Fantje, punce pomagajte mi :'(• NickeyBu
• Od: 24.8.2011
Fantje, punce pomagajte mi :'(
24.8.2011 18:19
Zaljubljena sem. In nisem mu več zaupala. Nisem se mu več nasmehnila ko je preko hodnika zaklical moje ime. Večkrat se mi je poskušal približati in ko sem mu to dovolila... Je on nekako zavrgel mene. Ponižal me je. Med počitnicami se nisva videla. In za trenutke sem pozabila nanj. A ko sem ga danes spet videla... Vrglo me je na rit! Najbolj boli ko se spomnim svojih neumnosti. In besed, ki sem jih brezveze izrekla. Ljubim ga. U pravem pomenu besede ;( . Zarasel se mi je v srce in zdaj ga ne morem dobiti iz njega. Torej mi ostane samo še to, da sem z njim. Samo Tako bom srečna. In tukaj vas prosim... Povejte mi kako. Fantje, punce, pomagajte mi :'( • sebiixx
• Od: 29.12.2010
Re: Fantje, punce pomagajte mi :'(
24.8.2011 18:58
Prvo kot prvo bi lahko povedala kakšno napako je naredu? tako vsaj vemo pri čem smo in ti lahk pomagamo • NickeyBu
24.8.2011 19:47
sebiixx pravi:Prvo kot prvo bi lahko povedala kakšno napako je naredu? tako vsaj vemo pri čem smo in ti lahk pomagamo
Prevaral me je. • KristjanB
24.8.2011 19:53
Kolk sta pa stara?
K sta mogla že kr orng hodit, da lahko rečeš, da te je varal ... • Frutka
• Od: 22.8.2009
24.8.2011 20:04
KristjanB pravi:Kolk sta pa stara?
K sta mogla že kr orng hodit, da lahko rečeš, da te je varal ... pomojem pa starost ni važna; če varaš, varaš pa če si 13 al pa 50 • thesunshine
• Od: 11.6.2011
24.8.2011 20:06
sam sploh ne zgleda d bi bla onadva u resni zvezi al neki...
• KristjanB
24.8.2011 20:06
Moje mnenje pa je, da je varanje premočen pojem za 13-letnika ...
Poleg tega pa iz tvojega zgornjega opisa ni lih razvidno, da sta sploh bla par. Sej če si pišeš in telefoniraš s prijatelco, to še ne pomeni, da sta par (bi biu svet za moške prelep, če bi bilo tako) • thesunshine
• Od: 11.6.2011
24.8.2011 20:16
hahaha...resnična • NickeyBu
24.8.2011 20:27
KristjanB pravi:Moje mnenje pa je, da je varanje premočen pojem za 13-letnika ...
Poleg tega pa iz tvojega zgornjega opisa ni lih razvidno, da sta sploh bla par. Sej če si pišeš in telefoniraš s prijatelco, to še ne pomeni, da sta par (bi biu svet za moške prelep, če bi bilo tako) Mogoče res nisem bla dovolj jasna. Ja, Hodila sma. Ampak prosila sem vas za pomoč, za nasvet, kako naj ga dobim nazaj ne pa za take komentarje.. • KristjanB
24.8.2011 20:34
No ja, vseeno lahko probamo odgovorit, a ne?
Zanima me samo še nekaj - na kakšen način te je ponižal? Kaj je naredil, predvsem pa pred kom? • NickeyBu
24.8.2011 20:47
KristjanB pravi:No ja, vseeno lahko probamo odgovorit, a ne?
Zanima me samo še nekaj - na kakšen način te je ponižal? Kaj je naredil, predvsem pa pred kom? pred vsemi... • KristjanB
24.8.2011 20:55
1. če je bil nor nate, tega ne bi nikoli naredu
2. če je to naredu, najbrž niti zdaj ni nor nate (napisala si, da imaš občutek) Glej, če ti je resnično toooliko do njega, ga enkrat (ko bo sam - da se izogneš "poniževanju") prašaj, če bi šel na eno pijačko, da se nekaj pomenista. Tam mu povej vse kar si nam, pa razčistita in boš videla, kako bo reagiral - slabše kot je (vsaj iz tvojega opisa) tako ali tako ne more bit ... Če se ne ustavi, bo pač to samo še ena najstniška simpatija (upam da najstniška - ne vem kolk si stara), ki se ji boš na stara leta smejala. Poleg tega pa sem prepričan, da je okrog tebe še ogromno fantov, ki včasih vržejo kakšno oko nate ... • NickeyBu
24.8.2011 21:42
KristjanB pravi:1. če je bil nor nate, tega ne bi nikoli naredu
2. če je to naredu, najbrž niti zdaj ni nor nate (napisala si, da imaš občutek) Glej, če ti je resnično toooliko do njega, ga enkrat (ko bo sam - da se izogneš "poniževanju") prašaj, če bi šel na eno pijačko, da se nekaj pomenista. Tam mu povej vse kar si nam, pa razčistita in boš videla, kako bo reagiral - slabše kot je (vsaj iz tvojega opisa) tako ali tako ne more bit ... Če se ne ustavi, bo pač to samo še ena najstniška simpatija (upam da najstniška - ne vem kolk si stara), ki se ji boš na stara leta smejala. Poleg tega pa sem prepričan, da je okrog tebe še ogromno fantov, ki včasih vržejo kakšno oko nate ... Poskusit ni greh Hvala • KristjanB
24.8.2011 21:51
Newem pravi:Poskusit ni greh
Hvala Ni problema Upam, da bosta razčistila in bosta kmalu spet srečen parček • sebiixx
• Od: 29.12.2010
24.8.2011 22:56
Če bi te kdaj meu rad, te nebi zasmehoval, varal ! NIKOLI;)
nej še tok boli mogla boš naprej... moje mnenje da ga pozabš... če enkrt vara in mu oprostiš bo vrjetn še enkrat. jst mu nebi več zaupala in to. lej a boš zdele ga prebolela, alpa pač kasnej ko bo mogoče še hujše. verjem večina nas je šla že čez to, pa nam je uspel, smo prebolel.. če smo mi lahko, dej še ti! sory sam ta tip te ni vreden in če mu boš uprostila se maš res za manvredno. Lej ni edini tip, pa vem da trenutno mislš da je, ampak ni! Če si stara pod 15 pa še tok hujš, ker vrjetn nebosta bla doug skupi. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
25.8.2011 2:20
Newem ti ga pozabi. Ni te vreden. Ti raje poišči fanta ki te bo tako ljubil kot ti zdaj tega. Fanta ki ve kaj si želi in se ne afna okoli.
Bodi samozavestna, daj vedeti da se ne pustiš tako ovijat okoli prstov, AMPAK ne bodi vzvišena kakor da te nihče ni vreden. Prepoznaj značaj, nato pa se zaljubi PS: naredi prvi korak. Tistemu tipu ki se skriva, ne tistemu ki so ga sama usta. Tisti bo zagotovo bolj vesel tvoje družbe. Vem da bi noro rada tistega fanta nazaj, ampak PREVARAL te je. Raje imej rada sebe |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.