Ženske zadevce :)

new • Od: 23.5.2009 • Prispevkov: 85
Ženske zadevce :) 19.7.2011 15:03
Heej. To pišem ker mam kr ene par uprašanj k so nekak bl za punce, pa k me nekak bl zanimajo. Tk da če ma kira čs, loh kj napiše, bi bla vesela. Smile

1. Zanima me če berete kake revije? Kot npr. Smrklja, Cool.. Jest sm encajt Smrklo brala, sam to se mi zdi da ni več zame. K sm že prerasla to. In me zanima če poznate kako dobro revijo k bi bla za nad 16 let ?

2. A mate tud ve probleme z izbiro sončnih očal? Jest mam ene, pa še tiste mi niso lih najbl ušeč, drugih pa ne najdem. No te k ih mam so ble pocen. A kupujete take očala k so tm okol 10? al kj dražjega? Kje jih kupujete? Gledate na znamke?

3. A kj nakupjete u tujini? Ker npr. v Italiji je nekje neki cnej in tud tm kupujejo. In me zanima kje je to ? Kraj? Ker se resno splača it kje, ker se že za ne tok dost denarja dost dobi.

4. Kje majo kake pametne kopalke ? Lepe in ne vredne ceuga premoženja.

5. Kako odpravite dlačice iz nog, pod pazduho in nitimnega predela? Britje, depilacijski trakovi, depilacijska krema ? ..

6. Npr. če se rade mal zadržite s hrano oz. paste kaj pojeste in kokrat na dan. Kako se zadržite? Kako poskrbite da se vm zmanjša apetit?

7. A se npr. tipkate z večimi fanti na enkrt, tko po fonu..? A se vm zdi kul? In usak te pol že neki pecat začne.. kaj nardiš? ( Kako se kirga znabiš? Nehaš odpisvt..?)

A se tipkate tud z takim, k veste da neb ble nikol z nim? Npr. pol pa tko, če lih kj začne pecat, a boš pa pol povedla da ni tvoj tip fanta in da neb šla dle? Kk bi to rekla če bi?..
(Vem tole tazadne ni lih najbl razumn uprašanje oz. mal čudn..ampk bo)

To mislm da je to. HVALA če bo kira odgovorila. Loh pa tud same kak uprašanje postavete seveda. Smile Čau, fajn se mejte.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.