naprej • sebiixx
• Od: 29.12.2010
27.11.2011 19:04
ja ok, zdej štekam ker je spremenila naslov. misnla sm pa, ker je v neki temi isto napisala da je stara 12 al 13 let in sm mislla da je pač to njen dnevnik.
+ lovebejb , nekak mam občutek da ravno ne sprejemaš nekak dobr kritik ? • lovejb
27.11.2011 21:38
Doris: '' omg ej veš kaj sm zvedla? ''
jz: '' kaj kaj kaj ? '' Doris: '' berni vara barbaro.'' jz : '' ofak:c '' Doris: '' kaj je zdej? Ti pa luka sta bla skor zrt neje konc..''? Pogovor poteka naprej. In že sve pri šoli. V stopiva notri in se napotiva proti garderobi. Ravno ko si slečem bundo me nekdo objame od zadaj in mi pokrije oči z rokami. Takoj sem vedela da je Luka. Obrnem se okoli in se poljubiva. Luka:'' ljubim te!'' jz:'' in jz tebe 976543x bol! '' Luka: '' ok ok zmagala si sam ka pa če se mava oba isto.?'' Jz: '' ne jz te mam rajš hjehje. '' Luka: '' men je prou:** no dej sleč se pa obuj copate pa gremo- še minuta do zvonenja'' Hitro se sezujem in obujem copate. Vzamem torbo in primem Lukata za roko. Skupaj ''laufava'' do učilnice. Imeli smo geografijo . Ravno pritečeva do razreda in je zazvonilo. Kmalu po zvonenju pride učiteljica. Odkele razred ,stopi notri in za njo še mi. Usedem se kot običajno v 3 vrsto. Zraven mene pa Luka in Doris. Vsak na eni strani. Učiteljica: '' kdo manka?'' Berni: '' ja. Loti Bajovašnovič.'' Učiteljica: '' hvala.'' Zapiše jo v dnevnik ga zapre,odpre redovalnico in reče : '' danes bom spraševala. No za začetek bom vprašala?'' pogleda po razredu. Nastane tišina. Jas pa zašepetam Lukatu : '' mene bo.'' Učiteljica: '' no Neja boš pa ti kej povedla.'' Js: No luka vidš:3'' Učiteljica (ALĐBIČ) : '' podnebje v afriki? '' js: '' nevem.'' Alđbič: '' nasledje vprašanje. Kateria morja oblivajo afriko.'' Pomislim in rečem. Malo me je še isprašala in nato mi dala 4. Vprašala je še 4 sošolce?Zatem je zazvonil zvonec. Vstali smo in odšli. Nslednje ura je bila zgodovina. Pri uri smo vzeli novo snov..Učiteljica razlaga mi poslušala. Nato nekdo potrka na vratih. Učiteljica: '' naprej.'' V razred stopi psihologinja in reče : '' Neja a bi lahk pršla.?'' Začudeno pogledam in vstanem. Vame gleda cel razred. Pogledam v tla in stopim do vrat. Psihologinja zapre vrata in reče : '' greve v pisarno..'' Skupaj stopive do pisare. Vsedem se na stol. Nato pa reče : '' Zgodila se je nesreča. Tvoja mami..'' • levinja1996
• Od: 16.10.2011
28.11.2011 18:07
naaaaaaaaaaprej..!! NAAJBOLJŠA..!! • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
29.11.2011 16:48
kr neki. zdej bo njena mami umrla al neki...
lej. dej ti, namest da tukile brezveze pišeš, napiši knigo pa pošli na kako založbo. lej.. sam predlog • bemyself
• Od: 7.10.2011
29.11.2011 17:01
NickeyBu pravi:kr neki. zdej bo njena mami umrla al neki...
lej. dej ti, namest da tukile brezveze pišeš, napiši knigo pa pošli na kako založbo. lej.. sam predlog ja lej eni pa to radi berejo! In tudi tukaj lahko vidi ali je ljudem zgodba všeč in vse =) Knjigo še vedno lahko napiše če hoče =) • lovejb
29.11.2011 21:41
''Kaj, kaj, kaj, je iz mojo mami?'' Probam zadržati solze. '' Nesreča se je zgodila. Umrla je. ''
'' Neeeeeeeeeeeee nee moja mami ne ne ne! To ni možno ni.! '' '' Tudi sama bi rada rekla da ni res toda je. Moje sožalje.'' Padem v jok. Stečem ven is pisarne in tečem v učilnico 35 (zgodovina.) Odprem vrata. Luka vidi da jokam. Brez da vpraša učiteljico steče do mene me objame stopi z mano ven is razreda,zapre vrata. '' Luka.Moja mami. Umrla je.'' Ne reče nič samo objame me. Jokam..Zatem začne še on. Na hodnik stopi učiteljica in reče: '' luka not!'' Luka pa jezno odgovori : '' negrem. Ne vidite moja punca joka?'' učiteljica: '' neja kaj je ? '' spet se mi ulijejo solze po obrazu nato pa reče Luka: '' mami ji je umrla.'' Učiteljica me objame zapre vrata in reče: '' vedno sm ti na voljo. Moje sožaje. Zdej bi blo pa najbol da greš domou. Veš Luka opravičla ti bom ceu dan ampak oblub mi da boš skos iz nejo.Oblubš?.'' Luka: '' obljubim in hvala.'' Luka me prime za roko in stopiva po stopnicah do garderobe. Obrišem si solze in oblečem bundo in obujem čevle. • dekle
• Od: 24.5.2011
30.11.2011 16:00
zelo dobro.
zanima me edino zakaj glavni junakinji vedno umre mama • Tassa22
• Od: 4.4.2010
1.12.2011 20:11
zgodba kot sama oz tema mi je všeč... ampak se vse nekak prehitro dogaja... najprej to pol že takoj ono... nevem mogoče se samo meni zdi...
pa mislim da maš ti več tem s temi zgodbami odprtih, ne? no če maš pol bi ti priporočala da najprej končaš eno pa pol začneš drugo pisat ker se ti zna zgodit da boš začela mešat pa bojo na koncu že vse skoraj podobne • lovejb
2.12.2011 22:08
Primem luko za roko in stopiva iz šole. Hiša je zraven šole - 2 minute. Stopim pred vrata pogledam Lukata in odklenem vrata. Stopim notri. Zavoham mamin prfum. Začnem jokati stečem v kopalnico. Luka za mano. ''PRED NOSOM'' mu zaprem vrata. V roke primem žiletko. Pritisnem in potegnem. Zakričim. Luka brcne v vrata in se odprejo. Vidi me na tleh. Vso nemočno kri kar lije. Primem me za žilo. Iz žepa potegne telefon in pokliče rešilce. Pove vse in nato odloži nato pa reče: '' neja zakaj.'' Ne rečem nič. Steče mi solza. Na to še ena in ena?.Jokam. Luka me objame. Takrat pridejo reševalci. Primejo me in odnesejo v rešilni avto.Za mano stopi še Luka. Nato se spomnim na očeta. In reče: '' luka moj oči.pokliči. povej da sem v bolnici.'' Luka prime telefon in pokliče. Javi se in reče : '' Žiujo. Neja je v bolnici. Uredu vozimo se tja. '' Kaj je rekel oče nevem. Vem da je bil odgovor : '' žilo si je prerezala.'' Prekine in popravi telefon v žep. Poljubi me na čelo. Takrat smo že pred bolnico. Voziček zapelejo z rešilnega avtomobila in začnejo >>laufati<< po hodniku. Počasi zgubljam zavest?
• lovejb
2.12.2011 22:52
Primem luko za roko in stopiva iz šole. Hiša je zraven šole - 2 minute. Stopim pred vrata pogledam Lukata in odklenem vrata. Stopim notri. Zavoham mamin prfum. Začnem jokati stečem v kopalnico. Luka za mano. ''PRED NOSOM'' mu zaprem vrata. V roke primem žiletko. Pritisnem in potegnem. Zakričim. Luka brcne v vrata in se odprejo. Vidi me na tleh. Vso nemočno kri kar lije. Primem me za žilo. Iz žepa potegne telefon in pokliče rešilce. Pove vse in nato odloži nato pa reče: '' neja zakaj.'' Ne rečem nič. Steče mi solza. Na to še ena in ena?.Jokam. Luka me objame. Takrat pridejo reševalci. Primejo me in odnesejo v rešilni avto.Za mano stopi še Luka. Nato se spomnim na očeta. In reče: '' luka moj oči.pokliči. povej da sem v bolnici.'' Luka prime telefon in pokliče. Javi se in reče : '' Žiujo. Neja je v bolnici. Uredu vozimo se tja. '' Kaj je rekel oče nevem. Vem da je bil odgovor : '' žilo si je prerezala.'' Prekine in popravi telefon v žep. Poljubi me na čelo. Takrat smo že pred bolnico. Voziček zapelejo z rešilnega avtomobila in začnejo >>laufati<< po hodniku. Počasi zgubljam zavest?
• lovejb
2.12.2011 22:53
cljgžm pravi:zelo dobro.
zanima me edino zakaj glavni junakinji vedno umre mama mogoče zato k ma moja mami raka. sej nevem ravno zakaj ampak tak naudih mam. • izaa16staar
• Od: 13.7.2011
3.12.2011 0:10
Naapreej! nujno |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.