Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje...

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
• kokicaaa • Od: 4.4.2011 • Prispevkov: 3
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 4.4.2011 16:10
jz se s svojim tipčkom velik crkjam, pač se poljubljava pa to...

prvo žvaljenje je pa blo v šoli, pred celim razredom >.<
to je šele z*****,
pač smo se igral flašo resnice. Bl smo frej, pa smo se kr to igral. In potem sm jz mela izziv in sm se mogla mečkat z (havala bogu) hudim tipčkom. Sam sm bla čist neizkušena, da je blo pol kr neki >.<
• bwbnr • Od: 22.6.2009 • Prispevkov: 11
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 4.4.2011 18:28
D še js povem..prvič niti ni blo nek hudo sam itak je blo ful kratko (max. kakih 10 sekund). drgač najbolše je d punca sedi tipu n kolenih al pa ležita in leži punca na tipu.najdaljši je biu okol 20 min.
• D3NiiS • Od: 30.9.2010 • Prispevkov: 217 • Kraj: Koper
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 4.4.2011 19:17
bwbnr pravi:
D še js povem..prvič niti ni blo nek hudo sam itak je blo ful kratko (max. kakih 10 sekund). drgač najbolše je d punca sedi tipu n kolenih al pa ležita in leži punca na tipu.najdaljši je biu okol 20 min.

20 min Surprised a se ti ni prej jezik izsušiu Smile heh. no upam da je blo usaj kej premorou umes, pa da ga imata (jezik Wink) oba še u ustih Wink

No pa da ne bom samo kritiziral, bom še jaz povedal svoje, ampak useen bom spet kritiziral Razz no, to kar najbolj ne maram pr poljubljanju pa je to, ko tkoj jezik not folk rine. A ni dost bolj fain najprej z ustnicami začet, pa potem z jezički, ne pa takoj jezik not pa vrti kt da smo na vrtiljaku.. haha noro noro kakšne tehnike majo eni/ene Wink

Nazadnje urejal/a D3NiiS 4.4.2011 19:19; skupaj popravljeno 1 krat
• bwbnr • Od: 22.6.2009 • Prispevkov: 11
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 4.4.2011 19:19
D3NiiS pravi:
bwbnr pravi:

20 min Surprised a se ti ni prej jezik izsušiu Smile heh. no upam da je blo usaj kej premorou umes, pa da ga imata (jezik Wink) oba še u ustih Wink

Ne ne ni blo prou tko..pač se mal ustaviš, se pogledaš, obrneš glavo in pol naprej...
• D3NiiS • Od: 30.9.2010 • Prispevkov: 217 • Kraj: Koper
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 4.4.2011 19:20
bwbnr pravi:
D3NiiS pravi:
bwbnr pravi:

Ne ne ni blo prou tko..pač se mal ustaviš, se pogledaš, obrneš glavo in pol naprej...

hehe no pol pa fain Wink
• maliislatkii • Od: 10.11.2010 • Prispevkov: 44 • Kraj: Łublanaa*
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 5.4.2011 23:27
najbol pomembno je to da si sproščen pa js pac lahko s svojim tipom delam kar hočem ker sva ze navajena eden na drugega....probavas pa lahko use grizljanje, sesanje, nezno, strastno vazno je da uzivas Wink

Beauty+ Danger= ME*
• itsME • Od: 9.8.2011 • Prispevkov: 12
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 10.8.2011 20:04
mene je strah da bi se tip recimo po žvaljenju norca delu z mene, kr bi se prvič in jao .. Sad
• onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 11.8.2011 0:42
itsME:Če te ma tip rad se valda ne bo delou norca s tebe in men je logično da je v prvo ponavadi malo bolj nerodno,ampk zato ne pomen da je slabo Wink Hočm rečt da je lahko tudi posrečeno nerodno če veš kaj hočem povedat Embarassed Eh sem se zatipkala Razz

Moj prvi poljub je biu perfect Smile Zdaj sem trenutno samska,tako da sem trenutno prikrajšana za poljubljanje,ampak tale samski stan ne bo dolgo trajal če bo vse po sreči,hihi držite pesti Very Happy Embarassed
• tinxi • Od: 11.8.2011 • Prispevkov: 32
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 11.8.2011 16:04
oh ja, moja najljubša tema :p
moram reči, da sem pred prvim žvaljenjem imela malo straha, ampak potem sem ugotovila, da je strah zaman.. tudi jaz sem se ubadala z vprašanji, kot so:"se bom sploh vedla" itd.
Moram reči, da sem sebe pozitivno presenetila, saj je bilo popolno!
Z tipom sva bila skupaj, noben naju ni motil in vse kar sem slišala je bilo, kako mu bije srce (pa tudi meni) :p
Sedaj z tipom sploh nisva več skupaj in sem si od takrat nabrala več novih izkušenj. Sedaj samo čakalam na kako priložnost, ki se mi bo ponudila Smile
Drugače pa, žvaljenje za eno noč so tudi prisotna Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.