CŠOD• Enna*
• Od: 29.10.2009
CŠOD
12.9.2011 13:15
sigurn je že kdo od vas biu v teh domovih.. In me zanima pač kak je kej tam.. Kak je red, kake so sobe, kdaj treba vstat, it spat ipd....._________________ No music...No Łife • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
Re: CŠOD
12.9.2011 14:04
Enna* pravi:sigurn je že kdo od vas biu v teh domovih.. In me zanima pač kak je kej tam.. Kak je red, kake so sobe, kdaj treba vstat, it spat ipd.....
Hmmm...ja bla sem v CŠOD Zreče Morem rečt, da je zeeelo strogo vse skupi: jutranja telovadba ob sedmih, pohodi, učenje v naravi, hrana je bla obupna, različni športi(hokej na igrišču, strelanje z loku, plezanje, igre z žogo,..) Če v notranjsoti kadiš, te pošlejo domov, recimo mi smo šli v hudem nalivu brez dežnika, palerin, itd. na 4.urni pohod na neko brezvezno kočo. Edino, kar mi je všeč so sobe, sobe so pa za 2, 3, 4, 5 največ 6 ljudi. Brez TV internet itak ne vleče, ker si v kr enih routah tam gor, mobitelov ni, prostega časa ni skor nč, pišeš neke brezvezne dnevnike usak večer, potem na koncu šole v naravi, maš disko v taki mali kleti, eh brezveze lej:) Men osebno je blo KR NEKI, ker te za usak šit kaznujejo, tko da;) • Enna*
12.9.2011 14:30
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
sigurn je že kdo od vas biu v teh domovih.. In me zanima pač kak je kej tam.. Kak je red, kake so sobe, kdaj treba vstat, it spat ipd.....
Hmmm...ja bla sem v CŠOD Zreče Morem rečt, da je zeeelo strogo vse skupi: jutranja telovadba ob sedmih, pohodi, učenje v naravi, hrana je bla obupna, različni športi(hokej na igrišču, strelanje z loku, plezanje, igre z žogo,..) Če v notranjsoti kadiš, te pošlejo domov, recimo mi smo šli v hudem nalivu brez dežnika, palerin, itd. na 4.urni pohod na neko brezvezno kočo. Edino, kar mi je všeč so sobe, sobe so pa za 2, 3, 4, 5 največ 6 ljudi. Brez TV internet itak ne vleče, ker si v kr enih routah tam gor, mobitelov ni, prostega časa ni skor nč, pišeš neke brezvezne dnevnike usak večer, potem na koncu šole v naravi, maš disko v taki mali kleti, eh brezveze lej:) Men osebno je blo KR NEKI, ker te za usak šit kaznujejo, tko da;) Okej si ti glih kar rekla da ni mobitelov? Kok to? Ne smeš ga seboj met al ka? In ka če ga prešvercaš? MIslim faaaaaaak. Mi gremo v cšod Kranjska gora... Ka tam so pol tut še drugi učitli pa to? Al od koga si kaznovan? Po sobah se sami date al oni določjo? _________________ No music...No Łife • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
12.9.2011 14:39
resno ti to? kranska gora? kdaj pa grete? pa s kere šole si ti?
Pišeš pa glih tko kt da še ne bi bla u CŠOD.. >_< Pa ne, nea smeš met mobitelou. • anabanana
12.9.2011 14:46
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
sigurn je že kdo od vas biu v teh domovih.. In me zanima pač kak je kej tam.. Kak je red, kake so sobe, kdaj treba vstat, it spat ipd.....
Hmmm...ja bla sem v CŠOD Zreče Morem rečt, da je zeeelo strogo vse skupi: jutranja telovadba ob sedmih, pohodi, učenje v naravi, hrana je bla obupna, različni športi(hokej na igrišču, strelanje z loku, plezanje, igre z žogo,..) Če v notranjsoti kadiš, te pošlejo domov, recimo mi smo šli v hudem nalivu brez dežnika, palerin, itd. na 4.urni pohod na neko brezvezno kočo. Edino, kar mi je všeč so sobe, sobe so pa za 2, 3, 4, 5 največ 6 ljudi. Brez TV internet itak ne vleče, ker si v kr enih routah tam gor, mobitelov ni, prostega časa ni skor nč, pišeš neke brezvezne dnevnike usak večer, potem na koncu šole v naravi, maš disko v taki mali kleti, eh brezveze lej:) Men osebno je blo KR NEKI, ker te za usak šit kaznujejo, tko da;) Okej si ti glih kar rekla da ni mobitelov? Kok to? Ne smeš ga seboj met al ka? In ka če ga prešvercaš? MIslim faaaaaaak. Mi gremo v cšod Kranjska gora... Ka tam so pol tut še drugi učitli pa to? Al od koga si kaznovan? Po sobah se sami date al oni določjo? Hihi:) Telefon lahko prešvercaš ja:) Veš, kako ti svetujem, če maš doma dva telefona: svojga in pa kr enga,pa nesi zraven kr obadva, pa njim dej unga ****, svojga mej pa pr seb v kakšni torbi al pa kej:) Ja tam maš učitle za naravoslovje, športno(mi smo meli nekga ful strogega k je biu učasih vojak in k se je zadru sm se skor poscala:S), pa pol so nas še naši učitli učili, najbolj bedna šola v naravi oz. nasploh najbolj bedn tedn v mojmu lajfu:S Zdej pač nevem kko je to v Kransjki Gori, pr nam je blo ful bedno, upam, da bo pr vam 10000-krat boljš No po sobah smo se mi lahko sami dali, vsaj neki je blo kulj v celi šoli v naravi:) • Enna*
12.9.2011 14:50
NickeyBu pravi:resno ti to? kranska gora? kdaj pa grete? pa s kere šole si ti?
Pišeš pa glih tko kt da še ne bi bla u CŠOD.. >_< Pa ne, nea smeš met mobitelou. Ej pa nism še bla res.. Mi smo sam 2x bli s šolo tko za več dni.. zdej sm 9. Enkrt na debelm rtiču pa enkrt na golteh v hotelu... Tko da nevem.. Gremo pa od 3-7.9. Sej jutr je roditlski pa še kej več zvemo.. _________________ No music...No Łife • Enna*
12.9.2011 14:51
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
Hmmm...ja bla sem v CŠOD Zreče Morem rečt, da je zeeelo strogo vse skupi: jutranja telovadba ob sedmih, pohodi, učenje v naravi, hrana je bla obupna, različni športi(hokej na igrišču, strelanje z loku, plezanje, igre z žogo,..) Če v notranjsoti kadiš, te pošlejo domov, recimo mi smo šli v hudem nalivu brez dežnika, palerin, itd. na 4.urni pohod na neko brezvezno kočo. Edino, kar mi je všeč so sobe, sobe so pa za 2, 3, 4, 5 največ 6 ljudi. Brez TV internet itak ne vleče, ker si v kr enih routah tam gor, mobitelov ni, prostega časa ni skor nč, pišeš neke brezvezne dnevnike usak večer, potem na koncu šole v naravi, maš disko v taki mali kleti, eh brezveze lej:) Men osebno je blo KR NEKI, ker te za usak šit kaznujejo, tko da;) Okej si ti glih kar rekla da ni mobitelov? Kok to? Ne smeš ga seboj met al ka? In ka če ga prešvercaš? MIslim faaaaaaak. Mi gremo v cšod Kranjska gora... Ka tam so pol tut še drugi učitli pa to? Al od koga si kaznovan? Po sobah se sami date al oni določjo? Hihi:) Telefon lahko prešvercaš ja:) Veš, kako ti svetujem, če maš doma dva telefona: svojga in pa kr enga,pa nesi zraven kr obadva, pa njim dej unga ****, svojga mej pa pr seb v kakšni torbi al pa kej:) Ja tam maš učitle za naravoslovje, športno(mi smo meli nekga ful strogega k je biu učasih vojak in k se je zadru sm se skor poscala:S), pa pol so nas še naši učitli učili, najbolj bedna šola v naravi oz. nasploh najbolj bedn tedn v mojmu lajfu:S Zdej pač nevem kko je to v Kransjki Gori, pr nam je blo ful bedno, upam, da bo pr vam 10000-krat boljš No po sobah smo se mi lahko sami dali, vsaj neki je blo kulj v celi šoli v naravi:) Omgg! To je pol pravš tko ko pr vojakih. Ja faaaaak. Aja pol maš ti pač fon s seboj, prideš tam in jim ga morš dat? dej še kej povej _________________ No music...No Łife • anabanana
12.9.2011 15:06
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
Hmmm...ja bla sem v CŠOD Zreče Morem rečt, da je zeeelo strogo vse skupi: jutranja telovadba ob sedmih, pohodi, učenje v naravi, hrana je bla obupna, različni športi(hokej na igrišču, strelanje z loku, plezanje, igre z žogo,..) Če v notranjsoti kadiš, te pošlejo domov, recimo mi smo šli v hudem nalivu brez dežnika, palerin, itd. na 4.urni pohod na neko brezvezno kočo. Edino, kar mi je všeč so sobe, sobe so pa za 2, 3, 4, 5 največ 6 ljudi. Brez TV internet itak ne vleče, ker si v kr enih routah tam gor, mobitelov ni, prostega časa ni skor nč, pišeš neke brezvezne dnevnike usak večer, potem na koncu šole v naravi, maš disko v taki mali kleti, eh brezveze lej:) Men osebno je blo KR NEKI, ker te za usak šit kaznujejo, tko da;) Okej si ti glih kar rekla da ni mobitelov? Kok to? Ne smeš ga seboj met al ka? In ka če ga prešvercaš? MIslim faaaaaaak. Mi gremo v cšod Kranjska gora... Ka tam so pol tut še drugi učitli pa to? Al od koga si kaznovan? Po sobah se sami date al oni določjo? Hihi:) Telefon lahko prešvercaš ja:) Veš, kako ti svetujem, če maš doma dva telefona: svojga in pa kr enga,pa nesi zraven kr obadva, pa njim dej unga ****, svojga mej pa pr seb v kakšni torbi al pa kej:) Ja tam maš učitle za naravoslovje, športno(mi smo meli nekga ful strogega k je biu učasih vojak in k se je zadru sm se skor poscala:S), pa pol so nas še naši učitli učili, najbolj bedna šola v naravi oz. nasploh najbolj bedn tedn v mojmu lajfu:S Zdej pač nevem kko je to v Kransjki Gori, pr nam je blo ful bedno, upam, da bo pr vam 10000-krat boljš No po sobah smo se mi lahko sami dali, vsaj neki je blo kulj v celi šoli v naravi:) Omgg! To je pol pravš tko ko pr vojakih. Ja faaaaak. Aja pol maš ti pač fon s seboj, prideš tam in jim ga morš dat? dej še kej povej Haha, pr nam je blo pa še tista mreža je bla taka okol:DDDD Ja, pač pr nam so meli tako razpredelnico in pislai kdo je dal fon:) Js sm na srečo mela dva zravn pa sm enga dala enga pa obdržala:P Me pa res zanima kaj bi blo, če bi ugotuvili da mam še en fon:D No recimo: 1. dan: Ob 7.00 maš telovadbo pa laufaš tam okol nekih krav, prideš nazaj na cilj se greš hitr umit zrihtat, ker ob 8.00 maš zajtrk in, če zamudiš ni glih fajn:S Vsaka miza ma nekoga, ki bo pospravljal krožnike pribor, prinesu na mizo kosilo, večerjo, zajtrk,... In usak dan je nekdo drug. Potem ti, učitli ki so tam gor zaposleni razložijo potek dela čez dan, recimo ob 11.00- smo šli na nek hrib in pisali kaj slišimo in se učili o živalih(to je neke vrste naravoslovje-nam so šteli kr h pouku) Ob 12.00 je kosilo, bleeeeeeeeeeeeeeek:S Od 13.00-13.30 je prosti čas, potem od 13.30 do 18.00 je tisto hokej, plezanje,... Ob 18.30 je večerja pa pisanje dnevnika kaj se je dogajalo čez dan ki ga morš pol prebrat pred vsemi... od 19.30-22.00- je prosti čas:) In ob 22.00 morš it spat, ker če vidijo luč oz. slišijo karkoli si že kaznovan z pomivanjem posode al pa brez prostega časa usi... Hja...tko je recimo en dan:S Vrjamem, da bo vam ful lepš&boljš, vsaj upam no:) • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
12.9.2011 15:29
Enna* pravi:
NickeyBu pravi:
Pišeš pa glih tko kt da še ne bi bla u CŠOD.. >_< Pa ne, nea smeš met mobitelou. Ej pa nism še bla res.. Mi smo sam 2x bli s šolo tko za več dni.. zdej sm 9. Enkrt na debelm rtiču pa enkrt na golteh v hotelu... Tko da nevem.. Gremo pa od 3-7.9. Sej jutr je roditlski pa še kej več zvemo.. Ja. 3-7 SEPTEMBER? a ni to že mal mim ^.- nisi povedala s kere šole si.. • Enna*
12.9.2011 15:35
NickeyBu pravi:
Enna* pravi:
NickeyBu pravi:
Pišeš pa glih tko kt da še ne bi bla u CŠOD.. >_< Pa ne, nea smeš met mobitelou. Ej pa nism še bla res.. Mi smo sam 2x bli s šolo tko za več dni.. zdej sm 9. Enkrt na debelm rtiču pa enkrt na golteh v hotelu... Tko da nevem.. Gremo pa od 3-7.9. Sej jutr je roditlski pa še kej več zvemo.. Ja. 3-7 SEPTEMBER? a ni to že mal mim ^.- nisi povedala s kere šole si.. 3.7.10. sklepi mal no _________________ No music...No Łife • Enna*
12.9.2011 15:36
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
Hmmm...ja bla sem v CŠOD Zreče Morem rečt, da je zeeelo strogo vse skupi: jutranja telovadba ob sedmih, pohodi, učenje v naravi, hrana je bla obupna, različni športi(hokej na igrišču, strelanje z loku, plezanje, igre z žogo,..) Če v notranjsoti kadiš, te pošlejo domov, recimo mi smo šli v hudem nalivu brez dežnika, palerin, itd. na 4.urni pohod na neko brezvezno kočo. Edino, kar mi je všeč so sobe, sobe so pa za 2, 3, 4, 5 največ 6 ljudi. Brez TV internet itak ne vleče, ker si v kr enih routah tam gor, mobitelov ni, prostega časa ni skor nč, pišeš neke brezvezne dnevnike usak večer, potem na koncu šole v naravi, maš disko v taki mali kleti, eh brezveze lej:) Men osebno je blo KR NEKI, ker te za usak šit kaznujejo, tko da;) Okej si ti glih kar rekla da ni mobitelov? Kok to? Ne smeš ga seboj met al ka? In ka če ga prešvercaš? MIslim faaaaaaak. Mi gremo v cšod Kranjska gora... Ka tam so pol tut še drugi učitli pa to? Al od koga si kaznovan? Po sobah se sami date al oni določjo? Hihi:) Telefon lahko prešvercaš ja:) Veš, kako ti svetujem, če maš doma dva telefona: svojga in pa kr enga,pa nesi zraven kr obadva, pa njim dej unga ****, svojga mej pa pr seb v kakšni torbi al pa kej:) Ja tam maš učitle za naravoslovje, športno(mi smo meli nekga ful strogega k je biu učasih vojak in k se je zadru sm se skor poscala:S), pa pol so nas še naši učitli učili, najbolj bedna šola v naravi oz. nasploh najbolj bedn tedn v mojmu lajfu:S Zdej pač nevem kko je to v Kransjki Gori, pr nam je blo ful bedno, upam, da bo pr vam 10000-krat boljš No po sobah smo se mi lahko sami dali, vsaj neki je blo kulj v celi šoli v naravi:) Omgg! To je pol pravš tko ko pr vojakih. Ja faaaaak. Aja pol maš ti pač fon s seboj, prideš tam in jim ga morš dat? dej še kej povej Haha, pr nam je blo pa še tista mreža je bla taka okol:DDDD Ja, pač pr nam so meli tako razpredelnico in pislai kdo je dal fon:) Js sm na srečo mela dva zravn pa sm enga dala enga pa obdržala:P Me pa res zanima kaj bi blo, če bi ugotuvili da mam še en fon:D No recimo: 1. dan: Ob 7.00 maš telovadbo pa laufaš tam okol nekih krav, prideš nazaj na cilj se greš hitr umit zrihtat, ker ob 8.00 maš zajtrk in, če zamudiš ni glih fajn:S Vsaka miza ma nekoga, ki bo pospravljal krožnike pribor, prinesu na mizo kosilo, večerjo, zajtrk,... In usak dan je nekdo drug. Potem ti, učitli ki so tam gor zaposleni razložijo potek dela čez dan, recimo ob 11.00- smo šli na nek hrib in pisali kaj slišimo in se učili o živalih(to je neke vrste naravoslovje-nam so šteli kr h pouku) Ob 12.00 je kosilo, bleeeeeeeeeeeeeeek:S Od 13.00-13.30 je prosti čas, potem od 13.30 do 18.00 je tisto hokej, plezanje,... Ob 18.30 je večerja pa pisanje dnevnika kaj se je dogajalo čez dan ki ga morš pol prebrat pred vsemi... od 19.30-22.00- je prosti čas:) In ob 22.00 morš it spat, ker če vidijo luč oz. slišijo karkoli si že kaznovan z pomivanjem posode al pa brez prostega časa usi... Hja...tko je recimo en dan:S Vrjamem, da bo vam ful lepš&boljš, vsaj upam no:) Pa dej ne me ****! Js negrem! _________________ No music...No Łife • anabanana
12.9.2011 15:41
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
Hmmm...ja bla sem v CŠOD Zreče Morem rečt, da je zeeelo strogo vse skupi: jutranja telovadba ob sedmih, pohodi, učenje v naravi, hrana je bla obupna, različni športi(hokej na igrišču, strelanje z loku, plezanje, igre z žogo,..) Če v notranjsoti kadiš, te pošlejo domov, recimo mi smo šli v hudem nalivu brez dežnika, palerin, itd. na 4.urni pohod na neko brezvezno kočo. Edino, kar mi je všeč so sobe, sobe so pa za 2, 3, 4, 5 največ 6 ljudi. Brez TV internet itak ne vleče, ker si v kr enih routah tam gor, mobitelov ni, prostega časa ni skor nč, pišeš neke brezvezne dnevnike usak večer, potem na koncu šole v naravi, maš disko v taki mali kleti, eh brezveze lej:) Men osebno je blo KR NEKI, ker te za usak šit kaznujejo, tko da;) Okej si ti glih kar rekla da ni mobitelov? Kok to? Ne smeš ga seboj met al ka? In ka če ga prešvercaš? MIslim faaaaaaak. Mi gremo v cšod Kranjska gora... Ka tam so pol tut še drugi učitli pa to? Al od koga si kaznovan? Po sobah se sami date al oni določjo? Hihi:) Telefon lahko prešvercaš ja:) Veš, kako ti svetujem, če maš doma dva telefona: svojga in pa kr enga,pa nesi zraven kr obadva, pa njim dej unga ****, svojga mej pa pr seb v kakšni torbi al pa kej:) Ja tam maš učitle za naravoslovje, športno(mi smo meli nekga ful strogega k je biu učasih vojak in k se je zadru sm se skor poscala:S), pa pol so nas še naši učitli učili, najbolj bedna šola v naravi oz. nasploh najbolj bedn tedn v mojmu lajfu:S Zdej pač nevem kko je to v Kransjki Gori, pr nam je blo ful bedno, upam, da bo pr vam 10000-krat boljš No po sobah smo se mi lahko sami dali, vsaj neki je blo kulj v celi šoli v naravi:) Omgg! To je pol pravš tko ko pr vojakih. Ja faaaaak. Aja pol maš ti pač fon s seboj, prideš tam in jim ga morš dat? dej še kej povej Haha, pr nam je blo pa še tista mreža je bla taka okol:DDDD Ja, pač pr nam so meli tako razpredelnico in pislai kdo je dal fon:) Js sm na srečo mela dva zravn pa sm enga dala enga pa obdržala:P Me pa res zanima kaj bi blo, če bi ugotuvili da mam še en fon:D No recimo: 1. dan: Ob 7.00 maš telovadbo pa laufaš tam okol nekih krav, prideš nazaj na cilj se greš hitr umit zrihtat, ker ob 8.00 maš zajtrk in, če zamudiš ni glih fajn:S Vsaka miza ma nekoga, ki bo pospravljal krožnike pribor, prinesu na mizo kosilo, večerjo, zajtrk,... In usak dan je nekdo drug. Potem ti, učitli ki so tam gor zaposleni razložijo potek dela čez dan, recimo ob 11.00- smo šli na nek hrib in pisali kaj slišimo in se učili o živalih(to je neke vrste naravoslovje-nam so šteli kr h pouku) Ob 12.00 je kosilo, bleeeeeeeeeeeeeeek:S Od 13.00-13.30 je prosti čas, potem od 13.30 do 18.00 je tisto hokej, plezanje,... Ob 18.30 je večerja pa pisanje dnevnika kaj se je dogajalo čez dan ki ga morš pol prebrat pred vsemi... od 19.30-22.00- je prosti čas:) In ob 22.00 morš it spat, ker če vidijo luč oz. slišijo karkoli si že kaznovan z pomivanjem posode al pa brez prostega časa usi... Hja...tko je recimo en dan:S Vrjamem, da bo vam ful lepš&boljš, vsaj upam no:) Pa dej ne me ****! Js negrem! haha:D Mi smo mogli bit tisti bedaki:( haha, ja itak da pregledujejo sobe za sončke oblačke, sam dobr no glede na to kolk si v sobi itak ni nč razmetano:D Pr nam so neki časa dežurali učitli neki časa pa zaposleni:) Zakleneš? hahahahahahahahha, sej ne da sploh klučavnice ni:D • Enna*
12.9.2011 16:10
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
Hmmm...ja bla sem v CŠOD Zreče Morem rečt, da je zeeelo strogo vse skupi: jutranja telovadba ob sedmih, pohodi, učenje v naravi, hrana je bla obupna, različni športi(hokej na igrišču, strelanje z loku, plezanje, igre z žogo,..) Če v notranjsoti kadiš, te pošlejo domov, recimo mi smo šli v hudem nalivu brez dežnika, palerin, itd. na 4.urni pohod na neko brezvezno kočo. Edino, kar mi je všeč so sobe, sobe so pa za 2, 3, 4, 5 največ 6 ljudi. Brez TV internet itak ne vleče, ker si v kr enih routah tam gor, mobitelov ni, prostega časa ni skor nč, pišeš neke brezvezne dnevnike usak večer, potem na koncu šole v naravi, maš disko v taki mali kleti, eh brezveze lej:) Men osebno je blo KR NEKI, ker te za usak šit kaznujejo, tko da;) Okej si ti glih kar rekla da ni mobitelov? Kok to? Ne smeš ga seboj met al ka? In ka če ga prešvercaš? MIslim faaaaaaak. Mi gremo v cšod Kranjska gora... Ka tam so pol tut še drugi učitli pa to? Al od koga si kaznovan? Po sobah se sami date al oni določjo? Hihi:) Telefon lahko prešvercaš ja:) Veš, kako ti svetujem, če maš doma dva telefona: svojga in pa kr enga,pa nesi zraven kr obadva, pa njim dej unga ****, svojga mej pa pr seb v kakšni torbi al pa kej:) Ja tam maš učitle za naravoslovje, športno(mi smo meli nekga ful strogega k je biu učasih vojak in k se je zadru sm se skor poscala:S), pa pol so nas še naši učitli učili, najbolj bedna šola v naravi oz. nasploh najbolj bedn tedn v mojmu lajfu:S Zdej pač nevem kko je to v Kransjki Gori, pr nam je blo ful bedno, upam, da bo pr vam 10000-krat boljš No po sobah smo se mi lahko sami dali, vsaj neki je blo kulj v celi šoli v naravi:) Omgg! To je pol pravš tko ko pr vojakih. Ja faaaaak. Aja pol maš ti pač fon s seboj, prideš tam in jim ga morš dat? dej še kej povej Haha, pr nam je blo pa še tista mreža je bla taka okol:DDDD Ja, pač pr nam so meli tako razpredelnico in pislai kdo je dal fon:) Js sm na srečo mela dva zravn pa sm enga dala enga pa obdržala:P Me pa res zanima kaj bi blo, če bi ugotuvili da mam še en fon:D No recimo: 1. dan: Ob 7.00 maš telovadbo pa laufaš tam okol nekih krav, prideš nazaj na cilj se greš hitr umit zrihtat, ker ob 8.00 maš zajtrk in, če zamudiš ni glih fajn:S Vsaka miza ma nekoga, ki bo pospravljal krožnike pribor, prinesu na mizo kosilo, večerjo, zajtrk,... In usak dan je nekdo drug. Potem ti, učitli ki so tam gor zaposleni razložijo potek dela čez dan, recimo ob 11.00- smo šli na nek hrib in pisali kaj slišimo in se učili o živalih(to je neke vrste naravoslovje-nam so šteli kr h pouku) Ob 12.00 je kosilo, bleeeeeeeeeeeeeeek:S Od 13.00-13.30 je prosti čas, potem od 13.30 do 18.00 je tisto hokej, plezanje,... Ob 18.30 je večerja pa pisanje dnevnika kaj se je dogajalo čez dan ki ga morš pol prebrat pred vsemi... od 19.30-22.00- je prosti čas:) In ob 22.00 morš it spat, ker če vidijo luč oz. slišijo karkoli si že kaznovan z pomivanjem posode al pa brez prostega časa usi... Hja...tko je recimo en dan:S Vrjamem, da bo vam ful lepš&boljš, vsaj upam no:) Pa dej ne me ****! Js negrem! haha:D Mi smo mogli bit tisti bedaki:( haha, ja itak da pregledujejo sobe za sončke oblačke, sam dobr no glede na to kolk si v sobi itak ni nč razmetano:D Pr nam so neki časa dežurali učitli neki časa pa zaposleni:) Zakleneš? hahahahahahahahha, sej ne da sploh klučavnice ni:D Pa dej fa.k! Omg pol ti lahk oni kr usred noči not uletijo in čez dan mi lahk tam vse prešnufajo pa pokradejo al kaj? Ja ši.t no _________________ No music...No Łife • PomarAnc
• Od: 12.9.2011
CŠOD
12.9.2011 16:12
Hej, js sm bla lani v CŠOD v Kranjski gori, pa mam tut ful slabe izkušnje.
Ful je use strogo, tu se podpišem ANIBANANI, ker je res use tko ko je napisala. Ustajat zgodi zjutri, premal prostega časa, pohodi, tisti ku***** dnevniki, uglanem je use brezveze. Mi smo mel grozne učitle...en je biu ko en vojak, tko da sm se js ceu tedn počutla tko ko da bi bla u zaporu. Pa tut je bla neka žica okol, verjetno je zdej že ni več... Uglavnem je blo pa to tut s kaznimi, kr naprej je blo neki, da smo bli krivi:( Pa spat smo mogli kao hodit, če so nas dobili, da nismo šli, smo mogli drug dan pri jutranji telovadbi še 3 kroge okol tiste soteske al vasi al kva je že blo še plusa laufat... BEDNO reeees!:// Drugač sm bla pa enkrat u tretjem razredu tut u enem CŠOD blizu grada Kostel, pa je blo zakon...sam je baje, koker sm čula, edini dober od CŠODjev pr nas;) Upam, da se bote meli vi bolš ko smo se mel mi:) • anabanana
12.9.2011 16:15
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
Hmmm...ja bla sem v CŠOD Zreče Morem rečt, da je zeeelo strogo vse skupi: jutranja telovadba ob sedmih, pohodi, učenje v naravi, hrana je bla obupna, različni športi(hokej na igrišču, strelanje z loku, plezanje, igre z žogo,..) Če v notranjsoti kadiš, te pošlejo domov, recimo mi smo šli v hudem nalivu brez dežnika, palerin, itd. na 4.urni pohod na neko brezvezno kočo. Edino, kar mi je všeč so sobe, sobe so pa za 2, 3, 4, 5 največ 6 ljudi. Brez TV internet itak ne vleče, ker si v kr enih routah tam gor, mobitelov ni, prostega časa ni skor nč, pišeš neke brezvezne dnevnike usak večer, potem na koncu šole v naravi, maš disko v taki mali kleti, eh brezveze lej:) Men osebno je blo KR NEKI, ker te za usak šit kaznujejo, tko da;) Okej si ti glih kar rekla da ni mobitelov? Kok to? Ne smeš ga seboj met al ka? In ka če ga prešvercaš? MIslim faaaaaaak. Mi gremo v cšod Kranjska gora... Ka tam so pol tut še drugi učitli pa to? Al od koga si kaznovan? Po sobah se sami date al oni določjo? Hihi:) Telefon lahko prešvercaš ja:) Veš, kako ti svetujem, če maš doma dva telefona: svojga in pa kr enga,pa nesi zraven kr obadva, pa njim dej unga ****, svojga mej pa pr seb v kakšni torbi al pa kej:) Ja tam maš učitle za naravoslovje, športno(mi smo meli nekga ful strogega k je biu učasih vojak in k se je zadru sm se skor poscala:S), pa pol so nas še naši učitli učili, najbolj bedna šola v naravi oz. nasploh najbolj bedn tedn v mojmu lajfu:S Zdej pač nevem kko je to v Kransjki Gori, pr nam je blo ful bedno, upam, da bo pr vam 10000-krat boljš No po sobah smo se mi lahko sami dali, vsaj neki je blo kulj v celi šoli v naravi:) Omgg! To je pol pravš tko ko pr vojakih. Ja faaaaak. Aja pol maš ti pač fon s seboj, prideš tam in jim ga morš dat? dej še kej povej Haha, pr nam je blo pa še tista mreža je bla taka okol:DDDD Ja, pač pr nam so meli tako razpredelnico in pislai kdo je dal fon:) Js sm na srečo mela dva zravn pa sm enga dala enga pa obdržala:P Me pa res zanima kaj bi blo, če bi ugotuvili da mam še en fon:D No recimo: 1. dan: Ob 7.00 maš telovadbo pa laufaš tam okol nekih krav, prideš nazaj na cilj se greš hitr umit zrihtat, ker ob 8.00 maš zajtrk in, če zamudiš ni glih fajn:S Vsaka miza ma nekoga, ki bo pospravljal krožnike pribor, prinesu na mizo kosilo, večerjo, zajtrk,... In usak dan je nekdo drug. Potem ti, učitli ki so tam gor zaposleni razložijo potek dela čez dan, recimo ob 11.00- smo šli na nek hrib in pisali kaj slišimo in se učili o živalih(to je neke vrste naravoslovje-nam so šteli kr h pouku) Ob 12.00 je kosilo, bleeeeeeeeeeeeeeek:S Od 13.00-13.30 je prosti čas, potem od 13.30 do 18.00 je tisto hokej, plezanje,... Ob 18.30 je večerja pa pisanje dnevnika kaj se je dogajalo čez dan ki ga morš pol prebrat pred vsemi... od 19.30-22.00- je prosti čas:) In ob 22.00 morš it spat, ker če vidijo luč oz. slišijo karkoli si že kaznovan z pomivanjem posode al pa brez prostega časa usi... Hja...tko je recimo en dan:S Vrjamem, da bo vam ful lepš&boljš, vsaj upam no:) Pa dej ne me ****! Js negrem! haha:D Mi smo mogli bit tisti bedaki:( haha, ja itak da pregledujejo sobe za sončke oblačke, sam dobr no glede na to kolk si v sobi itak ni nč razmetano:D Pr nam so neki časa dežurali učitli neki časa pa zaposleni:) Zakleneš? hahahahahahahahha, sej ne da sploh klučavnice ni:D Pa dej fa.k! Omg pol ti lahk oni kr usred noči not uletijo in čez dan mi lahk tam vse prešnufajo pa pokradejo al kaj? Ja ši.t no Ja sred noči pridejo pogledat, če spiš Ma čez dan je tko, da dobenga ni notr, ja lahko ti pa prešnofirijo kradejo, sam mislim da si nebi glih en učitl tam upal kej ukradt, pa tut sošolce nimaš takšne da bi kej vzeli? • Enna*
12.9.2011 20:09
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
Hmmm...ja bla sem v CŠOD Zreče Morem rečt, da je zeeelo strogo vse skupi: jutranja telovadba ob sedmih, pohodi, učenje v naravi, hrana je bla obupna, različni športi(hokej na igrišču, strelanje z loku, plezanje, igre z žogo,..) Če v notranjsoti kadiš, te pošlejo domov, recimo mi smo šli v hudem nalivu brez dežnika, palerin, itd. na 4.urni pohod na neko brezvezno kočo. Edino, kar mi je všeč so sobe, sobe so pa za 2, 3, 4, 5 največ 6 ljudi. Brez TV internet itak ne vleče, ker si v kr enih routah tam gor, mobitelov ni, prostega časa ni skor nč, pišeš neke brezvezne dnevnike usak večer, potem na koncu šole v naravi, maš disko v taki mali kleti, eh brezveze lej:) Men osebno je blo KR NEKI, ker te za usak šit kaznujejo, tko da;) Okej si ti glih kar rekla da ni mobitelov? Kok to? Ne smeš ga seboj met al ka? In ka če ga prešvercaš? MIslim faaaaaaak. Mi gremo v cšod Kranjska gora... Ka tam so pol tut še drugi učitli pa to? Al od koga si kaznovan? Po sobah se sami date al oni določjo? Hihi:) Telefon lahko prešvercaš ja:) Veš, kako ti svetujem, če maš doma dva telefona: svojga in pa kr enga,pa nesi zraven kr obadva, pa njim dej unga ****, svojga mej pa pr seb v kakšni torbi al pa kej:) Ja tam maš učitle za naravoslovje, športno(mi smo meli nekga ful strogega k je biu učasih vojak in k se je zadru sm se skor poscala:S), pa pol so nas še naši učitli učili, najbolj bedna šola v naravi oz. nasploh najbolj bedn tedn v mojmu lajfu:S Zdej pač nevem kko je to v Kransjki Gori, pr nam je blo ful bedno, upam, da bo pr vam 10000-krat boljš No po sobah smo se mi lahko sami dali, vsaj neki je blo kulj v celi šoli v naravi:) Omgg! To je pol pravš tko ko pr vojakih. Ja faaaaak. Aja pol maš ti pač fon s seboj, prideš tam in jim ga morš dat? dej še kej povej Haha, pr nam je blo pa še tista mreža je bla taka okol:DDDD Ja, pač pr nam so meli tako razpredelnico in pislai kdo je dal fon:) Js sm na srečo mela dva zravn pa sm enga dala enga pa obdržala:P Me pa res zanima kaj bi blo, če bi ugotuvili da mam še en fon:D No recimo: 1. dan: Ob 7.00 maš telovadbo pa laufaš tam okol nekih krav, prideš nazaj na cilj se greš hitr umit zrihtat, ker ob 8.00 maš zajtrk in, če zamudiš ni glih fajn:S Vsaka miza ma nekoga, ki bo pospravljal krožnike pribor, prinesu na mizo kosilo, večerjo, zajtrk,... In usak dan je nekdo drug. Potem ti, učitli ki so tam gor zaposleni razložijo potek dela čez dan, recimo ob 11.00- smo šli na nek hrib in pisali kaj slišimo in se učili o živalih(to je neke vrste naravoslovje-nam so šteli kr h pouku) Ob 12.00 je kosilo, bleeeeeeeeeeeeeeek:S Od 13.00-13.30 je prosti čas, potem od 13.30 do 18.00 je tisto hokej, plezanje,... Ob 18.30 je večerja pa pisanje dnevnika kaj se je dogajalo čez dan ki ga morš pol prebrat pred vsemi... od 19.30-22.00- je prosti čas:) In ob 22.00 morš it spat, ker če vidijo luč oz. slišijo karkoli si že kaznovan z pomivanjem posode al pa brez prostega časa usi... Hja...tko je recimo en dan:S Vrjamem, da bo vam ful lepš&boljš, vsaj upam no:) Pa dej ne me ****! Js negrem! haha:D Mi smo mogli bit tisti bedaki:( haha, ja itak da pregledujejo sobe za sončke oblačke, sam dobr no glede na to kolk si v sobi itak ni nč razmetano:D Pr nam so neki časa dežurali učitli neki časa pa zaposleni:) Zakleneš? hahahahahahahahha, sej ne da sploh klučavnice ni:D Pa dej fa.k! Omg pol ti lahk oni kr usred noči not uletijo in čez dan mi lahk tam vse prešnufajo pa pokradejo al kaj? Ja ši.t no Ja sred noči pridejo pogledat, če spiš Ma čez dan je tko, da dobenga ni notr, ja lahko ti pa prešnofirijo kradejo, sam mislim da si nebi glih en učitl tam upal kej ukradt, pa tut sošolce nimaš takšne da bi kej vzeli? Dej js grem rajš v kak kontracijski tabor pol... Ne sošolci mnde nebi kral no _________________ No music...No Łife • wawmei
• Od: 31.8.2011
12.9.2011 20:42
omg. mi smo mel to čist na izi..
zjutraj si se vstav.. do 8 mev cajz za zrihtat .. pol zajterk.... pa do 9 smo mogli '' pospravlat sobe'' pol smo pa vun šli na faking brezvezne pohode, da crkneš ej.. pol kosilo.. pr nam kr ok hrana bla ... pol od 3 do 6 smo meli pouk .. mislim kira beda... crkovali smo... pa take.. pa vuni smo mogli neke samo hoiti z komapsami... drek. pa tou.. ob 10 smo šli spat.. hah itak nismo zaspali do 1. režali smo se ko butli.. pa včitli niso gnjavli.. vglasvnem ,kul blo • anabanana
12.9.2011 21:52
wawmei pravi:omg. mi smo mel to čist na izi..
zjutraj si se vstav.. do 8 mev cajz za zrihtat .. pol zajterk.... pa do 9 smo mogli '' pospravlat sobe'' pol smo pa vun šli na faking brezvezne pohode, da crkneš ej.. pol kosilo.. pr nam kr ok hrana bla ... pol od 3 do 6 smo meli pouk .. mislim kira beda... crkovali smo... pa take.. pa vuni smo mogli neke samo hoiti z komapsami... drek. pa tou.. ob 10 smo šli spat.. hah itak nismo zaspali do 1. režali smo se ko butli.. pa včitli niso gnjavli.. vglasvnem ,kul blo hohoho, js bi tut mel tako na izi šolo v naravi:SSS • anabanana
12.9.2011 21:54
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
ANABANANA pravi:
Enna* pravi:
Hmmm...ja bla sem v CŠOD Zreče Morem rečt, da je zeeelo strogo vse skupi: jutranja telovadba ob sedmih, pohodi, učenje v naravi, hrana je bla obupna, različni športi(hokej na igrišču, strelanje z loku, plezanje, igre z žogo,..) Če v notranjsoti kadiš, te pošlejo domov, recimo mi smo šli v hudem nalivu brez dežnika, palerin, itd. na 4.urni pohod na neko brezvezno kočo. Edino, kar mi je všeč so sobe, sobe so pa za 2, 3, 4, 5 največ 6 ljudi. Brez TV internet itak ne vleče, ker si v kr enih routah tam gor, mobitelov ni, prostega časa ni skor nč, pišeš neke brezvezne dnevnike usak večer, potem na koncu šole v naravi, maš disko v taki mali kleti, eh brezveze lej:) Men osebno je blo KR NEKI, ker te za usak šit kaznujejo, tko da;) Okej si ti glih kar rekla da ni mobitelov? Kok to? Ne smeš ga seboj met al ka? In ka če ga prešvercaš? MIslim faaaaaaak. Mi gremo v cšod Kranjska gora... Ka tam so pol tut še drugi učitli pa to? Al od koga si kaznovan? Po sobah se sami date al oni določjo? Hihi:) Telefon lahko prešvercaš ja:) Veš, kako ti svetujem, če maš doma dva telefona: svojga in pa kr enga,pa nesi zraven kr obadva, pa njim dej unga ****, svojga mej pa pr seb v kakšni torbi al pa kej:) Ja tam maš učitle za naravoslovje, športno(mi smo meli nekga ful strogega k je biu učasih vojak in k se je zadru sm se skor poscala:S), pa pol so nas še naši učitli učili, najbolj bedna šola v naravi oz. nasploh najbolj bedn tedn v mojmu lajfu:S Zdej pač nevem kko je to v Kransjki Gori, pr nam je blo ful bedno, upam, da bo pr vam 10000-krat boljš No po sobah smo se mi lahko sami dali, vsaj neki je blo kulj v celi šoli v naravi:) Omgg! To je pol pravš tko ko pr vojakih. Ja faaaaak. Aja pol maš ti pač fon s seboj, prideš tam in jim ga morš dat? dej še kej povej Haha, pr nam je blo pa še tista mreža je bla taka okol:DDDD Ja, pač pr nam so meli tako razpredelnico in pislai kdo je dal fon:) Js sm na srečo mela dva zravn pa sm enga dala enga pa obdržala:P Me pa res zanima kaj bi blo, če bi ugotuvili da mam še en fon:D No recimo: 1. dan: Ob 7.00 maš telovadbo pa laufaš tam okol nekih krav, prideš nazaj na cilj se greš hitr umit zrihtat, ker ob 8.00 maš zajtrk in, če zamudiš ni glih fajn:S Vsaka miza ma nekoga, ki bo pospravljal krožnike pribor, prinesu na mizo kosilo, večerjo, zajtrk,... In usak dan je nekdo drug. Potem ti, učitli ki so tam gor zaposleni razložijo potek dela čez dan, recimo ob 11.00- smo šli na nek hrib in pisali kaj slišimo in se učili o živalih(to je neke vrste naravoslovje-nam so šteli kr h pouku) Ob 12.00 je kosilo, bleeeeeeeeeeeeeeek:S Od 13.00-13.30 je prosti čas, potem od 13.30 do 18.00 je tisto hokej, plezanje,... Ob 18.30 je večerja pa pisanje dnevnika kaj se je dogajalo čez dan ki ga morš pol prebrat pred vsemi... od 19.30-22.00- je prosti čas:) In ob 22.00 morš it spat, ker če vidijo luč oz. slišijo karkoli si že kaznovan z pomivanjem posode al pa brez prostega časa usi... Hja...tko je recimo en dan:S Vrjamem, da bo vam ful lepš&boljš, vsaj upam no:) Pa dej ne me ****! Js negrem! haha:D Mi smo mogli bit tisti bedaki:( haha, ja itak da pregledujejo sobe za sončke oblačke, sam dobr no glede na to kolk si v sobi itak ni nč razmetano:D Pr nam so neki časa dežurali učitli neki časa pa zaposleni:) Zakleneš? hahahahahahahahha, sej ne da sploh klučavnice ni:D Pa dej fa.k! Omg pol ti lahk oni kr usred noči not uletijo in čez dan mi lahk tam vse prešnufajo pa pokradejo al kaj? Ja ši.t no Ja sred noči pridejo pogledat, če spiš Ma čez dan je tko, da dobenga ni notr, ja lahko ti pa prešnofirijo kradejo, sam mislim da si nebi glih en učitl tam upal kej ukradt, pa tut sošolce nimaš takšne da bi kej vzeli? Dej js grem rajš v kak kontracijski tabor pol... Ne sošolci mnde nebi kral no Haha, kolk morte pa plačat? Mi mislim da smo za 5 dni dali 94? tam nekje:) • Mrs.Sunshine
• Od: 1.3.2010
12.9.2011 23:18
mi smo lani bli v Kranjski gori ja • Enna*
19.9.2011 19:34
Mrs.Sunshine pravi:mi smo lani bli v Kranjski gori ja
Kdaj maš lahk pol telefone? Pa ponoč ko dežurajo, kdaj pridejo tazadne pogledat u sobo? Dej karkol še povejte!!! _________________ No music...No Łife |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.