Vaši starši in seks<< | 1 | 2• Ursxx
• Od: 6.12.2009
Re: Vaši starši in seks
14.10.2010 22:19
pk4life pravi:naši (mislš kot mt?..) drgačpa to si starci pč misljo d morjo use razložit.. nwm no.. sam če so še neandartalci wedl kam ga utaknt zkj mi nebi skontal??
ja.. hahaha mah kamena doba. Dej eni se izobražujemo pr 14 eni pa pr 11 že izpopolnjujejo pr sexu (če razumš? xD) • pk4life
• Od: 20.7.2010
14.10.2010 22:20
mislm da štekam ja.. sam bom usen prosu za prewod XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • DeZelod
• Od: 10.4.2009
15.10.2010 13:03
Ležu sm pod kovtrom in se z mami pogovarjuuu...pa pride fotr not pa reče: No če bo kej kr navali name " ! Js pa sam črta iz sobe • pk4life
• Od: 20.7.2010
29.10.2010 0:16
hahahaha bogi rewež.. to bi se mogl starci prepričat mal bl no.. ne pa da si pol take bruke delajo .. jao.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Ursxx
• Od: 6.12.2009
23.7.2011 21:12
pk4life pravi:mislm da štekam ja.. sam bom usen prosu za prewod XD
Dej eni se izobražujemo pr 14 eni pa pr 11 že izpopolnjujejo pr sexu. pč to mislm povedat da se pri 14 izobražujemo eni pa pr 11 že seksajo oz se izpopolnjujejo xD • birdlover
23.7.2011 21:31
haha že prevečkrat sem ju dobo i še zdaj to delata vsak drugi dan xD ...mislita da se nič ne sliši...in mi je ful bed ko moram to poslušat ko moja mt ah ah ah še še xD ...hwala vsemu da imam ipod...drugač moja starša sta pa glede tega odprta pol-pol sam imam vseeno zato net • zaskrbljena
• Od: 8.7.2011
23.7.2011 21:40
Oh jaa, pr men bi lahko mal mnkrat pogovor nanesu na seks. Ker čist kadar kol grem k fantu pride fotr do mene in mi v žep potisne en kondom al pa dva. Mam zdej že kr fajn zalogo doma k zmeri se pa tut ne dava dol ane Mati pa tut usak drug dan sprašuje kako je, pa če dost pazva pa tko ... jaa, loh bi že dojela da nism 5 let stara punčka. K men sta tko že fuul zgodej začela razlagat o tem in pr nm doma je tema o seksu isto kot da bi se pogovarjal kako je ptič leteu mimo okna • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
24.7.2011 14:06
men mt pa fotr nista nikol nč glede tega guvorla, in mi je tko ubistvu kr fajn ker vem usen use stvari kar se tega tiče tko da.. (:
mi je blo pa mal nerodn k smo u šol mel zj u 9 classu en predavanje o sexu in je tista ženska kj predavala vedla mn stvari o sexu kt pa mi. Tko da.. toj blo mal bed, sam okay jbg. (; • FreakeeGirl
• Od: 2.6.2009
25.7.2011 12:26
ammm.. ja pr ns je tale tema tud kr dostkrat na sporedu...sploh odkar mam tipa...najbol je tkt k on pride k men prespat...takt bi naju pomoje najrajš tok naućil d bi loh napisala diplomo...sam jih po en stran štekam ker je med nama s tipom 5 let razlike tk da je kr logičn zakaj tok o temu..sam kaj k itak use vem..=))...
• Evita
• Od: 26.11.2009
26.7.2011 0:00
prinas pa te teme žal ni na sporedu glih.
oče prau ne govori o tem. moja mama pa bol tko tko. če jaz kaj vprašam mamo zvezi o sexu mi bolj resno odgovori. po moje si o tej temi ne upa glih govort z mano. saj itak si vse informacije jaz poiščem na netu al pa v reviji. • karjoladoo
• Od: 20.6.2010
26.7.2011 17:20
BloodyKitty pravi:men mt pa fotr nista nikol nč glede tega guvorla, in mi je tko ubistvu kr fajn ker vem usen use stvari kar se tega tiče tko da.. (:
mi je blo pa mal nerodn k smo u šol mel zj u 9 classu en predavanje o sexu in je tista ženska kj predavala vedla mn stvari o sexu kt pa mi. Tko da.. toj blo mal bed, sam okay jbg. (; haha poznam taka predavanja ja, pa čeprou še ga nismo mel, ga bomo mel pa letos najbrž haha drgač pa moja mt se pomoje bi pogovarjala o tem, sam pomoje d kr ve, d bi če bi kej tacga rabla uprašat itaq my big sistr uprašala. no sej itak net obstaja, tko d vem pomoje še preveč |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.