pogled na svet• drejchiii
• Od: 19.7.2011
pogled na svet
22.7.2011 21:14
heiiii
mene pa neki zanima kakšn mate pogled na svet pač kako ga dojemate..kakšn se vam zdi men se osebno zdi obupn sam če pogledaš z druge strani je pa neki kar nikol več neboš vidu..ja mal čudn se sliš sam k usi pravjo da se folk spreminja..ja se sam se tut jz pa ti pa usi drugi eni se prepustijo toku eni pa se upirajo..mislm mi mladi se mu itk upiramo sam pol mormo poslušat tastare da nedelamo prou pa da nam bo poznej žou kar smo nrdil men ni nč žou da sm nrdila pa tut če je blo narobe pač sej bom drugič popraula..ni mi žou da sm to kar sm..pač taka sm..frendi so me sprejel če pa komu kej ni prou nej se pa obrne stran pa gre ker mene nebo nuben spremenu..tk k tut drugih jz nebom..ja zašla sm mau iz konteksta :$ .. • loveilicic
• Od: 17.6.2011
Re: pogled na svet
23.7.2011 1:01
Se strinjaam. Starejši učash mal pretiravajo. Ampk useeno jih je včasih treba poslušat. Kr imajo velik izkušn & to.. : )
• BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
23.7.2011 2:28
Moj pugled na svet.?
no bodmo realni. svet je totalno u ****. starci, prfoksi, ubistvu skor nuben, ne duvol nubenmu dab svoje mnenje izražo, večini tut na misu ne pride dab spoštval in upošteval želje drugih, dab se končn mal skup spravl pa nardil svet enak za use kr na usakmu vogalu četut smo u 21stoletju, upazš rasizm, homofobijo and so on.. pač svet je res pršo na dno, to p sam zto kr je folk tolk glup in nima poima o poimu in še zmir ne zna spošvt drugačnosti in sprejemat ludi k majo drugačno razmišljanje o nečem. npr. u osnouki sm res mela zlo nerazgledane ludi (pač folk je biu z dulenske in niso mel poima o lajfu izven rout) in so se mi usi smejal u glavo kr sm mela drugačn razmišljanje kt oni in sm bla po njihovm drugačna. js sm se jim smejala nazaj ker so bli usi enaki. len folk k se jim tut svoiga lastnga mnenja neda ustvart in use kar so znal puvedat je blo praktično NČ. pač sm to kar sm, mam svoje razmišljanje in če komu kj ni prou, nj lpo ****. kr na konc usga, toj moj lajf in kokr vem mam sam enga. (; (mal sm zašla iz teme >.<) • drejchiii
23.7.2011 10:35
fora je tut ker se neznamo pogovarjat k za use obsraja sam še telefon pa komp..učasih niso zdržal brez prjatlou dons pa že ceu halo delamo če nm zaplenjo komp al pa telefon..ja in svet je dejancko u k****..to d smo u 21stoletju je pa popunoma obupno ker za tko razvite ljudi smo popune budale
aja pa tut spošovanja do druzga nimamo..mislm zdej kr človeka presodjo po izgledu mau je takih k pustijo človeku da se pokaže u uni pravi luči.. (zmeri zaidm iz teme:$) • Klaricaa
• Od: 6.4.2011
23.7.2011 19:31
drejchiii pravi:fora je tut ker se neznamo pogovarjat k za use obsraja sam še telefon pa komp..učasih niso zdržal brez prjatlou dons pa že ceu halo delamo če nm zaplenjo komp al pa telefon..ja in svet je dejancko u k****..to d smo u 21stoletju je pa popunoma obupno ker za tko razvite ljudi smo popune budale
aja pa tut spošovanja do druzga nimamo..mislm zdej kr človeka presodjo po izgledu mau je takih k pustijo človeku da se pokaže u uni pravi luči.. (zmeri zaidm iz teme:$) Ress se strinjam s tabo.. Spoštovanje pa tut počas izumira in ja zarad tega ker en samo pogleda človeka in če mu karkoli na njem ni všeč ga ponavadi v svoji glavi odpiše. • drejchiii
23.7.2011 19:50
ma tut tkrt k je kej tragičnga ti ne da priložnosti..mislm govorim zdej iz lasnih izkušn k mi je dedi umru in sm pršla u šolo in pač usi tko ful boga gor dol pol pa tko čez 2 dni pa sam pejt stran..mislm k že mislš da bi se lohk ukluču ti pa sam zabije nazaj..mislm pa to strpnost pa to..to tut more bit že praznik da koga najdš k je res strpn..pa tko do sočloveka..tko men enkrat teta reče kok ma ena moja frendica ogromno rit(drugač je ženska ful suha sam pač rit pa mau ma)pol pa tko da to men ful škod mojmu izgledu na druge frende in da ona ni za v moj okolje..mislm sej nism hotla delat krega al pa kej druzga sam pi*** lohk bi sebe pogledala ku ma tut kr konkretno rit..mislm sej ni fora zdej kdo ma večjo al pa kar koli sam pač mau čudn je da ti gre ena pametvt kdo je za u tvojo družbo kdo pa ne..kr nekiii
(ma spet sm zašla iz teme-.-) • bananasplit
• Od: 10.7.2011
23.7.2011 20:02
Don't worry; don't cry. Smoke ganja and fly !
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.