Barvaste kavbojke!!!• erkica
• Od: 2.9.2010
Barvaste kavbojke!!!
9.8.2011 21:17
Mene pa zanima kje se še dajo dobit une barvaste hlače...ka mam ene pa sm jih kupla v new yorkerju zdej jih nimajo več une ko sm jih kupla pa so že čist strgane pa rastegjene pa me zanima kje bi se jih še dal dobit pa kuk bi bla kej cena pa kvaliteta..
hwala usm!" • frenchkiss
• Od: 9.7.2011
Re: Barvaste kavbojke!!!
9.8.2011 21:24
hmm..meni se zdi da sem jih zadnič vidla v Bershki.. samo cene pa kvalitete pa ne bi vedla, ker ne nosim tega..
• Ally14
• Od: 6.12.2010
11.8.2011 9:59
ja, v berschki jih majo...
so pa kr različne barve (rdeče, zelene, modre, roza) -ne vem, če jih še vedno majo?? so pa okol 20 ?.... kvaliteta pa je kr dobra-kolko pač hlače nosiš in jih pereš pa vse upam, da sem pomagala • Ally14
• Od: 6.12.2010
11.8.2011 9:59
ja, v berschki jih majo...
so pa kr različne barve (rdeče, zelene, modre, roza) -ne vem, če jih še vedno majo?? so pa okol 20 ?.... kvaliteta pa je kr dobra-kolko pač hlače nosiš in jih pereš pa vse upam, da sem pomagala • littlepig
• Od: 4.7.2011
11.8.2011 21:29
se mi samo zdi ali sem jih nazadnje vidla v stradivariusu? xD nimam pojma .
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.