Včasih ni vse rožnato• metuljcica2
• Od: 27.1.2009
Včasih ni vse rožnato
24.7.2011 20:47
Zdravo!
Živim v familiji, v kateri ni vedno lahko, oz. včasih je prav težko zdržati, zaradi nekaterih stvari. Že dolgo prenašam nekatere stvari, čeprav ne vem če bom zmogla še dolgo. Najraje bi se odselila, samo ne morem, ker še vedno hodim v šolo in nimam pogojev za to. Sanjam o boljšem življenju in še vedno upam, da se bom nekoč rešla bremena ki ga prenašam zdaj. Upanje umre zadnje. Moje življenje je bilo nasplošno posuto z večimi problemi, skoz sem se sekirala, veliko prejokala, upala da bo 1x konec, ampak še vedno ni. Včasih sem prav obupana, mislim da problemov ne bo nikoli konec. Zato, me zanima, če mate kakšne ideje, kaj naredit da bi ti bilo malo lažje in da bi lažje dočakala, da bi šla na svoje, ker do tega je še zelo dolgo? Da bi lažje prestajala te probleme doma in drugot, pa da se ne bi več tolko sekirala • Evita
• Od: 26.11.2009
Re: Včasih ni vse rožnato
25.7.2011 0:00
vem da ti ni lahko.tud men včasih ni lahko. predlagam ti, da si najdeš kakšen hobi ki te veseli,al pa da se zamotiš s kakim delom. jaz ponavadi poslušam musko ( sam ti ne priporočam kakšne žalostne komade sej boš se bolj žalostna), rišem kake obleke, pišem pesmi, al se pa poskušam zamotiti z kakšim delom,... Upam, da ti bo to kaj pomagalo, da se boš nehala sekirat. • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
Zdravo.
24.8.2011 18:28
Vem kako se počutiš. Pri meni je bilo isto. Vendar se je obrnilo na bolje. Nehaj se sekirati! Če se ne boš sekirala boš lahko za trenutke zaprla oči in pozabila na težave. Strinjam se, najdi si hobi in se zamoti. Ne zapravljaj svojega dragocenega časa za prihodnost. Živi za danes! • agirla
• Od: 11.6.2011
24.8.2011 23:18
jooooj kok sm se pa js sekirala .... ampak ne zdej... ampak prek dneva se ne bi zveček ko grem spat pa FUUUL ..... ampak sm se čisto spremenila... briga me za ''use'' ne sekiram se več
• metuljcica2
• Od: 27.1.2009
27.8.2011 20:27
Hvala vse za nasvete • enaKatia
• Od: 17.3.2011
• Kraj: okolica Novega mesta
28.8.2011 15:10
enake probleme mam tud js (HALO!? kr naenkrat so usi u familji proti men)...in ja, ni fajn Filing >.<
tko da, kadar se mi zazdi, da se približuje tist čas.... se ODMAKNEM u sobo, poslušam musko k jo mam najrajš, pokličem prjatla.... uglaunem, poskušam čim manj razmišlat o tistem • pk4life
• Od: 20.7.2010
29.8.2011 1:32
nwm probi se mal upret.. pokaž jim da maš tut ti neko moč nad njimi.. zader se nazaj.. užal jih tko k oni tebe.. ne se pustit pa jim pokaž da ti to orng ni prou.. mgoče to ne bo rešl nč sam lahko pa kej malga dosežeš s tem.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • iceQueen
• Od: 17.7.2010
30.8.2011 15:42
Probaj biti čimmanj odvisna od njih, če si dovolj stara, delaj preko kakšnega servisa, zasluži svoj denar, te bodo drugače gledali. In ja, denar je žal, kjluč do svobode. Če to ni možno, se vseeno probaj bolj zanašati na koga drugega (prijatelje), doma pa se odmakni.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.