THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!!<< | 1 | 2 | 3• Moica
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Kran
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!!
13.4.2009 19:53
anchika96 pravi:
Moica pravi:
anchika96 pravi:
jah najbols bi blo ce bi za zmeri nehala. sam vem kk je to, kr pac enostaun ne mors nehat...
lej sprjazn se, pac te bojo dal u en dom kjer se bos odvajala. sej ni tko hudo, sm bla js tut tam pa sm ful frendou spoznala. pa itk ta odvajalna bolecina traja sam kak dan al pa dva. tastari te tut pomoj ne bojo ubil, sam od zacetka se bojo pi*dl pol ti bojo pa kr naenkrat ful daril nosl pa tebe mel za najlupsga otroka... BOT POGUMNA! js sm bla in zdej mi je ful sranje ze sam slisat za to. enostauno bruham ce pride kej od tripa u mene. velik srece. amm a to si bla zarad trave u temu domu, al zarad kne druge stvari? bl zrd h-ja. sej vem da se gre tuki za travo sam useen lah povem mojo iskusno ane? pa bla sm u nemciji u domu. ne sej me je sam zanimal k se mi je čudn zdel d bi te sam zarad trave dal v dom .. nism nč slabga s temu mislla. a pa zdei si čista? • love9bitch
• Od: 28.3.2009
14.4.2009 15:55
ni ress!
pri nas se dobi domacica direktn iz amsterdama. drugace se pa strinjam s tem, da je bolje kaditi NARAVNO kot, pa neki kemikalije, pa luci, pa te stvari. in edino zaradi tegaimam nekoliksne pridrzke cez travo. pglej. govorice, da iz trave presedlas na trse droge so izmislee. sajskoraj vsak , ki kadi travo kadi tudi cigarete(razen mene). in cigarete so probali prej kot pa travo. tako, da lahko povezemo tudi to, da kor kadi cigarete, bo tudi travo. ampak ni res. ce si psihicno trdna oseba se bos drzalSAMO trave ali pa nic(tako kot se jaz). na trse droge pridejo ljudje, ki imajo psihicne ali fizicne tezave, nekoliko je pa tudi odvisno od druzbe. ia res je. ampak tudi, ce si odvisen in ce si reces, da ne bos vec bos nehal. filing je podoben kot pri cokoladi, traja pa en teden. in govorice, da kdor dolgo kadi, da potrebuje vecjo dozo ne drzijo. res je samo, ce kadis dolgo in ce si navajen, si man casa zadet, drugac epa n nic drugega. cas odvajanja je pa en tedn, pri nekaj folka pa tudi 14 dni. ko prestanes to dobo, ne cutis vec potrebe( kot sem dejal je podobna kot pri cokoladi) in si kot bi zacel na novo, in si pri prvem pocen ko butl • love9bitch
14.4.2009 15:56
Sicer pa me ne moti ce kdo poha, sej je njegov uzitek. Mene osebno ne vlece da bi redno pohu, sicer na ksni zabavi zakaj pa ne, vse dokler to ni redna navada
res je !!! tako sem tudi jaz. ze nekajkrat na tem forumu sem napisaj , da je kajenje zame dogodek, ne pa navada! in tega sem bom tudi drgac najanj eno leto, nato si bom pa spet rekel koliko, vendar po mojem tega ne bom spreminjal • love9bitch
14.4.2009 16:02
anchika96 pravi:jah najbols bi blo ce bi za zmeri nehala. sam vem kk je to, kr pac enostaun ne mors nehat...
lej sprjazn se, pac te bojo dal u en dom kjer se bos odvajala. sej ni tko hudo, sm bla js tut tam pa sm ful frendou spoznala. pa itk ta odvajalna bolecina traja sam kak dan al pa dva. tastari te tut pomoj ne bojo ubil, sam od zacetka se bojo pi*dl pol ti bojo pa kr naenkrat ful daril nosl pa tebe mel za najlupsga otroka... BOT POGUMNA! js sm bla in zdej mi je ful sranje ze sam slisat za to. enostauno bruham ce pride kej od tripa u mene. velik srece. a n tripi si bla? kr zrd trave te res neb dal u zavod. po mojem bi te mel sma kak tedn pod uckam puol bi t pa pstil. pa kdai pa kdai kak thc test • basket4life
• Od: 13.4.2009
14.4.2009 19:38
love9bitch pravi:ni ress!
pri nas se dobi domacica direktn iz amsterdama. drugace se pa strinjam s tem, da je bolje kaditi NARAVNO kot, pa neki kemikalije, pa luci, pa te stvari. in edino zaradi tegaimam nekoliksne pridrzke cez travo. pglej. govorice, da iz trave presedlas na trse droge so izmislee. sajskoraj vsak , ki kadi travo kadi tudi cigarete(razen mene). in cigarete so probali prej kot pa travo. tako, da lahko povezemo tudi to, da kor kadi cigarete, bo tudi travo. ampak ni res. ce si psihicno trdna oseba se bos drzalSAMO trave ali pa nic(tako kot se jaz). na trse droge pridejo ljudje, ki imajo psihicne ali fizicne tezave, nekoliko je pa tudi odvisno od druzbe. ia res je. ampak tudi, ce si odvisen in ce si reces, da ne bos vec bos nehal. filing je podoben kot pri cokoladi, traja pa en teden. in govorice, da kdor dolgo kadi, da potrebuje vecjo dozo ne drzijo. res je samo, ce kadis dolgo in ce si navajen, si man casa zadet, drugac epa n nic drugega. cas odvajanja je pa en tedn, pri nekaj folka pa tudi 14 dni. ko prestanes to dobo, ne cutis vec potrebe( kot sem dejal je podobna kot pri cokoladi) in si kot bi zacel na novo, in si pri prvem pocen ko butl Dvomim da dobis v sloveniji domacico direktno iz amsterdama, ker tam travo goji drzava in mocno dvomim da jo uvaza k nam v SLO kjer je to nelegalno. Je skregano z logiko. To, da se na trgu z domacega nasada zelo tesko dobi prava domacica, je dejstvo ki je dokazano s strani policijskih raziskav z zasezenih nasadov in ne govorim neki na pamet. Citat: in govorice, da kdor dolgo kadi, da potrebuje vecjo dozo ne drzijo. res je samo, ce kadis dolgo in ce si navajen, si man casa zadet, drugac epa n nic drugega. tuki sam sebi nasprotujes... oseba ki prvic poha, ga lahko drzi tut 2 uri (govorim iz izkusenj). Oseba ki pa pogosto kadi, rabi vecjo dozo da bi biu zadet 2 uri, ker je z enako dozo zadet manj casa. tiste govorice da s trave presedlas na trse droge so delno resnicne, dosti takih primerov je... seveda je pa dost tut takih ki se drzijo samo trave in nimajo tezav s kontrolo. tisti ki pa dolgo kadijo travo, jim lahko postane to dolgocasno ker ima pri njih kratkotrajen ucinek. posledicno pomislijo da bi probali se kej drugega npr. gobice ki povzrocajo res hude halucinacije. da o iglah ne govorim sploh, tisti umrejo tut zard okuzb ce ne zard same droge. Sicer pa itak velja: 100 ljudi - 100 cudi • doubleR
• Od: 26.3.2009
14.4.2009 19:56
sam tolk..
prej bi lahko misnla z glavo kaj se lahko nardi ne pa zdej ko ti neki v rit leze po domače povedano.. vseen upam da boš rešila ampak drugič premisl kaj delaš!! • love9bitch
14.4.2009 22:07
basket4life--
drugace, v amsterdmu travo ne goji ledrzava, ampak je veliko nasadov tudi doma. drugace, je pa cisto lahko dobit travo iz amsterdama. v amsterdamu je okoli 300 LEGALNIH kavarn, kjer se lahko prodaja. v vsaki se lahko dnevno kupi 1 gram trave. to se pravi, ce gres enkrat na dan po 100 kavarnah dobis 1 kg trave. to pa samo presvercas v SLo. itq n vec mej. in po mojem se ne drzijo omejitev samo po 1 gram. ----- To, da se na trgu z domacega nasada zelo tesko dobi prava domacica, je dejstvo ki je dokazano s strani policijskih raziskav z zasezenih nasadov in ne govorim neki na pamet. ----- res je. ampak je vseeno bolse, kot pa kemija, ali pa luci, gnojila... kake mas!! se enkrat preber kaj si napisal, pa povej, v cem se razlikuje!!! - tuki sam sebi nasprotujes... oseba ki prvic poha, ga lahko drzi tut 2 uri (govorim iz izkusenj). Oseba ki pa pogosto kadi, rabi vecjo dozo da bi biu zadet 2 uri, ker je z enako dozo zadet manj casa. - kak mas ??!!!!!!!!! pa: drugace je pa amsterdam svetovno zan po skunku, ne pa po domacic • love9bitch
14.4.2009 22:10
aja pa to, da si zadet 2 uri. ni cedno mus. kot prvic si lahko zadet tudi do 4 ure(2-4 h) odvisno pa je od kolicine, nacna kajenja in naajenost, od trave si pa ahko zadet tudi 10 ur, ce je zauzit
(prejsn post nisem citiru, da neb biu predolg) • basket4life
• Od: 13.4.2009
14.4.2009 22:38
Citat:res je. ampak je vseeno bolse, kot pa kemija, ali pa luci, gnojila...
kake mas!! se enkrat preber kaj si napisal, pa povej, v cem se razlikuje!!! Nedvomno je res da je domacica bolsa kot vse ostalo. Sej domacica je edina cista travca vse drugo so s kemikalijami pomesane (skunk) al pa hibridne, ki so med drugim tut prekrizane. Kdor v Amsterdamu goji travo na nasadih doma, je tut nelegalno tko kot v SLO. Tko da dvomim da so semena dobil od drzave (ker ima le drzava zagotovo cisto domacico) in posledicno najvrjetneje je tut tista trava hibridna. Goji pa travco lhk itak vsak manijak k ima ksn plac mau bolj skrit od ljudi. Te legalne kavarne pa itak da majo domacico ker dobivajo zalogo od drzave (lhk primerjas pac s prodajo cikov v SLO) Se ti ne zdi da se rahlo ne splaca svercat te travce iz Nizozemske v SLO? Glede na to kok dolgo pot nrdis, bi prsla ta travca dokaj draga ce bi se prodajala naprej, sej bi moru pokrit ceno travce + stroske potovanja + profit ne smemo pozabt. Pa tut tveganje je se zmeri pristono tut ce ni mej, se zmeri so cariniki po cesti ki ti lhko avto premecjo po mili volji kjerkoli te najdejo. Sej ne recem da domacice sploh ni v sloveniji, pravm sam da je pravo domacico zlo tesko dobit v SLO. Lej ne govorim to kr neki kokr se men zdi... o travi in drogah na sploh sem delu dost seminarskih nalog, biu sm pa tut na raznih predavanjih. • love9bitch
15.4.2009 18:02
basket4life pravi:Nedvomno je res da je domacica bolsa kot vse ostalo. Sej domacica je edina cista travca vse drugo so s kemikalijami pomesane (skunk) al pa hibridne, ki so med drugim tut prekrizane. Kdor v Amsterdamu goji travo na nasadih doma, je tut nelegalno tko kot v SLO. Tko da dvomim da so semena dobil od drzave (ker ima le drzava zagotovo cisto domacico) in posledicno najvrjetneje je tut tista trava hibridna. Goji pa travco lhk itak vsak manijak k ima ksn plac mau bolj skrit od ljudi. Te legalne kavarne pa itak da majo domacico ker dobivajo zalogo od drzave (lhk primerjas pac s prodajo cikov v SLO) Se ti ne zdi da se rahlo ne splaca svercat te travce iz Nizozemske v SLO? Glede na to kok dolgo pot nrdis, bi prsla ta travca dokaj draga ce bi se prodajala naprej, sej bi moru pokrit ceno travce + stroske potovanja + profit ne smemo pozabt. Pa tut tveganje je se zmeri pristono tut ce ni mej, se zmeri so cariniki po cesti ki ti lhko avto premecjo po mili volji kjerkoli te najdejo. Sej ne recem da domacice sploh ni v sloveniji, pravm sam da je pravo domacico zlo tesko dobit v SLO. Lej ne govorim to kr neki kokr se men zdi... o travi in drogah na sploh sem delu dost seminarskih nalog, biu sm pa tut na raznih predavanjih. Sploh ni res. Vidim, da ne poznas stanja in pa osnove o drigah. skunk je vrsta trave, ki je vzgojena pod lucmi. ni res! semena lahko dobis od drzave. saj se drzava sama prodaja semena. semena niso prebovedana!, saj ne vsebujejo THC-ja po mojem mnenju, pa sam jim splaca.saj ne svercajo le en kg trave. in poglej drugace in kolikokrat so pa ze tebe ustavili ?? vendar v vsakem primeru obstaja tveganje. in ce ti je samo za zasluzek in ti je vseeno za zivljenje pocnes to. moje mnenje je, da jaz v vsakem primeru nebi svercal al pa dilal trave. jo samo obcasno uzivam(1krat na teden al pa 2) iaa jaz mislim, da ne ves v travi, kot e v resnici • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
15.4.2009 21:41
am.. basket4life ma kr prou.poslušte ga k ne govori krneki u tri dni
to je res use preverjeno. ja in res domačice skor ne dobiš več u slo.. kr dost ljudi misli da če jo gojijo doma da je to pa domačica.. ni res. če še zmiri miste da je to krneki se pa pozanimite pr kšnih ljudeh k se na to bolj spoznajo - psihologi za odvajanje, policija... in ne nasedat nekim govoricam k niso sploh preverjene. ja in še neki. glede tistga da je dokazano da je alkohol bolj škodljiv kt trauca.. am ja. alko je bolj škodliu od domačice.. je pa skunk, hibridna in še ta k so baje še neko novo pogruntal BOLJ škodljiva, kar precej bolj škodljiva kot alkohol... če mislte še kej ugovarjat spet pravm da rajš se pozanimite pr nekomu k o tem dost ve. _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • love9bitch
15.4.2009 22:56
raje ne bom nic rekel. mislite tisto kar verjamete, jaz ze vem zase
• XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
16.4.2009 7:25
plavej š naprej v nevednosti potemtakem.
peace* _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • love9bitch
16.4.2009 22:31
mal se pozanimi. ne bom vec psal. in ce kdo plava v nevednosti si to ti, saj sem prebral ze kar nekaj gradiva o marihuani
• anchika96
• Od: 10.4.2009
17.4.2009 21:21
Moica pravi:
anchika96 pravi:
Moica pravi:
anchika96 pravi:
jah najbols bi blo ce bi za zmeri nehala. sam vem kk je to, kr pac enostaun ne mors nehat...
lej sprjazn se, pac te bojo dal u en dom kjer se bos odvajala. sej ni tko hudo, sm bla js tut tam pa sm ful frendou spoznala. pa itk ta odvajalna bolecina traja sam kak dan al pa dva. tastari te tut pomoj ne bojo ubil, sam od zacetka se bojo pi*dl pol ti bojo pa kr naenkrat ful daril nosl pa tebe mel za najlupsga otroka... BOT POGUMNA! js sm bla in zdej mi je ful sranje ze sam slisat za to. enostauno bruham ce pride kej od tripa u mene. velik srece. amm a to si bla zarad trave u temu domu, al zarad kne druge stvari? bl zrd h-ja. sej vem da se gre tuki za travo sam useen lah povem mojo iskusno ane? pa bla sm u nemciji u domu. ne sej me je sam zanimal k se mi je čudn zdel d bi te sam zarad trave dal v dom .. nism nč slabga s temu mislla. a pa zdei si čista? sej js tut nimam nc proti ce me uprasas sam da je konc tega sranja. ful lepsi lajf brez tripa • anchika96
• Od: 10.4.2009
17.4.2009 21:29
love9bitch pravi:
anchika96 pravi:
lej sprjazn se, pac te bojo dal u en dom kjer se bos odvajala. sej ni tko hudo, sm bla js tut tam pa sm ful frendou spoznala. pa itk ta odvajalna bolecina traja sam kak dan al pa dva. tastari te tut pomoj ne bojo ubil, sam od zacetka se bojo pi*dl pol ti bojo pa kr naenkrat ful daril nosl pa tebe mel za najlupsga otroka... BOT POGUMNA! js sm bla in zdej mi je ful sranje ze sam slisat za to. enostauno bruham ce pride kej od tripa u mene. velik srece. a n tripi si bla? kr zrd trave te res neb dal u zavod. po mojem bi te mel sma kak tedn pod uckam puol bi t pa pstil. pa kdai pa kdai kak thc test zrd trave me za en tedn vn ne bi pustil tastari iz bajte, to je pa tut use OTROC OR WHATEVER...BOTTE PAMETNI PA NE IT NA H. ce pridete do tja, pa tastari ne opazjo...nimate velik vec cajta za lajf. ce ze zacnete, ostante na hasisu p travi p x-u...sam ne h ne it nocem vam pamet zdj tle solit (itk sami za sebe odlocate) sam ostante (al pa sploh ne drogat) na ta mehki • Popcorn
• Od: 28.9.2008
18.4.2009 16:30
love9bitch pravi:basket4life--
drugace, v amsterdmu travo ne goji ledrzava, ampak je veliko nasadov tudi doma. drugace, je pa cisto lahko dobit travo iz amsterdama. v amsterdamu je okoli 300 LEGALNIH kavarn, kjer se lahko prodaja. v vsaki se lahko dnevno kupi 1 gram trave. to se pravi, ce gres enkrat na dan po 100 kavarnah dobis 1 kg trave. to pa samo presvercas v SLo. itq n vec mej. in po mojem se ne drzijo omejitev samo po 1 gram. ----- To, da se na trgu z domacega nasada zelo tesko dobi prava domacica, je dejstvo ki je dokazano s strani policijskih raziskav z zasezenih nasadov in ne govorim neki na pamet. ----- res je. ampak je vseeno bolse, kot pa kemija, ali pa luci, gnojila... kake mas!! se enkrat preber kaj si napisal, pa povej, v cem se razlikuje!!! - tuki sam sebi nasprotujes... oseba ki prvic poha, ga lahko drzi tut 2 uri (govorim iz izkusenj). Oseba ki pa pogosto kadi, rabi vecjo dozo da bi biu zadet 2 uri, ker je z enako dozo zadet manj casa. - kak mas ??!!!!!!!!! pa: drugace je pa amsterdam svetovno zan po skunku, ne pa po domacic Ejgaa tega!?? U amsterdamu se povečina nedrži tega da lahk kupš sam 1g. ker jim gre tut dost za zaslužk... Glede tega pa da rabš večjo dozo k doug pohaš. To je delno res Iz morjih izkušen je to res. Ko sm začela pohat sm mela 1g za 4-5 bas zdej ga mam sam za 2-3 base in se zlo pozna, da mormo dat več u baso kot nazačetku, da smo zadeti kt tkt k smo dal čist mal. in to zato ker pohaš dl časa in k se navadš na en odmerk sčasoma nisi več tok zadet.. seprau odmerk povečaš.. • love9bitch
19.4.2009 17:14
Popcorn- res je!
drugac, pa naredi pavzo lalsen tedn, 2. ali pa zamenjaj vrsto trave, saj se navadis, na tocno dolocene snovi • Urshiii
• Od: 20.4.2009
28.4.2009 10:47
pol je mogla pa tvoja mami velik plačat za ta test.. baje je ful drag.
drgač pa če neboš pohala en mesec ti bo pokazalo negativn... k po enmu mescu gre vse vn iz tebe. če sevede medtem ne pohaš =) sej nis tok odvisna da nebi zdržala en mesec right? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.