PREKMALU ROJEN. - zgodbica;D• lovejb
• Od: 14.6.2011
PREKMALU ROJEN. - zgodbica;D
28.9.2011 15:56
Zamilslim se : '' Noseča sem.! Odmevamo mi je v glavi. Nisem dojela. V meni raste bitje. Čisto pravo,živo.! Pred sabo imam še toliko življenja. Prišla sem v pubertto po nezaščitenem odnosu pa to. Kaj sedaj. kko bojo to sprejeli starci.'' sesedem se v kot. Jokam kot že dougo ne. V sobo priteče 3 letna sestrca. Zamislim s da kmalu bo v hiši še 1 otrok. Tekel bo gor in dol. No ali naj ga sploh obdržim.? Moje misli zmoti 4 letna sestra : '' prid kosilo.'' Obrišem si souze. in počasi grem u kuhinjo. Oče vidi da je nekaj narobe : '' Rosa kaj pa je narobe? '' me začudeno upraša. '' Nič. Iz Majom sva se skregala. '' se zlažem in v usta porinem krompir. Pojedla sem kosilo. Koj sem stekla v sobo. Zaklenila sem vrata. V roke sem prijela telefon ter poklicala Maja. '' Hej piki :3 ' Ojla pikica.Kako si.'' - začela sem jokat. ! '' Powej kaj je narobe. Lej čez 10 min sm pr teb. Povedala mi boš.
'' Odloživ je slušalko. Prižgala sem cigarto. Ne nekadim. Razn ko nevidim izhoda kako naj misli obrnam na drugo mišlenje. Čez dobrih 10 minut je biu res pri meni. Potrkalo je na vratih : '' si ti maj? '' jz ja.'' Stečem do vrat jih odklenim in mu skočim v objem. Obrišem si solze. Pogledam ga in ga poljubim. Zaprem ter zaklenim vrata in skočim na posteljo. Zraven se usede maj. '' No Rosa povej kaj je. '' in začnem '' se spomniš 1 teden nazaj.? '' '' ja.? '' '' nebom ovinkarla. veš da to nedelam zato ti koj povem. Noseča sem. '' Pogledam ga. Njegov obraz prekrijejo solze. Objamem ga in na uho zašepetam '' use bo kul. '' Pogleda me in reče : '' kaj pa mislš. a bova obdržala otroka al.? '' ''lej nevem. pred nama je še veliko časa. Moje sanje so da bi postala odvetnica. A kaj k še sredne šole nimam. Niti ti. Vrjamm da bi bolel če bi mogla naardit splav ampak useno to je rešitev iz zaprte situacije.'' Maj nereče nič. Objameme me in poljubi. Prepustiva se poljubom. V objemu zaspiva in čisto pozabiva na čas. ___________________________________________________________________________ sam nekj. zgubila sm usb na katerm so ble une zgodbice gor k sm prej pisala tk da sori res. em kle je p nowa zgodbica k jo pišm. upm da wm je kul. ewo užiwej HOČŠ NADALJEVANJE.? KOMENTERAJ.! • justfly
• Od: 17.7.2011
Re: PREKMALU ROJEN. - zgodbica;D
28.9.2011 16:11
še! še! še! še! • lovejb
28.9.2011 16:44
Zbudi naju jok mlajše sestrice. Predramim si oče. in pogledam maja. Zamislim se '' kašmn bo on fotr.? bo res ustou zmanu tut pri nasprotevanju drugih ljudi.? adj je mogu poknt.? -_-''' Moje misli prekine Maj s poljubom. aw ;$
->ljpikija k ma metulčka :$ Prepustim se dolgemu poljubu. Nato v roke primem telefon. '' faq ura je 11.'' haahha. grem jz dam. al nj bom kle.? sm ju3 je sql ;D'' bot kle p grewa pred šolo teb Grem pod tuš. Nato malo na fb. 1. prošnja 2. zs. 14 obvestil. Nahitro pogledam nato se odpravim v posteljo. '' Hja piki. Kaj bova zj.? Kako bova povedala starcm.? a ga nej obdržim.? '' lej obdrž ga. Ob teb bom oblubm. Prpraut se morva na to d naju bojo usi čudn gledal sam lej usakmu se lh nrdi. sicer pa mali ni kriv za to. Je nerojeno bitje ki ni krivo za to stvar. Bla je najna odločiteev. posledice so tukj. wedla swa kaj se lhk nrdi. tk da lej jz pravm obdrž ga. če pa nebi pa povej.'' po temle si me prepriču. Jah obdržala ga bova. '' Tkrt v sobo ustopi fotr : '' khm. kaj je blo to.? Rosa povej mi kaj se dogaja. ! ________________________________________________________________________________ next? piš sine ;* • malla97
• Od: 11.9.2011
28.9.2011 17:38
fuuull dobrr • lovejb
28.9.2011 17:43
-''okj fotr pomojm nimaš druzga cajta kut to da poslušaš.? utikaš se u zasebnost? a teb i blo fjn da bi se jz u tvojo?''
-'' glih mim sm pou in slišu.'' - '' ja wrjamm ti. 3 štuk je moj.? kaj ti kle.? mal si pršu puslušat an.? dej neizgovarji se nism blond ;D'' - '' aš kj tk se nboš pogovarjala.! Raj mi razlož kaj ej biu un pogovor.! T A K O J. !'' >>dojela sm da iz prepirom nebom rešila nič. Obstajale so 2 možnosti. Naj se zlažem ali povem? Hjo. Najbol bi blo ta koj zve. Ni ured skrivat. itak use pride na plano. tk da ja povedala mu bom.! << se zamislim. V sobo vstopi še mama. - '' kaj se kregata.?'' - '' nič. slišu sm pogovor p sm jo uprašu. zdi se mi da je pomembna stvar.'' - '' okej povedala bom.'' Pogledam Maja. Zamižim in si predstavaljam kako bo ko bom mama. Spala nebom weliko. po usej vrjetnosti bo tamala jokala. k bo zrastla bo tekla gor dol. noja pol pubrteta. Pomojem to ni lahko. ampak bom. Moje misli prekine mami. - '' nimam ceu dan cajta. Kaja joka neslišš.?'' - '' kmal boš lahko poslušala še 1 jok.! '' izrečem ne da pomislim. Oba me začudeno pogledata. Jaz samo pogledam v tla in zalnem jokat. Maj in oče brez besed odideta iz sobe. Zraven mene se usede mami. - '' Rosa hočš rečt da si noseča.? '' - '' ja mami.'' -rosa ;D Mami me začudeno pogleda. Prime se za glawo. Ustane in odide iz sobe. V sobo ustopi Maj. Hitro se usede poleg mene. - '' no kj je blo.? je sprejela al. ? '' - nč. res nč. prjela se ja zaglawo in ****. '' Maj me objame. Po licu se mi ulijejo solze. - '' nejoki prosim use boš še kul. Pjt greva spat. ura je že 12. '' Uležem se. Poljubim Maja, zaprem oči. Naprej se ne spomnim. __________________________________________________________________________- next? NAPIŠ ;D <3 • malla97
• Od: 11.9.2011
28.9.2011 18:00
• evek13
• Od: 30.5.2011
28.9.2011 18:44
ooomajgad talent! še še šeee! • 30stm
• Od: 31.10.2010
28.9.2011 19:11
OMG....kok dobr!!!...še piš proosim...zlo hitr...čimprej:)))))
• lovejb
28.9.2011 21:26
Zbudi naju telefon : [link]
- '' budilka.'' Se preedramim, Poljubim Maja. ;$ Počasi ustanem. Grem v kopalnico pod mrzu tuš. Zavijem se v brisačo. in odidem v sobo. Notri je bil Maj. Bil je že oblečen. - '' eo sam oblečm se pa pičimo ;3 '' - '' okj.'' Ga objamem in stopim do omare.Iz omare uzamem pajkice in majco ter jopico. Nahitro se oblečem, počesem in grem. Maj me je čakal v kuhinji. - '' piki a greva? '' se zaderem iz hodnika. Ker se ne oglasi stopim v kuhinjo. Vidim kako se meni iz mamo. ... __________________Konec 4. del______________________________________________- sori sam pičim se piflat. xd aj mwa. ju3 naprej ;3 <3 * koment.? ;D <3 • EverEssence
• Od: 21.9.2011
29.9.2011 17:03
nexti!!!!!!!!!!!!!!!
• dekle
• Od: 24.5.2011
29.9.2011 20:10
DEJ ŠE. HITRO
• lovejb
30.9.2011 18:39
_______________________________Prekmalu rojen 5.del ________________________
(- '' piki a greva? '' se zaderem iz hodnika. Ker se ne oglasi stopim v kuhinjo. Vidim kako se meni iz mamo. ) Vstopim v kuhinjo. Pogledam maja. Nameni mi fejk nasmeh. Pogledam mamo. Pokaže mi da se naj usedem na stol poleg nje. Usedem se. Začudeno gledam. Takrat pa mama spregovori - '' si 100% d ga boš obdržala če ga boš.?'' - ''ja mami. '' - '' ni tok preprost, srči. Finance.? Kdo bo skrbeu k bota vi2 u sql.?'' - '' Mami lej nimawa cajta. Še maju morva it. tk da čau bau.'' ustanem. potegnem maja. PStelem v predsobo. Ubujem Adidaske. Z majom stečeva ven. Tekla sva do njegove hiše - '' boš zunj počakala al grewa gor.?'' - '' bom uzuni. :* '' Ga poljubim in steče v hišo.. Vsedem se na tla. prižgem iPod in prižgem [link] Čez čas moje mistli ratajo popolne >> Juj a bo punčka al tip.? Komu bo bl podobn.? Ga nej pol obdžim al ga oddam v posvojitev.? Moje misli prekine Majova mati. - '' žiujo rosa.'' - ''dan.'' - '' slišala sem...No da si noseča. Ga booš obdržala.?'' - '' eeeeeem.....'' ____________________________Konec 5. dela________________________ • dekle
30.9.2011 19:10
dej še. pa piši več naenkrat če se da
• lovejb
4.10.2011 12:52
______________________PREKMALU ROJEN 6.DEL____________________________
(- '' eeeeeem.....'') - '' boš?'' - '' ja bom.'' Iz hiše priteče Maj. - '' No a greva.?'' - '' no ajmo.'' Ustanem se asmehnem Majdi in stečeva do postaje. Ko sva čakala avobus : -'' ka ti je rekla.?'' -'' če mislm obdržat tamauga.'' - '' aja.'' Pripelje avtopus. Na očitalec za karte pritisnem urbano. Stop naprej in se usedem. Pridese mi maj. Pot do šole ni douga. le 3 postaje. Maaj:$ ____________________________KONEC 6.DEL:DD______________________________ mwa. koment:D • dekle
5.10.2011 6:28
super pišeš
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.