Pobrit al ne...?<< | 1 | 2
• slinafka
• Od: 16.1.2010
Re: Pobrit al ne...?
15.8.2010 19:42
Men je lepše če je obrit ja, pač • alenkaplos
15.8.2010 19:48
Važno da ljubi punco ne pa kakšen izgleda
• moncuu
• Od: 14.12.2009
19.8.2010 14:27
Meni se zdi da če ma fant pobritega ni čisto nič pedersko.. meni osebno je pač bolše da je pobrit, že zaradi higiene če ne druga.. sao če pa ga nima pa pač **** ne saj je za zdržat Punce pa bi še bol mogle poskrbet za to.. vsaj za moje pojme.. kr se mi zdi da si jo vsaka normalna punca brije : D • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
19.8.2010 15:18
Se pobrijem. Sem sicer še kar kosmat, pa malo čudno 2 dni izgleda, ampak pol je pa OK.
• Insane
• Od: 12.7.2009
20.8.2010 2:11
aja pa ko je pobrit večji zgleda.• model
• Od: 20.8.2010
20.8.2010 4:13
Insane pravi:aja pa ko je pobrit večji zgleda.
• mjaw
• Od: 17.1.2010
20.8.2010 18:05
Tip ne sme bit pobrit u nulo .. bljak .. čudno se mi bo seksati z tipom ki sploh nima dlak,zdelo se mi bo kot da seksam z 10letnikom.No..Tip naj ima malo dlak an,sam ne ono fuul kosmat .. glede pod pazduhom pa mene ne moti če tip ne brije pod pazduho - če mu smrdi iz pazduh pa fuj,če mu ne smrdi pol okej če ni pobrit pod pazduho .. in meni je naravnost ogabno če si punca ne brije pod pazduho,po nogah in tam spodaj =// • moncuu
• Od: 14.12.2009
22.8.2010 23:05
mjaw pravi:Tip ne sme bit pobrit u nulo .. bljak .. čudno se mi bo seksati z tipom ki sploh nima dlak,zdelo se mi bo kot da seksam z 10letnikom.No..Tip naj ima malo dlak an,sam ne ono fuul kosmat ..
glede pod pazduhom pa mene ne moti če tip ne brije pod pazduho - če mu smrdi iz pazduh pa fuj,če mu ne smrdi pol okej če ni pobrit pod pazduho .. in meni je naravnost ogabno če si punca ne brije pod pazduho,po nogah in tam spodaj =// Jaz se vse z tabo strinjam, razen tistega o 10 letniku.. kaj se bo te zaj tak pobriu.. da nebo fejst zarašen.. ampak ne čisto.. ker boš mislla da z frocom seksaš ? oO |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.