Zapustil si nas a vrnes se nikdar.! - rip<|3• lovejb
• Od: 14.6.2011
Zapustil si nas a vrnes se nikdar.! - rip<|3
6.10.2011 23:41
(ime bo izmisln da nau kj nrobe.)
"Na cesti Straža?Soteska v občini Straža se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. 19-letni motorist je podlegel poškodbam, njegov sovoznik pa naj bi bil izven smrtne nevarnosti." brala sn. nisn vedla o kom je. Blo mi je hudo sam okej. Odprem fb. Widim: maj(izmisln ime an) rip. <|3 Mal mislm. omg in ja. dojela sm da zgorn besediu gowori o ____. tipoumu frendu. Nazaj odprem 24 ur. berem dalje. "Približno ob pol petih popoldne so dolenjski policisti prejeli klic o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila na cesti Straža? Soteska. Po ogledu kraja nesreče so ugotovili, da je 19-letni motorist z motorjem aprillia 125 RS, na katerem je bil tudi 16-letni sopotnik, prehiteval tovorno vozilo. Ko je zapeljal na nasprotni pas, je motoristu nasproti pravilno pripeljal voznik v osebnem avtomobilu volkswagen passat, v katerega se je čelno zaletel motorist s sopotnikom. Oba, tako voznik kot tudi 16-letni sopotnik, sta se v nesreči hudo telesno poškodovala, je za 24ur.com povedala tiskovna predstavnica PU Novo mesto Alenka Drenik. 19-letni voznik je v bolnišnici umrl, je potrdila Drenikova, hudo poškodovani sopotnik pa naj bi bil po še vedno neuradnih informacijah zunaj smrtne nevarnosti." nism dojela. NISEM.! u mojmu lajfu so umrli ze 3 frendi. rec da nimam naj lajfa. grem na frendou profil widim sliko od ''Maja'' Iz frendico sn se menla po skajpu. k sn zagledala sliko, v tisti sekundi. ok ne sekundi u tisti stotinki so se mi ulile souze. reka sn sam: zala nmorm wec. kenslala sn. jokala sn napoun. k to pisem jokam. Nedojemam zakaj rawn on zakaj, zakaj, zakaj. prosm powej ni zakaj ti.! odgowor cakan v prazno. pogowori po skajpu bojo brez tebe mirnejsi. kdo mi bo reku sarčica. ok hejtam to sam okej;* ZAKAJTE NI.! POWEJTE MI.! ZAKAJ RAVN "MAJ"? nepredstawlam si daj negou obras ceu krwaw in stlacen. nepredstawlam si daj umru. N I R E S. PROSM REC DAJ SAM HUA NOCNA MORA. DA SE NEDOGAJA. PROSIM! -lej "maj" : ~ uros zakaj ravno ti in zaj. menli smo se noc in dan ob tebi dougcajt ni biu nikadr. zakaj zapustil si ti nas sedaj dojeli nebomo nikdar.radi imamo te usi ceprau wec te ni. (okoli 5 ure popoldan se je zgodila huda prometna nesreca. brala sn nisn wedla da se gre o teb. zvedla sm. jokala sn ko nora) " maj rip ". RADA TE MAM.!:*** BOLI ME ZA ZVEZDICE & BOUNE KOMENTE. AMPAK MOGLA SN. <|3 misln naslou ja sam bo kr en. zakaj nesanjam? adj bog kj ti je naredu. pridn je biu u sql, ni piu, ni kadiu. KAJ? N I C ! BOOOOG SOWRAZIM TE! ZAKAJ SI UZEU RAWNO "MAJA"? ZAKAJ? POGLE ZJ " jona" poglej. dej pogej ga kas mu naredu. poglej use NS! TE NC NEBOLI? POGLEJ NJEGOWO DRUZINO. DEJ KAJ SMO TI NRDIL.? neskoncno odgoworou imam ki bodo za uselej ustala NEPOJASNENA! RIP!<|3 ~ "MAJ" RADI TE IMAMO! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.