prenosniki!• onaSem
• Od: 27.1.2010
prenosniki!
17.7.2011 22:56
Ojla.
S sestro nama je crknu komp. Fora je v tem da ko ga prižgeš se lih napiše dobrodošli,pol se pa ugasne,učash zdrži minuto več,učash še do dobrodošli ne pride. Fotr je neki sprašvou u BigBangu in so mu rekl da je možn daj šla matična plošča ker nama je sigurn na tla padu,kar nama pa za zih ni! Komp je spravlen v sestrini sobi,ona je ful skrbna in to,in prau da ji ni padu.Men tut ni,klub tem da sem štor Se bl splača da ga dava popravit al da si kupva novga(kero znamko,a kej priporočate?)? Sej zdej med počitncam ni krize,sam pol k je šola je pa kr gusto,ker kr dost rabmo komp. HVALA! • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: prenosniki!
19.7.2011 2:32
lahk da je crknu tut če sta ga welikrat pustila da mu je čiz zmankal btrije.. to je tko nekak k da bi škatlo komp izklopu s tem da potegneš kabl wn.. pč ni fino.. poglej najprej če je še u garanciji .. če pa ni ga pa pč nes poprawt k se ti bo wrjetn bl splačal.. al si pa nabaw nowga.. za kaj ga pa nucata drgač?.. sam fejs al kej bl zahtevnga?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • tinamalina
• Od: 4.9.2009
19.7.2011 4:04
onaSem pravi:Ojla.
S sestro nama je crknu komp. Fora je v tem da ko ga prižgeš se lih napiše dobrodošli,pol se pa ugasne,učash zdrži minuto več,učash še do dobrodošli ne pride. Fotr je neki sprašvou u BigBangu in so mu rekl da je možn daj šla matična plošča ker nama je sigurn na tla padu,kar nama pa za zih ni! Komp je spravlen v sestrini sobi,ona je ful skrbna in to,in prau da ji ni padu.Men tut ni,klub tem da sem štor Se bl splača da ga dava popravit al da si kupva novga(kero znamko,a kej priporočate?)? Sej zdej med počitncam ni krize,sam pol k je šola je pa kr gusto,ker kr dost rabmo komp. HVALA! hmmm probio še enkrat windowse naložit oz. karkoli imaš, če to ne bo deloval in ni v garnciji, in če servis pride 400?+ ti svetujem, da nabaviš novega. Po mojem mnenju nabavta macbooka, res, da je 1000?+ ampak se splača, ker je kvaliteten in ni kot npr, acer, ki je navaden crap, oz, vsi računalniki, ki imajo programsko opremo windovs so crap, windovs je po celi črti pogornil • pk4life
• Od: 20.7.2010
20.7.2011 14:50
tinamalina pravi:
onaSem pravi:
Ojla.
S sestro nama je crknu komp. Fora je v tem da ko ga prižgeš se lih napiše dobrodošli,pol se pa ugasne,učash zdrži minuto več,učash še do dobrodošli ne pride. Fotr je neki sprašvou u BigBangu in so mu rekl da je možn daj šla matična plošča ker nama je sigurn na tla padu,kar nama pa za zih ni! Komp je spravlen v sestrini sobi,ona je ful skrbna in to,in prau da ji ni padu.Men tut ni,klub tem da sem štor Se bl splača da ga dava popravit al da si kupva novga(kero znamko,a kej priporočate?)? Sej zdej med počitncam ni krize,sam pol k je šola je pa kr gusto,ker kr dost rabmo komp. HVALA! hmmm probio še enkrat windowse naložit oz. karkoli imaš, če to ne bo deloval in ni v garnciji, in če servis pride 400?+ ti svetujem, da nabaviš novega. Po mojem mnenju nabavta macbooka, res, da je 1000?+ ampak se splača, ker je kvaliteten in ni kot npr, acer, ki je navaden crap, oz, vsi računalniki, ki imajo programsko opremo windovs so crap, windovs je po celi črti pogornil 7ka pa wista je res ku.rac .. sam windows xp je pa še wedno neki najbolšga.. če maš meka maš dodatne bleme glede igrc če jih bosta igrali pa glede drugih programou pa še nawadt se morš na miljon nowih stwari.. no sej ne rečm da je stwar slabša sam pa dobiš zrawn nowga kompa še enepar nowih blemou.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • onaSem
• Od: 27.1.2010
20.7.2011 15:03
Na žalost ni več u garanciji :/
Rable bi ga za word,excel pa take fore.Velik seminarskih delava in to je ta glavno. Ne rabva neki zahtevnega,nisva lih neki ful računalniško usmerjene xD Drugač sva se pa odločle da bova kar novga kupile,ker je bil tale prenosnik kar fajn star in posledično tut počasn.Ja na žalost za Appla nimava še tok našparano da bi si ga privošle :/ Aja,hotla sem še prašat kaj kej mente o tistih ki majo ekran na touch? Hvala usem! • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
20.7.2011 16:18
ja tuki mogoč da se ti je kak windows sesu, probi ga formatirat... je pa tut možnost da se ti kej pregreva, kak procesor in ko preseže tisto mejo vn fu*ne... treba bi ga blo narazn uzet pa mal pogledat... glede nouga pa sam acerja se zogn pa si skor use nardila _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • tinamalina
• Od: 4.9.2009
20.7.2011 20:20
onaSem pravi:Na žalost ni več u garanciji :/
Rable bi ga za word,excel pa take fore.Velik seminarskih delava in to je ta glavno. Ne rabva neki zahtevnega,nisva lih neki ful računalniško usmerjene xD Drugač sva se pa odločle da bova kar novga kupile,ker je bil tale prenosnik kar fajn star in posledično tut počasn.Ja na žalost za Appla nimava še tok našparano da bi si ga privošle :/ Aja,hotla sem še prašat kaj kej mente o tistih ki majo ekran na touch? Hvala usem! laptopa na touch ti odsvetujem, ker ga zna bit zobrno uporabljat, po pol ure uporabe lahko vašeš kekšenšus in ma kronično unetje rame |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.