Britjee :))<< | 1 | 2• evvci
• Od: 10.6.2010
Re: Britjee :))
7.8.2011 12:59
onaSem pravi:oj.
ma sej ne boli z voskom tok.jaz mam ful nizek prag bolečine pa ni tok hudo. (: sam mi ni fajn,kot je že eni napisala se ves lepiš,pa men še vseeno dosti hitro dlake zrastejo,že po dvema tednoma...pa še vraščenih mam zdaj nekaj ker sem se voskala britvica mi je zakon,na živce mi gre samo to da si jih morš pol kmal spet.. :/ men gre pa na živce da mam pod pazduho potem take rdeče fleke majhne,mislm ssej poj drug dan jih ni več sam je moteče -.- epilacije pa še nism probala tko da tle ne morm lih svetovat. zanima me tud če si kera beli dlake? tist da so pol ko nevidne oz pač iste barve kot koža in se jih ne vid. hej • limonica1995
• Od: 12.2.2010
7.8.2011 20:00
no jaz uporabla britvice pa kremo... kremo mam od veet britvice pa kupujem moške ker so bolj prijazne do kože, ker majo moški baje ful občutlivo kožo.. pol pa še se namažem z mlekom za telo da pač nimam totih rdečih pikic..
• Eay
• Od: 25.4.2010
7.8.2011 22:06
jst ponavad pod pazduhu uporablam britvico..drgač pa epilator. prvič me je bolelo zdej sm se pa že navadla..res ni tok hudo kokr pravjo..:)pa še 20? sm dala zanj..bil je v akciji Braunov tko da sm res zlo zadovolna..intimni predel pa tud britvica sam je najbolj grozn k se mi večkrat rdeče pikice poznajo pa ne vem kaj naj nardim!?
• Eay
jst ponavad pod pazduhu uporablam britvico..drgač pa epilator. prvič me je bolelo zdej sm se pa že navadla..res ni tok hudo kokr pravjo..:)pa še 20? sm dala zanj..bil je v akciji Braunov tko da sm res zlo zadovolna..intimni predel pa tud britvica sam je najbolj grozn k se mi večkrat rdeče pikice poznajo pa ne vem kaj naj nardim!?
• Eay
• Eay
7.8.2011 22:07
jst ponavad pod pazduhu uporablam britvico..drgač pa epilator. prvič me je bolelo zdej sm se pa že navadla..res ni tok hudo kokr pravjo..:)pa še 20 evrov sm dala zanj..bil je v akciji Braunov tko da sm res zlo zadovolna..intimni predel pa tud britvica sam je najbolj grozn k se mi večkrat rdeče pikice poznajo pa ne vem kaj naj nardim!?
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.