pomoč !• rubin28
• Od: 13.7.2011
pomoč !
13.7.2011 18:11
no tkole gre tole ..
js sm se zdej z enim fantom po messengerju pogovarjala in kr blizu mene živi, in zdej sm ga po pomoti povabla na moj rojstn dan in je reku de bo prišu (pač naj bi šli js p on pa še eni prjatli v kino pa na pico). ! no in to sploh ni tko hudo .. ampak on naj bi se v mene zalubu (ni še vidu moje slike kr mu je nism poslala takrat ko sma se pogovarjala, zdej pa nima kompa de bi mu jo poslala) in js tut njegove nim vidla .. tak de nobedn od naju nima pojma kak zgledama .. ampak .. težava je pa v tem da bo zdej un men za rojstn dan dau lubčka pa uprašu me bo če bi hodla z njim ( no vsaj tak je reku) AMPAK ZDEJ NEVEM KA NAJ NARDIM!! a naj mu pustim de pride na moj rojstn dan ? al naj kak izgovor povem de ga pač neebo tam? pomagijte mi prosim • maiii
Re: pomoč !
13.7.2011 22:09
Uuhhh Good luck!* • rubin28
13.7.2011 22:20
maiii pravi:Uuhhh
Good luck!* um do mojga rojstnga dneva je še malveč ko en mesec .. kr velik .. sam usejen .. • sebiixx
• Od: 29.12.2010
14.7.2011 18:59
kokr štekam se nista še vidla... niti nč? tko da to ni prava ljubezen če mene uprašaš...
lej dubbta se nekje mal prej da boš vidla če ti potegne njegov karakter pa to..in če ti bo všeč in če te upraša najbolš da rečš da mal še počakta, d se ti zdi zlo uredu sam da bi se mogla mogoče mal več družt, če pa mislš da je to to pa reč ja, če si tak tip |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.