Ženske zadevce :)

new • Od: 23.5.2009 • Prispevkov: 85
Ženske zadevce :) 19.7.2011 15:17
Heej. To pišem ker mam kr ene par uprašanj k so nekak bl za punce, pa k me nekak bl zanimajo. Tk da če ma kira čs, loh kj napiše, bi bla vesela. Smile

1. Zanima me če berete kake revije? Kot npr. Smrklja, Cool.. Jest sm encajt Smrklo brala, sam to se mi zdi da ni več zame. K sm že prerasla to. In me zanima če poznate kako dobro revijo k bi bla za nad 16 let ?

2. A mate tud ve probleme z izbiro sončnih očal? Jest mam ene, pa še tiste mi niso lih najbl ušeč, drugih pa ne najdem. No te k ih mam so ble pocen. A kupujete take očala k so tm okol 10? al kj dražjega? Kje jih kupujete? Gledate na znamke?

3. A kj nakupjete u tujini? Ker npr. v Italiji je nekje neki cnej in tud tm kupujejo. In me zanima kje je to ? Kraj? Ker se resno splača it kje, ker se že za ne tok dost denarja dost dobi.

4. Kje majo kake pametne kopalke ? Lepe in ne vredne ceuga premoženja.

5. Kako odpravite dlačice iz nog, pod pazduho in nitimnega predela? Britje, depilacijski trakovi, depilacijska krema ? ..

6. Npr. če se rade mal zadržite s hrano oz. paste kaj pojeste in kokrat na dan. Kako se zadržite? Kako poskrbite da se vm zmanjša apetit?

7. A se npr. tipkate z večimi fanti na enkrt, tko po fonu..? A se vm zdi kul? In usak te pol že neki pecat začne.. kaj nardiš? ( Kako se kirga znabiš? Nehaš odpisvt..?)

A se tipkate tud z takim, k veste da neb ble nikol z nim? Npr. pol pa tko, če lih kj začne pecat, a boš pa pol povedla da ni tvoj tip fanta in da neb šla dle? Kk bi to rekla če bi?..
(Vem tole tazadne ni lih najbl razumn uprašanje oz. mal čudn..ampk bo)

To mislm da je to. HVALA če bo kira odgovorila. Loh pa tud same kak uprašanje postavete seveda. Smile Čau, fajn se mejte.
kajca123 • Od: 5.5.2011 • Prispevkov: 168
Re: Ženske zadevce :) 27.7.2011 22:44
1.Sm tut brala Smrkljo...Ni lih kake pametne revije... Smile
2.Jah glede na obliko, pač jas si bol velike kupujem večinoma bol poceni kr jih hitro zgubim al pa zlomim... Very Happy
3.V Avstiji
4.New yorker, olala, c&a, hervis, sport direct, intersport... Razz
5.Britje, pa probala sn tut z trakovi sam boli k ***** in tut morš čakat da ti zrastejo kr prej ti jih ne populi vn...
6.Zdej poskušam da jem večkrat po malo, pa skor nič kruha pa krompirja in OH...
7.Odvisno od situacije...
8.Ja pač iz dolgčasa...

Upam da sm ti kaj pomagala... Smile
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Ženske zadevce :) 27.7.2011 23:11
1. Zanima me če berete kake revije?
ne.

2. A mate tud ve probleme z izbiro sončnih očal?
ne. kupujem v h&m-u, mam pa obvezno ene črne, bele in ene aviatorke.

3. A kj nakupjete u tujini?
včasih sem v italiji, zdaj ne več

4. Kje majo kake pametne kopalke ?
h&m?

5. Kako odpravite dlačice iz nog, pod pazduho in nitimnega predela?
golenica - britje
stegna + intimni predel - trakovi
pazduho - krema

6. Npr. če se rade mal zadržite s hrano oz. paste kaj pojeste in kokrat na dan. Kako se zadržite? Kako poskrbite da se vm zmanjša apetit?

če piješ vodo tak po požirkih pol ni panike, da bi bla lačna. pa če vedno poješ tisto kar se ti zlušta takrat v tistem trenutku. pri men je tak.. če si rečem da nem jedla, pol nem. če pa se slučajno zalomi pa hitro na kolo, plesat, bilokaj.

7. A se npr. tipkate z večimi fanti na enkrt, tko po fonu..? A se vm zdi kul? In usak te pol že neki pecat začne.. kaj nardiš? ( Kako se kirga znabiš? Nehaš odpisvt..?)

ja, i just go with the flow. ko je tečn pa napišem da je tečn pa da naj gre spat al pa kaj.

A se tipkate tud z takim, k veste da neb ble nikol z nim? Npr. pol pa tko, če lih kj začne pecat, a boš pa pol povedla da ni tvoj tip fanta in da neb šla dle? Kk bi to rekla če bi?..

če ga NE poznam osebno in je kr nek random človek - ej, sori, samo mam že fanta ALI am, jaz mam raje punce veš, tak da ne hvala (vglavnem, nekaj si zmislim)
če pa ga poznam, sem ga že kje videla in se družla itd. - upam, da nisi nič mislo, ko sma si tolk pisala pa to, ker nočem nič več kot pogovarjanje, a prav?

problem solved. Smile
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: Ženske zadevce :) 28.7.2011 0:21
1. berem Cosmopolitan.. meni je kar ok..

2. ja ne vem.. jaz si ponavadi kupim kake ki so bol velike..mi nekak najbol pristajajo.. pač, odvisno od oblike obraza pomoje..

3. amm.. edino Avstrija

4. huh..tega pa je ogromno.. New Yorker, H&M, C&A, Takko,..

5. nog si ne brijem, ker mam fuuul svetle dlake, ki se skoraj ne opazijo..pa se mi zdi brezveze, da bi s tem cajt zapravlala pa pol dobiš bol take močne dlake, oz. temne pikice, ki se ful opazijo.. pod pazduho si brijem z britvico.. za intimni predel pa mam eno tako ''britvico'', samo da pač ni zaenkratno uporabo..lahko jo večkrat uporabiš, je na baterija..zgleda pa kak britvica pač.. ne vem, meni je ful vredu, pa nič ne dobim tistih rdečih pikic pa nič.. fajn hitr se da obrit.. kupila pa sem jo za nekje 12? v Müllerju..

6. jaz jem trenutno samo 2x na dan.. ker spim do kakih 11ih, 12ih xD , pa mam pol zajtrk, pozneje pa pojem kosilo normalno.. drugače pa se bolj izogibam OH, pa kaki čokoladi, bombonom, samo sladoled si na vsakih nekaj dni privoščim,da je lih poletje
Razz

7. joj, odvisno.. odvisno koliko si s kerim pišem.. da ne bi pol si nekaj breveze pisala z 2,3.. pa prekoračla sms-e in to.. pač, pišem si bolj s tistimi, ki so mi fajn za pisat pa tk..
-ja no.. če je dc, pa si nimam s kom drugim pisat, pol si tudi s takim, ki ne bi bila z njim, kaj za foro pišem.. če je seveda koliko toliko vredu za pogovor. Smile

upam da sem kaj pomagala. Wink
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: Ženske zadevce :) 28.7.2011 1:13
cosmopolitan

če hočeš ene zlo dobre in jih znaš mirkat, pa tut da jih boš mela za doug cajt pejt optiku pa nekoga s sabo uzam da ti pove kire ti pašejo pa kire ne... emm najbolša in najbol pocen firma je ray ban in oni majo reees kvalitetna in dobra očala, + huda so! (: tko da ti to priporočam in če nosš očala al pa leče greš pač kje in rečš da hočš sončna očala na dioptrijo pa ti taka nardi sam je pa mal dražje ane.. sam se splača (;

italija - palmanova (al kko se napiše (: )

h&m, new yorker, skinny, triumpf, top shop, c&a itd.

britvica. eno dobro sm si nabaula u milerju za (12?) in pač čez čas sam zamenjaš glavo in to je to, res se ti splača tako kupt in jo maš za ''skos'' ku pa une za enkratno uporabo.

emm, ja jst sm pač tko si skos govorila, da sm ful debela in da ne smem sladkarij jest, in pol sm - namest da sm šla poležavat pa se s sladkarijami basat - šla telovadt, in najbolš je da pač pred kosilom oz. usakim obrokom pač popijš kozarc vode ane. in učas če si lačna pejt raj vodo pit pa kkšno sadje pojest in to je to (; aja, pa men so tut tastari skos govorl da sm se zredila, pa da sm ful debela itd. ane, in so mi čist žiuce spil in mi tko ''pomagal'' da sm shujšala ane. (upam da zastopš Very Happy )
aja pa pomembno je da dopoudne popiješ 2/3 tekočine popoldne pa 1/3 - zdravnica mi je povedala (:

hmm, ja če mi ni ušeč ga ignoreram, inja jst se tko na računalniku (msn,skajp,fb - kjerkoli) doug cajt pogovarjam pol šele preklopm na sms-je. in če ti je tip upeč, peci nazaj, drugač pa ignoriraš in nehat pisat. Smile

ja pač na lep način mu razložiš da ( npr. trenutno nism za zvezo, al pa da ni tvoj tip in da sta lahko sm prjatla al pa neki na ta način) ane (:

upam da sm ti bla kej u pomoč (:
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Ženske zadevce :) 28.7.2011 12:45
1. Cosmopolitan..čeprav to sam npr. če sm na morju, drgač pa surfam po netu:)

2. Kupujem tiste k so poceni..zato kr velikokrat spreminjam pričesko..pol pa ne pašejo vedno ista očala k obrazu. Trenutno mam samo ene, k sm jih kupila v New Yorkerju.

3. Ne

4. H&M, kvalitetne kopalke majo pa tud v Lisci, la senza..je pa res da so malce dražje, jih maš pa pol kr en lep čas

5. Pazduh- britvica noge-epilator intimni predel- krema al pa britvica

6. če hočem da se mi zmanjša apetit grem najrajš vn s prjatlcami pa se tko zamotim da ne mislim na hrano..včeri npr. sm ob 5h šla vn prišla ob 10h domov se stuširala pa šla spat in sm tko zdržala 18 ur brez hrane. jem pa ponavadi 5krat na dan

7. Ne..odpišem samo tistemu ki mi je všeč..ostalim dam pa vedet da nimajo možnosti Smile
Unkn0vvn • Od: 20.7.2011 • Prispevkov: 52
Re: Ženske zadevce :) 28.7.2011 12:58
Hej. Very Happy

1.Js sm tut smrkljo brala, drgač pa pol pomoje ni več nubene pametne revije. :/

2. ja js sm res zlo zbirčna pr očalih ker mam čudn nos čeprou use moje frendice praujo da nimam ampak in pol res use pregledam da najdm taprave zase >.<
Zdej sm za očala dala 30 ?

3. Avstrija Wink

4. H&M, new yorker..

5. Am po nogah s kremo, pod pazduho z britvico, na intimnih predelih pa pač z eno posebno britvico k mi je ful fajn k ne dobim nubenih rdečih pikic i to.

6. Js pač se ne sekeram kej preveč, k sm lačna bom pač jedla :'D

7. Ja z večimi fanti. Am ja pač če te začne pecat mu lepo povej da ti ni do razmerja al pa kej in se bo pol umiril. Wink
Am ja se prek facebooka, k ful delč živijo ampak useen neki pecajo in pač že pr začetku k se pecanje začnem povem, da nemorva nč met k je predelč in to. Tko da pol se menva kot frenda . Smile
Pr tipih pač bod iskrena sam če ti je ker grd alpakej in pol nočš hodt z njim mu raj reč da nisi prpravlena na razmerja ne da ti je grd. xD
Re: Ženske zadevce :) 28.7.2011 12:59
Hej. Very Happy

2. ja js sm res zlo zbirčna pr očalih ker mam čudn nos čeprou use moje frendice praujo da nimam ampak in pol res use pregledam da najdm taprave zase >.<

3. Avstrija Wink

4. H&M, new yorker..

5. Am po nogah s kremo, pod pazduho z britvico, na intimnih predelih pa pač z eno posebno britvico k mi je ful fajn k ne dobim nubenih rdečih pikic i to.

7. Ja z večimi fanti. Am ja pač če te začne pecat mu lepo povej da ti ni do razmerja al pa kej in se bo pol umiril. Wink
Am ja se prek facebooka, k ful delč živijo ampak useen neki pecajo in pač že pr začetku k se pecanje začnem povem, da nemorva nč met k je predelč in to. Tko da pol se menva kot frenda . Smile
Pr tipih pač bod iskrena sam če ti je ker grd alpakej in pol nočš hodt z njim mu raj reč da nisi prpravlena na razmerja ne da ti je grd. xD
Re: Ženske zadevce :) 28.7.2011 13:01
Hej.

3. Avstrija

4. H&M, new yorker..

7. Ja z večimi fanti. Am ja pač če te začne pecat mu lepo povej da ti ni do razmerja al pa kej in se bo pol umiril.
Am ja se prek facebooka, k ful delč živijo ampak useen neki pecajo in pač že pr začetku k se pecanje začnem povem, da nemorva nč met k je predelč in to. Tko da pol se menva kot frenda .
zaskrbljena • Od: 8.7.2011 • Prispevkov: 46
Re: Ženske zadevce :) 28.7.2011 13:22
Cosmopolitan

Ubistvu ne ..trenutno mam ene bele kao ''ray ban'' sam u resnici so ble 7? ... mam ene črne iz H&M, ene modre z morja, rjave mislm da so iz Taillya ...to pa mislm da je to Razz

Ja. V Celovcu (Arkaden city), Beljak (Atrio center), Palmanova - Italija

Trenutno mam ene iz H&M in ene iz Hervisa ..

Noge: britvica
Pazduha: britvica
Bikini: britvica

Js jem takrt ko sm res lačna pa jem tist k mi takrt zapaše ... pol pa tko na usake 2 dni mal tečem & telovadm. Ne spadam pa lih med suhice :$ (159/50)

7. A se npr. tipkate z večimi fanti na enkrt, tko po fonu..? A se vm zdi kul?
Mam fanta, sam ja .. me je kr mal sram priznat .. se tipkam tut z drugimi ja :$

8. A se tipkate tud z takim, k veste da neb ble nikol z nim?
Ne.
metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Re: Ženske zadevce :) 28.7.2011 20:54
Hey!

Ja, smrkljo sem nekaj časa brala, ampak sem se je naveličala, tako da je ne berem več. Včasih preberem na netu kakšnen članek v Smrklji. Zajle trenutno nič kaj ne berem, včasih prelistam kakšno revijo Smile

Ne, ker jih ne nosim, mam dvojne ki sem jih dobila zastonj, ampak jih ne nosim Smile

Ne

V newyorkerju jaz kpujem kopalke, lepe so.

Jaz uporabljam britvico, pa tudi depilacijske trakove. Meni je britvica najboljša Smile

6. Npr. če se rade mal zadržite s hrano oz. paste kaj pojeste in kokrat na dan. Kako se zadržite?
Zajtrk mam normalen, kosilo tudi, večerjo pa včasih izpustim. Ali pa pojem za večerjo zelenjavno solato in mali košček kruha, ali še boljše brez kruha. Pa manj sladkarij zvečer, pa čipsa. V glavnem za večerjo manj poješ ali nič, sadje in zelenjavo najbolj Smile

7. se npr. tipkate z večimi fanti na enkrt, tko po fonu..? A se vm zdi kul? In usak te pol že neki pecat začne.. kaj nardiš? ( Kako se kirga znabiš? Nehaš odpisvt..?)
Pisanje po sms-ih se mi zdi ok. Ko sem bila mlajša sem si ful pisala z večimi fanti po fonu, ampak z nobenim ne dolgo, ker se nisem pol več mela kaj za menit. Je pa tu problem, ker ti gre dosti dnara, tak vun za brezveze, boljše je z nekom navezat tak stik v živo. Ja najboljša varjanta je nič več odpisat nazaj, pa ti pol tist tud več ne piše Smile

Tudi sem, zdaj ne več. Samo prijateljstvo. Potem sem pa vidla, če bi bil kdo resen, bi se dobila, drugače ne. Pač želela sem na tak način spoznat fanta, ampak mi ni uspelo in sem to pisanje upostila. Zdaj pa mi je to brezveze Smile

Lp.
britanstar2 • Od: 26.7.2011 • Prispevkov: 4
Re: Ženske zadevce :) 29.7.2011 10:28
1. Zanima me,če berete kake revije?
Smrklja,Cool,Bravo,Bravo Girl.

2. A mate tud ve probleme z izbiro sočnih očal?
Ne,ker jih ne nosim.

Ne.

New Yorker

S kremo.

6. Npr. če se rade mal zadržite s hrano oz. paste kaj pojeste in kokrat na dan. Kako se zadržite?
Js jem te glaune obroke pa umes še kšne sladkarije,sladoled..in pol 2x na tedn pa mal mn pojem in mam skos isto težo.

7. se npr. tipkate z večimi fanti na enkrt, tko po fonu..? A se vm zdi kul? In usak te pol že neki pecat začne.. kaj nardiš? ( Kako se kirga znabiš? Nehaš odpisvt..?)
Ja,ker smo večinoma frendi. Ponavad ga ne skenslam,ampak mu pokažm,da mi ni ušeč in pol sam neha ;D

Ja. Če hoče kj več od mene,mu pč povem,pol pa če sprejme da sva sam frenda uredu,če pa ne pa pč ne. xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.