izostanek menstruacije. nujno !

abcdef. • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 44
izostanek menstruacije. nujno ! 18.8.2011 21:34
stara sm 14 let in sm mela recimo cirka 2 leti bol ali manj redno menstracijo . pač največ mi je zamujala 2 tedna .. no zdej je nimam pa že 5 al 6 mescou in me je mal strah .. pač h zdravniku nočm it ker me je strah da bi me h kakemu ginekologu poslau ker k njemu pa ITAK nočem . (še) .. in ja no .. mam razlog za paniko al ne ?
youknowmebitch • Od: 24.10.2010 • Prispevkov: 54
Re: izostanek menstruacije. nujno ! 18.8.2011 22:32
če še nis mela spolnih odnosov poj je pomoje use uredu in bo u kratkmu času mogla bit, če pa ne pa pjt raj k zdravniku..
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: izostanek menstruacije. nujno ! 19.8.2011 20:12
po 5 oz 6 mescih bi se ti orng trebuh poznou.. hmm si u kratkem orng welik shujšala?..
Re: izostanek menstruacije. nujno ! 19.8.2011 21:32
ne nism mela splonih odnosov .. sm pa recimo 2 alpa 3 mesce nazaj mela mal čudne prehranjevalne navade .. pač brez OH, maščob, štetje kalorij, vsako odvečno kalorijo sm porabla pač obsedeno telovadla sm, pa bruhala tut .. ?
kates • Od: 28.8.2010 • Prispevkov: 112
Re: izostanek menstruacije. nujno ! 19.8.2011 22:01
možn da je tud od stresa. drugač pa ena moja frendica tud skor en let ni mela in je šla k zdravniku in je dobila tabletke k pouzročjo menstruacijo.
Re: izostanek menstruacije. nujno ! 19.8.2011 23:38
mja no mgoče bi usen mogla it k zdrawniku ja.. heh drgač ne wem tok o tem nasplošno XD sam usen.. better safe than sorry
Re: izostanek menstruacije. nujno ! 19.8.2011 23:42
nuuuujnu k zdravniku ! bolš da si zihr da je vse kul, kukr pa da te skrbi .. rajš bot zihr! Smile
Lolaa • Od: 26.1.2010 • Prispevkov: 21
Re: izostanek menstruacije. nujno ! 20.8.2011 19:33
jst bi na tvojmu mestu šla k zdravniku..sj ni nujno da je kej narobe ampak useeno bolš da si zihr ane??..drgač pa takele stvari se najpogostej zgodijo zarad stresa
abcdef. • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 44
Re: izostanek menstruacije. nujno ! 21.8.2011 16:56
hvala punce .. bom se spravla h zdravniku pol ;S Smile)
Re: izostanek menstruacije. nujno ! 21.8.2011 23:09
abLeeexD pravi:

punce.. res delujem tko a? Rolling Eyes
Re: izostanek menstruacije. nujno ! 22.8.2011 11:42
Maš isti problem ko jas (:
Vem pa kaj je krivo Very Happy
To da si shujšala, ja .. Fešta preneha, ko v kratkem časovnem obdobju zgubiš 10 % ali več telesne mase. Zdej če hočeš nazaj pridobit fešto morš sam začet normalno jest (za mladostnika je to cca. 2000 kcal (vem, zveni ogromno)), sploh tko če si mela prehranjevalne težave prej. Js sm shujšala okrog 8 kg in je zdej 6 mesecev nimam.
Ampak sej počasi se boš prvadla. Mislim, moraš se. Ker če nimaš fešte, se neka zgradba kosti zlo zmanjša kar je pole vzrok za nevem kašne bolezni ;S
To so meni tastari govorili ;/ Pa zdej rečmo da že 1 mesc pa pol se trudim zloooo več pojest , in glede na to kok jem zdaj, se mi 2 kg ki sm jih pridobila v tem času sploh ne zdi velik Smile

Uživej, pa res poskus začet normalno jest Smile
Srečno :*
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: izostanek menstruacije. nujno ! 22.8.2011 20:47
pk4life pravi:
abLeeexD pravi:

punce.. res delujem tko a? Rolling Eyes

hahehihahoha Razz
včasih pa res Mr. Green ne men res daješ včasih taki vtis da si puncaa xD nič slabega ne mislim s tem . včasih presenečaš s takimi posti da pol res dvomim da je sposoben ker tip kaj tak pametnega napisat xD
Re: izostanek menstruacije. nujno ! 23.8.2011 0:01
da je sposobn tip kej tazga pamtnga napisat?.. mja no uredu..

drgač ja tip sm XD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.