počutim se kt drek! dobesedno :( !

<< | 1 | 2
• slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 25.8.2011 2:08
pk4life pravi:
slovenc79 pravi:
prava ljubezen je tista, ko si s partnerjem zato ker ga imaš rad, in ne zato ker "imaš dobrega, tačas pa iščeš še boljšega".

glede čefurjev tako pišem zato, ker na internetu 50% punc govori kako bi rade vse poštenega in ljubečega fanta, 95% od teh pa se zaljublja v barabe, tako kot prvih 50%... preostalih 5% se seveda zaljubi v tipa ki je 10 let starejši.

žalostno ampak resnično. Če bi bilo res toliko punc ki hočejo imeti tisto kar pravijo na internetu, bi bil že poročen. Tako pa pri 20ih še nisem imel punce. Pač, "bodi to kar si" pravijo. Evo me. Sem kar sem. Duh za ženske.

duh za ženske.. dobra dobra.. pa se čiz strinjam da je u najweč scenah točntko.. modelka išče tipa.. najde čefurčka .. se ma fino en mesc.. pol gresta narazn in gre na fejsa pisat oookaj bi dala da bi bli usi tipi k bruno mars.. Rolling Eyes in pol se umiri pa najde nowga čefurčka .....

Tako je. In sem živ dokaz da je res. Mogoče par resnih da je še, pri takih letih (100 kilskih ki pravijo da je pomembna notranja lepota, seveda ne štejem vmes)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.