KAJUH !!

rubin28 • Od: 13.7.2011 • Prispevkov: 26
KAJUH !! 17.7.2011 19:50
A gre slučajno kdo na Kajuha (to je prva gimnazija v Celju če kdo slučajn ne ve)? ..

no js rem drug let prvič - na Splošno gimnazijo .. in me zanima kake izkušnje mate kej s Kajuhom Smile .. hvala že v naprej =)
annchx3 • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 70
Re: KAJUH !! 17.7.2011 21:37
kko greš drug let prvič.?? letos boš fazan/ka.? soori, sploh ne štekam kdai prideš. xD

no, js bom letos fazanka. Smile
drgač mam še eno sošolko pa neki prjatlc, k tut grejo na kajuha, tk da me ni strah. Very Happy
edino kar me je mal razočaral, je to da ni tipou.! mislim ni takih aveš, da bi ti srce zastal k ga zagledaš. -.- al pa jih js nism vidla na upisu.
pa strah me je, k praujo da se morš sam učit, učit, učit, učit pa učit... tega me je naibol strah, pač da nbom zdržala oziroma da bom padla al pa kei. :S

če boš letos fazanka, welcome to the club.! Very Happy
kukuc • Od: 27.9.2010 • Prispevkov: 54
Re: KAJUH !! 17.7.2011 21:55
tud js grem na kajuha:)
drgač sm pa js na vpisu kr neki šikanih vidla;p tisti ko so pa gor pa res niso neki nevem kaj.. x)
drgač je pa moja sestra bla na kajuhu, in ne more nč slabga o tej šoli povedat;) tak da, same pozitivne stvari;))
Re: KAJUH !! 17.7.2011 22:36
rubin28 pravi:
A gre slučajno kdo na Kajuha (to je prva gimnazija v Celju če kdo slučajn ne ve)? ..

no js grem tot let prvič - na Splošno gimnazijo .. in me zanima kake izkušnje mate kej s Kajuhom Smile .. hvala že v naprej =)
Re: KAJUH !! 17.7.2011 22:38
annchx3 pravi:
kko greš drug let prvič.?? letos boš fazan/ka.? soori, sploh ne štekam kdai prideš. xD

no, js bom letos fazanka. Smile
drgač mam še eno sošolko pa neki prjatlc, k tut grejo na kajuha, tk da me ni strah. Very Happy
edino kar me je mal razočaral, je to da ni tipou.! mislim ni takih aveš, da bi ti srce zastal k ga zagledaš. -.- al pa jih js nism vidla na upisu.
pa strah me je, k praujo da se morš sam učit, učit, učit, učit pa učit... tega me je naibol strah, pač da nbom zdržala oziroma da bom padla al pa kei. :S

če boš letos fazanka, welcome to the club.! Very Happy

haha ups .. mal sm se zmotla .. ja bom fazanka .. a ti si tut na splošni gimnaziji ? ej mogoč bomo še sošolke .. sam to pa vem de se moreš sam učit pa učit .. in to je slaba stvar kajuha .. če mene uprašaš Razz . za fante me pa itak nebriga kr ga že mam Razz hehe
Re: KAJUH !! 17.7.2011 22:39
kukuc pravi:
drgač sm pa js na vpisu kr neki šikanih vidla;p tisti ko so pa gor pa res niso neki nevem kaj.. x)
drgač je pa moja sestra bla na kajuhu, in ne more nč slabga o tej šoli povedat;) tak da, same pozitivne stvari;))

no sej glih zato sprašujem .. kr nekateri povejo slabe nekateri pa dobre stvari .. moja sestra je na Lavi in vedno kritizira Kajuha .. pač de grejo tja sami idijoti pa de se bom prvi let prepisala na Lavo .. sam js to ne vrjamem .. na kiro gimnazijo pa greš ?
Re: KAJUH !! 18.7.2011 11:42
rubin28 pravi:
kukuc pravi:

no sej glih zato sprašujem .. kr nekateri povejo slabe nekateri pa dobre stvari .. moja sestra je na Lavi in vedno kritizira Kajuha .. pač de grejo tja sami idijoti pa de se bom prvi let prepisala na Lavo .. sam js to ne vrjamem .. na kiro gimnazijo pa greš ?

ja sej vem.. tisti ko so na kajuhu kritizirajo lavo, tisti na lavi pa kajuha..
ja na Kajuha grem;)) maš fb al pa kej?
Re: KAJUH !! 18.7.2011 14:55
kukuc pravi:
rubin28 pravi:
kukuc pravi:

am aj mam fb pa mn .. pa skype tut sam ga ne uporablam kej velik Razz .. kam pa greš .. an splošno? klasično ? umetniško ? športno ?
Re: KAJUH !! 18.7.2011 14:59
rubin28 pravi:
kukuc pravi:
rubin28 pravi:
kukuc pravi:

am aj mam fb pa mn .. pa skype tut sam ga ne uporablam kej velik Razz .. kam pa greš .. an splošno? klasično ? umetniško ? športno ?

splošno;D kir drugi tuji jezik greš?Smile aja pa lahk tvoj fb dobim?Smile)
Re: KAJUH !! 18.7.2011 15:07
kukuc pravi:
rubin28 pravi:
kukuc pravi:
rubin28 pravi:
kukuc pravi:

splošno;D kir drugi tuji jezik greš?Smile aja pa lahk tvoj fb dobim?Smile)

am nemščino .. zečetno .. ja lahka am.. poišč Špela Videc (sej sm edina sam moreš napisat VidEc ne VidIc) aja za sliko mam pa 15 ljudi ko so v modre majce oblečen Razz hee no sej boš vidla
leia • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 72
Re: KAJUH !! 19.7.2011 0:01
Jst Grem tt na Kajuha Very Happy Upam da bo fajn no. glede fantou: niti niso tuk slabi na upisih jih je blo zlo velik hudih Twisted Evil Very Happy
annchx3 • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 70
Re: KAJUH !! 19.7.2011 13:29
pol sm pa js mal čorava. xD
js sm vidla ene tri, štiri hude.
je pa res, da js gledam bol vlke. kr za mne tip ni tip, če ni vlek. Wink

ampk, sei po eni strani, ne gremo na kajuha da bi si tipe iskale ane? Very Happy

js komi čakam da pridem na sredno. pa da bom fazanka. Razz
a majo kei fazaniranja na kajuhu drgač?
Re: KAJUH !! 19.7.2011 14:06
annchx3 pravi:
pol sm pa js mal čorava. xD
js sm vidla ene tri, štiri hude.
je pa res, da js gledam bol vlke. kr za mne tip ni tip, če ni vlek. Wink

ampk, sei po eni strani, ne gremo na kajuha da bi si tipe iskale ane? Very Happy

js komi čakam da pridem na sredno. pa da bom fazanka. Razz
a majo kei fazaniranja na kajuhu drgač?

ja ponavad je na vseh šolah Razz pa čist prau maš, mi smo pršl na sredno de se pridemo učit ne pa de gremo fante iskat Razz
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: KAJUH !! 20.7.2011 16:32
bom pa js dvekat prš okol pa bo
Re: KAJUH !! 20.7.2011 21:57
kua vas kaj zanima o Kajuhu? Very Happy js grem zdj u 2.letnik xDxDxD
Re: KAJUH !! 20.7.2011 22:07
BloodyMemory pravi:
kua vas kaj zanima o Kajuhu? Very Happy js grem zdj u 2.letnik xDxDxD

Je res tko zežko kot usi praujo? Very Happy kao med najtežjimi šolami pto..
BloodyMemory • Od: 18.6.2011 • Prispevkov: 45
Re: KAJUH !! 20.7.2011 22:13
treba se je sprot učit, če ne nebote skos prišl :/ je pa res kr dost stvari se za učit. pa nekateri profesorji so ****, pr razlagi pa to.
Re: KAJUH !! 20.7.2011 22:29
ka ti si na splošni? velik predur? dej mi fb plis Very Happy
Re: KAJUH !! 20.7.2011 22:30
na splošni sem ja xD
Re: KAJUH !! 20.7.2011 22:33
BloodyMemory pravi:
na splošni sem ja xD

MAš fb? Smile
Re: KAJUH !! 20.7.2011 22:35
ofc xDxDxD dobiš prek zasebca
Re: KAJUH !! 20.7.2011 22:39
Ok ^^
Re: KAJUH !! 20.7.2011 22:44
BloodyMemory pravi:
ofc xDxDxD dobiš prek zasebca

Am nč še nism dobila :/ dej me kr ti dodaj: Lea Močnik
Re: KAJUH !! 20.7.2011 22:46
ej tok faking šteka mi use :O sm misla da je poslal. okej xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.