Žalostne ljubezenske zgodbe </3

<< | 1 | 2
• Trif • Od: 17.7.2009 • Prispevkov: 31
Re: resnična zgodba 13.1.2010 21:25
byonda96 pravi:
limoncello pravi:
mihinjo pravi:
Trif pravi:
začelo se je tko.
spoznala sva se na bazenu med počitnicami use je blo kul.
dobila sm njegov msn in začela sva se menit.
use se je odvijal tko kot sm si žalela.
po enmu mescu dopisovanja pa sva se menila zmeri man. vidla sm tut da si piše z drugimi puncami
mislila sm da je z njimi smo frend.pa ni blo tko.
z mojo najbolšo prijatlco mojco sta se dobila za mojim hrbtom in tko sta postala par.
JA izdala sta me.kua nj zdj nardim sm se spraševala.
mami nism mogla povedat kr je bla skos u službi. oči pa je biu na potovanju .
najbolša prijatlca me je izdala.
tko da mi ni preostal druzga da sm se zažela rezat.
na začetku sploh ni blo hudo.. nism čutla bolečine prisotna je bila sam srčna bolečina ki mi je parala srce.
rezala sm se zmeri bl. use sošolke so opazile da je neki narobe.nobeni nism hotla zaupat,kr nism hotla da me še ktera izda.

no in spet so ble tuki počitnce..s sestrično sm šla na bazen. in tm je opazila da ma roke cele porezane. najprej sm se ji zlagala da me je pokrempu mačk pol pa sm ji povedla kua se je zgodil.
rekla je da nj se ne režem več k itak nima pomena.sam ona me ni zastopla jz sm bla u njega tko močno zalublena da bi bla prpravlena umret zanga.
ma dobr no kje sm ostala? aha točn ble sva na bazenu in tm sm ga zagledala. biu je u kotu objet z mojco. nism zdržala stekla sm iz bazena in šla u park.
2 dni nism šla domou mami pa sm rekla da spim pr prjatlci.
prišla sm poi dumu in mame ni blo doma.. zdela se mi je odlična priložnost da uzamem žiletko in da si pričenm delati rane.
rane so ble zlo globoke. kr naekrat sm padla po tleh sploh nevem zkaj.
potem je prišla mama naprej se ne spomen nič več k sm bla u nezavesti.
zbudla sm se u bolnici s povitimi rokami.
mami je bla čist iz sebe.
zdravnik pa ji je povedu da sm padla u nezavest k sm izgubila preveč krvi.
no in poi sm use povedla mami bla je usa pretresena in ni mogla vrjet da me je najbolša prjatlca izdala.
zdravnik mi je priproroču psihiatra sama nism bla za to sam je mami rekla nj poskusm no in tko sm začela hodt k psihiatru,ki mi je vedno govoru kko sm privlačna in da sm mu zlo ušeč biu je zlo mlad in privlačn.sam jst sm se hotla sam pozdravt on je pa mislu da hočm kj več ud njega.k njemu sm hodla ž kakšn mesc.in tist dan me je tm prčaku nag.najprej sm bla zgrožena potem pa sm ga uprašala kaj je narobe in ga prosila naj se obleče.reku je da se noče oblečt in da bi rd spau z mano. jz sm odvrnila da sm premlada in da ko bo čas bom to počela z osebo ki jo ljubim.zlo se je razjezu in mi je zalepu usta z lepilnim trakom.začeu mi je slačit obleko nism vedla kj nj nardim nism mogla vpit.
in ja tko je blo z njim sm mela prvi spolni odnos v katerega sm bla prisiljena.
ni vedu da imam že menstruacijo in pri spolnem odnosu ni uporabu kondoma.
nikol več nism šla k njemu.
toda neki ni blo prou. usako jutro mi je blo zlo slabo zato sm šla k zdravniku.
povedu mi je da sm noseča.
si predstavljate kakšen šok je biu zame in za mojo mami?13 sm mela pa sm bla noseča.mami je vprašala zkaj nism uporabla zaščite in poi sm ji povedla da sm bla posiljena.
psihiatra je mami poi tožla in pristau je u zaporu.jz pa sm bla še zmeri noseča.
bla sm pred odločitvijo obdržat otroka ali pa splavit.
odločila sm se da ga bom obdržala. ko se je otrok rodil mi je mami pomagal skrbet zanga in biu mi je bl kot bratec ne kot sin.
u šol me noben ni maru zato sm se iz te izpisala. mami je mela zarat tega probleme sam poi ko sva razložile kaj je blo so mi pustil da ostanem doma.
zdj sm stara 19 let in od svojga otroštva nism mela nič.
mami mi je umrla v prometni nesreči z mojim sinkom,ko sta se peljala iz trgovine.
oči se je preseliv v španijo k novi punci.
zdj živim pri babici in končujem ekonomsko šolo.
pogrešam sina,ki je umrl pri samo 4 letih.
najbol pa pogrešam mamo ki mi je vedno znala priskočit na pomoč.

OMG ti pa res nisi mela sreče v življenju Sad to če ne vidiš nemoreš verjet Confused

jao kera žalostna zgodba.. upam da boš mela u lajfu kasnej več sreče kukr pa u otroštvu.. preveč je krivic na svetu..

omg... KRUTO....... Crying or Very sad

Kot sem že napisala Smile ni moja zgodba, našla sem jo na internetu Smile . je pa resnična
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 13.1.2010 21:27
Moja in izmišljena .

TVOJE VOŠČILO

Zadnji dan in zadnja noč v tem letu. Spet si želim le tvoje voščilo. Spet upam, da te bom srečala in dobila tvoj poljubim. In danes bom videla, kaj vse se bo uresničilo.

Sedaj še kar naprej premišljujem in ura je že skoraj 8 in jaz še vedno nisem pripravljena. Še kar naprej nekaj hočem in dodajam, še kar naprej mi nekaj manjka. Nekaj pa ne še sama ne vem kaj. Iščem, hodim sem in tja pa nikakor ne znam.

Končno sem pripravljeni, prijatelji pa že čakajo. Hitro stečem po stopnicah in odprem vrata. Vsa vesela jih objamem, vzamem torbico in že odhitimo. Čeprav na zven sem srečna, presrečna me od znotraj ni nič, votla sem. Še vedno premišljujem kaj mi manjka.

Pridemo na mesto, kjer se zberemo vsi. Vsi, ki bomo letos stopili skupaj v novo leto, ki bo polno novih vzponov in padcev, takšnih in drugačnih. Skoraj je že polnoč. Skoraj bomo tam in takrat vidim tebe. Pokončnega v krogu prijateljev. Smejiš se, se rokuješ in v tistem trenutku me zagledaš. Dih ti kar zastane, ne znaš kaj bi storil. In takrat tudi najdem tisto, kar sem celo noč iskala - tvoj pogled.

Gledaš me, tako kot jaz tebe. Ampak ne morem več, pogled usmerim vstran za njim še ti. Vsakih toliko še te pogledam in vidim da me opazuješ, Hudo mi je, saj vem, da v prihajajočem se letu nebo kot je bilo to leto. Nebo tebe in mene. Bo nekaj novega.

Slišim odštevanje 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, vsi v en glas SREČNO NOVO LETO, zvok ognjemeta in takrat je prijatelj odpre šampanjec. Naliva in se veseli, jaz pa še kar ne morem dojeti. Pristopi in nalije še meni, komaj sem nazdravila. Še kar naprej ga opazujem, vidim, kako je pristopila, vidim, kako mu je voščila. Umaknem pogled in vsem mojim dragim voščim jaz. Pogledam nazaj, ker nekdo diha v mene.

Vidim te, kako stojiš za mano. Vidiš v tistem trenutku kako sem drhtela. Iz sebe nisem mogla dati niti glasu. In začel si, hej, lepo da se srečama in seveda srečno novo leto, veliko sreče zdravja in predvsem ljubezni. Takrat se je sklonil in mi podaril tiste tri poljube na lica.

Nisem več zmogla, solze so mi začele spolzeti po licih. Te solze, solze grenkobe. Stekla sem vstran, usedla sem na prvo klopco in strmela v črno nebo. Za mano je prišla prijateljica. Videla je, kaj se je zgodila. Hotela me je potolažiti, ampak nikakor ni šlo. Takrat pa je pristopil še on.

Prosil je prijateljico, če naju za hip lahko pusti sama. Rekel je, da me ni hotel spraviti v solze. Ni hotel, da jočem zaradi njega. Samo dejala sem mu, ni hotel a tako se je pač moralo zgoditi. Takrat je rekel, vem da sem te prizadel in nočem te več. Rekel je da me nikoli ni ljubil, da sem mu bila le všeč.

Takrat sem se zlomila do konca, prosila sem ga naj odide in drugič gre mimo mene, kot da me ne poznam. Vstal se je in rekel zbogom. Jokala sem, še bolj močno. Ampak zadala sem si cilj. Da ne bom več iskala ljubezni in ne bom več verjela moškim. Zadala sem si cilj, da nočem še enkrat biti tako na tleh.

V tistem trenutku sem zbrisala solze in se pridružila prijateljem. V mislim sem si dejala, novo leto in novi cilji, doseženi cilji. Nadela sem si nasmeh.

Čez nekaj časa, sem te srečala. Hitela sem mimo tebe, kot da te ne poznam. Videla sem te, kako si se tistega trenutka zlomil ti. Po eni strani sem bila vesela, saj sem hotela, da tudi on čuti takšno bolečino kot sem jo jaz. Naj tudi on trpi.

Meni čas izbrisal je tvoje sledi, novo leto dalo mi je samo lepe poti, sedaj hodim vesela vse dni, ker nočem več takšnega, kot si ti ..
• any • Od: 26.5.2009 • Prispevkov: 60
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 14.1.2010 22:55
Trif pravi:
Moja in izmišljena .

TVOJE VOŠČILO

Zadnji dan in zadnja noč v tem letu. Spet si želim le tvoje voščilo. Spet upam, da te bom srečala in dobila tvoj poljubim. In danes bom videla, kaj vse se bo uresničilo.

Sedaj še kar naprej premišljujem in ura je že skoraj 8 in jaz še vedno nisem pripravljena. Še kar naprej nekaj hočem in dodajam, še kar naprej mi nekaj manjka. Nekaj pa ne še sama ne vem kaj. Iščem, hodim sem in tja pa nikakor ne znam.

Končno sem pripravljeni, prijatelji pa že čakajo. Hitro stečem po stopnicah in odprem vrata. Vsa vesela jih objamem, vzamem torbico in že odhitimo. Čeprav na zven sem srečna, presrečna me od znotraj ni nič, votla sem. Še vedno premišljujem kaj mi manjka.

Pridemo na mesto, kjer se zberemo vsi. Vsi, ki bomo letos stopili skupaj v novo leto, ki bo polno novih vzponov in padcev, takšnih in drugačnih. Skoraj je že polnoč. Skoraj bomo tam in takrat vidim tebe. Pokončnega v krogu prijateljev. Smejiš se, se rokuješ in v tistem trenutku me zagledaš. Dih ti kar zastane, ne znaš kaj bi storil. In takrat tudi najdem tisto, kar sem celo noč iskala - tvoj pogled.

Gledaš me, tako kot jaz tebe. Ampak ne morem več, pogled usmerim vstran za njim še ti. Vsakih toliko še te pogledam in vidim da me opazuješ, Hudo mi je, saj vem, da v prihajajočem se letu nebo kot je bilo to leto. Nebo tebe in mene. Bo nekaj novega.

Slišim odštevanje 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, vsi v en glas SREČNO NOVO LETO, zvok ognjemeta in takrat je prijatelj odpre šampanjec. Naliva in se veseli, jaz pa še kar ne morem dojeti. Pristopi in nalije še meni, komaj sem nazdravila. Še kar naprej ga opazujem, vidim, kako je pristopila, vidim, kako mu je voščila. Umaknem pogled in vsem mojim dragim voščim jaz. Pogledam nazaj, ker nekdo diha v mene.

Vidim te, kako stojiš za mano. Vidiš v tistem trenutku kako sem drhtela. Iz sebe nisem mogla dati niti glasu. In začel si, hej, lepo da se srečama in seveda srečno novo leto, veliko sreče zdravja in predvsem ljubezni. Takrat se je sklonil in mi podaril tiste tri poljube na lica.

Nisem več zmogla, solze so mi začele spolzeti po licih. Te solze, solze grenkobe. Stekla sem vstran, usedla sem na prvo klopco in strmela v črno nebo. Za mano je prišla prijateljica. Videla je, kaj se je zgodila. Hotela me je potolažiti, ampak nikakor ni šlo. Takrat pa je pristopil še on.

Prosil je prijateljico, če naju za hip lahko pusti sama. Rekel je, da me ni hotel spraviti v solze. Ni hotel, da jočem zaradi njega. Samo dejala sem mu, ni hotel a tako se je pač moralo zgoditi. Takrat je rekel, vem da sem te prizadel in nočem te več. Rekel je da me nikoli ni ljubil, da sem mu bila le všeč.

Takrat sem se zlomila do konca, prosila sem ga naj odide in drugič gre mimo mene, kot da me ne poznam. Vstal se je in rekel zbogom. Jokala sem, še bolj močno. Ampak zadala sem si cilj. Da ne bom več iskala ljubezni in ne bom več verjela moškim. Zadala sem si cilj, da nočem še enkrat biti tako na tleh.

V tistem trenutku sem zbrisala solze in se pridružila prijateljem. V mislim sem si dejala, novo leto in novi cilji, doseženi cilji. Nadela sem si nasmeh.

Čez nekaj časa, sem te srečala. Hitela sem mimo tebe, kot da te ne poznam. Videla sem te, kako si se tistega trenutka zlomil ti. Po eni strani sem bila vesela, saj sem hotela, da tudi on čuti takšno bolečino kot sem jo jaz. Naj tudi on trpi.

Meni čas izbrisal je tvoje sledi, novo leto dalo mi je samo lepe poti, sedaj hodim vesela vse dni, ker nočem več takšnega, kot si ti ..

waa...... kok lepo..... no coment sploh... Razz Smile
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 16.1.2010 19:16
any pravi:
Trif pravi:
Moja in izmišljena .

TVOJE VOŠČILO

waa...... kok lepo..... no coment sploh... Razz Smile

hvala Smile
• babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 24.3.2010 19:36
Bila je ena mala deklica po imenu Nika. Bila je razvajena, imela je vse kar je hotela. Prav vse bila je srečna vesela vedno je dobila kaj je hotela. Mela je najboljšega prijatelja ki jo je oboževal, očeta ki jo je razvajal. No dokler je bila mala je bila najsrečnejša v svetu . Ko je postala velika punca, se je zaljubila in je imela fanta. Pol je pa njen fant mogel it v drugo državo . In ona ga je noč in dan prosila da naj ostane . Pa on ni mogel ker je mogel iti stran. Ko sta se poslovila je bilo to v eni klopci zraven njene šole . Dal ji je zadnji poljub in ji rekel Ljubim Te !! In ji spustu roko in odšel , njej je pa samo solza padla iz oči. Odšel je ni se več vrnil. Padla je v depresijo ni se z nobenim se menila. Zaprta je bila vase, ni ji bilo več do življenja. Hotela je samo njega . Nato je zgubila še najboljšega prijatelja , ki ji je vedno stal ob strani in ji je vse zaupala. In izgubila je še ostale prijatelje, prijateljice. Zdaj ni imela nobenega , ki bi ji stal ob strani in ji zaupal. Bila je sama, v šoli je začela dobivati slabe ocene. Začela se je drogirat, bila je čist nad dnu. Usi so jo zaničevali. Noben jo ni maral… Čez neki let ko je to že nekako prebolela… je dobila pismo da je njen tip v prometni nesreči umrl. Pol je tako jokala in je padla še u večjo depresijo. Šla je do njegovega grobo odnesla rože in jokala na ves glas koliko je lahko. Kričala je >> Zakaj si me sam na svetu zapustil ??? Ljubim te <<.Spet je bilo nekaj let tako da je bila v depresijo. Nekega dne je srečala najboljšega prijatelja z drugimi puncami. On jo ni prepoznal, ona njega je. Nekega dne je šla mimo klopce ko sta razšla za vedno usedla se je in jokala je kot dež. Njen najboljši prijatelj je šel mimo nje , in ko je videl da joka ji je ponudil robček in se usedel zdrav nje in jo vprašal >> Kaj je punči da jokaš??<< . Odvrnila je >>zgubila sam ljubljeno osebo in najboljšega prijatelja<<. In pol je on rekel >>jaz sam tud izgubil najboljšo prijateljico<<.Pol je rekel da mora iti in je šel in ko je dvignila glavo je videla da je bil to njen najboljši prijatelj. Čez neki let jo je povozil avto in je zgubila spomin… Ko je njen najboljši prijatelj slišal za to je bil zelooo žalosten, jokal je kot dež . Pol je ona šla v njihovo šolo, in on ni vedel da je ona njegova najboljša prijateljica zato je ona spoznala njega in se vanga zaljubila. Začela sta hoditi in ji je on povedal u svoji najboljši prijateljici ki jo je izgubil in kako jo je imel rad. Ko je spoznal da je ona njegova najboljša prijateljica jo je zapustil u isti kopici kot prejšen fant . In je bilo spet isto samo da ji je tokrat uspelo in si je življenje vzela. In vsi so na njenem pogrebu jokali kod dež bila je tako dobra in nisi zaslužila tako smrt. Edini ki ni jokal je bil njen najboljši prijatelj . Vzel je njen motor in se je šel ubit v istem mesto kot ona. Vsi trije so pustili pismo. V vseh pismih je pisalo ubil/a sam se zaradi LJUBEZNI !!!

ta zgodba se je zeloo podobna se eni punci se zgodila ...
Sad
• Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 24.3.2010 22:37
Soundbox pravi:
pejte Smayota poslušat pa jokite, k lajf pa lubezn sta itak sam en velk safr!

pa nekromanta Razz
• Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 25.3.2010 14:09
Mp3 pravi:
Soundbox pravi:

pa nekromanta Razz

ma Nekro je kul..pač ne fura sam tega safra, ma tut dobre komade..
• bethy • Od: 17.1.2009 • Prispevkov: 31
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 25.3.2010 23:07
Soundbox pravi:
Mp3 pravi:
Soundbox pravi:

pa nekromanta Razz

ma Nekro je kul..pač ne fura sam tega safra, ma tut dobre komade..

ja sam Nekro se je nehu s tem ukvarjat..že res da ma Nekro bolše komade sam Smayo je pa bl ql za ment kot osebca..
• Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 26.3.2010 1:38
nimam pojma kašn je Smayo. poznam pa Nekrota že kr neki časa pa je model čist legenda Wink
• babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 26.3.2010 15:29
OBA STA QL ... Razz
• ikicabitch • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 5
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 3.4.2010 20:11
Bila je navadna punca, ki je bila prijazna in lepa.Življenje se ji je spremenilo, ko je spoznala njega.Na začetku sta se prijateljsko družila ampak se je počasi zaljubljala vanj. Nato pa se je z mamo preselila k očetu(prej je živela pri teti).Nekega dne je oče rekel, da gredo vsi skupaj k njegovi sestrični v drugem kolenu, da se spoznajo.In res.Punca je odšla z starši zadovoljna z mislijo, da bo spoznala nove prijatelje.Nato so prišli tja, in potem ona vidi tega fanta tam pri tej družini.Oba sta zardela, saj sta oba vedela, kaj to pomeni.Punca je bila malo žalostna.Nato so odšli domov in punca se je odločila, da bo ga pozabila.Bila sta si namreč v sorodu.In ko je mislila, da ga je pozabila in da sta samo frenda se je prijavila na karaoke, na katere so se tudi prijavili njihov šolski bend katerega so vsi oboževali.Ni vedela, da bo na prireditev prišel tudi ta fant.Vsedel se je zraven njenih prijateljev in prijateljic.Punca ni svojim bff povedala, da ji je všeč ta fant, ker so vedele, da sta si z fantom v sorodu.Bila je pa vesela, da jo je prišel podpirat.Ko je bilo končano je šla domov in bila sta dosegljiva na msn-ju ampak noben ni nič naredil.Punca ga je en mesec po tem kliknila in ga vprašala kako se mu je zdelo.Odgovoril je, da mu je bila ona zelo všeč.Povedala mu je tudi za cd, ki ga snema pa je rekel, da že ve, ker mu je njen oče že pokazal pesmi.Naslednji dan, ko je prišla iz šole se je vpisala na msn in fant jo je kliknil.Najprej jo je vprašal za en program kako deluje nato je pa začel s tem če kdo gleda kaj si pišeta.Ona je odgovorila da nihče, pa je rekel da jo mora nekaj vprašati ampak naj nikomur ne pove.Rekla je, da nebo nikomur povedala ničesar.Nato jo je vprašal, če bi hodla z njim če si nebi bila v sorodu pa je punca brez sramu odgovorila da bi in je on odgovoril tudi, da bi.Nato jo je vprašal, če se gresta malo poljubljat nekam samo če nebo nihče izvedel.Ona pa je bila preveč vanj zatrapana zato je rekla, da ja.Dobila sta se in skupaj odšla na samo.Pol ure sta iskala prostor, kjer ju nihče nebi videl in nazadnje sta ga našla.Potem pa ga je vprašala če jo zafrkava pa je rekel, da resno misli. Nato sta se usedla na klopco in bila en čas tiho nato pa je punca rekla da naj opravita zdaj s tem.Vzela si je kapo z glave fant pa se ji je približal, da bi jo poljubil ampak ko sta se skoraj poljubila je on rekel, da ne more ker sta si v sorodu in da mu je zelo žal.Oba sta odšla domov žalostna ampak v upanju, da se to še enkrat ponovi ampak s spremenjenim koncem.

to je moja verzija zgodbe in ni prepisana z neta...je zgodba iz mojega resničnega življenja samo nisem napisala vsega, ker piše da mora bit žalostna...btw konec je takšen, da sta oz. sva izvedla, da si sploh nisva v sorodu SmileSmile
• Alia • Od: 18.1.2010 • Prispevkov: 1
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 14.11.2010 17:34
Zgodba, ki bo morda nekoc postala resnica..

Maja in Žiga sta zelo srečen par. Zaljubljena do nebes. Skupaj sta že kar nekaj let. Zaročila sta se, poroka pa je čez en teden. Maja je v tem času zelo živčna zato se nekajkrat hudo razjezi na Žiga. Ta pa jo razume in ji takoj oprosti ter jo pomiri ali pa jo malo pusti na miru tako da pride malo h sebi. Maja po parih dneh pade v depresijo ki na začetku še ni tako vidna. Samo ko je sama, leži v temi ter razmišlja… razmišlja kolikokrat je bila že jezna na bodočega moža, čeprav on ni bil nič kriv, kolikokrat ga je krivila za stvari ter ga ignorirala, čeprav ji je on hotel samo pomagati ter jo pomiriti, koliko stvari je on pretrpel za njo, medtem ko bi ona v taki situaciji znorela od ljubosumja ali pa bi ga celo pustila…
Prišel je dan poroke. Vsi so srečni in nasmejani. Nevesta hodi proti oltarju, vsi jo opazujejo. Lepa kot najlepši angel. Možu, ki jo čaka pri oltarju, se svetijo oči ko jo gleda, kako stopa proti njemu s prelepim in srečnim nasmehom. Ko pride Maja do Žiga, ji ta tiho reče da si lepše ženske od nje ne bi mogel želeti, ter da je popolna. Nevesti se zarosijo oči.. najprej od sreče.. nato pa še ena solzica žalosti. Začne razmišljati o tem, kako jo je Žiga vedno v vsem podpiral, jo miril, spravljal v dobro voljo… kako močno jo je vedno ljubil ne glede na to kakšne volje je bila ona in kaj vse mu je rekla.. Prišel je trenutek, ko ženin in nevesta dahneta usodni 'Da'. Žiga je svojo nevesto pogledal v oči, se nasmehnil s solzico sreče v očeh, ter nežno rekel da. Ko pa je bila na vrsti Maja, se je čas obrnil. Pogleda navzdol, da lahko zadrži solze. Počasi dvigne pogled in obžalujoče pogleda Žiga. Iz poročne obleke vzame pismo, ga da Žigu ter se mu na robu solz opraviči in zbeži iz poročne dvorane najlepšega gradu. Objokana teče skozi gozd kolikor daleč lahko.. Od takrat naprej je nihče večne vidi…

V pismu, ki ga je dala Žigu je napisala:

Ljubezen moja. Sedaj, ko to bereš sem te verjetno že zapustila. Upam da mi boš kdaj lahko oprostil, vendar pa tega ne pričakujem, ker si vsekakor ne zaslužim. Hočem da veš, da mi pomeniš vse. Bil si resnično najboljša stvar, ki se mi je zgodila v življenju. Boljše osebe, kot si ti ne poznam. Vedno si mi stal ob strani. Vedno si me v vsem podpiral, mi govoril da sem edina zate in da si ne želiš nobene druge. poleg tega pa si vedno govoril resnico. To sem čutila, ker take ljubezni, kot sem jo dobila od tebe, nisem dobila od nobenega drugega. Kadar sem bila žalostna si me vedno tolažil z najlepšimi besedami. Bil si popoln.. v nasprotju od mene, ki sem bila tolikokrat slabe volje in tečna. Vedno sem te obtoževala vsega, kar mi ni bilo všeč, čeprav ti nisi imel nič pri tem. Velikokrat sploh nisi vedel za kaj se gre. Kolikokrat sem se jezila nate za nepomembne stvari, ti pa si mi vedno oprostil. Na žalost si jaz nisem.. Vsakič ko sem ti naredila nekaj hudega, sem si zadala rano, ki se ni zacelila. Sedaj sem dobila že toliko ran, da si tega ne morem več oprostiti. Žal mi je.. Ljubim te Žiga!! Bolj kot karkoli.. Bolj kot sebe! .. Zato sem te na najin dan zapustila.. Preveč si popoln, da bi do konca življenja pretrpel z mano. Nisem te vredna. Zaslužiš si mnogo boljše dekle od mene. Tako, ki te ne bo trpinčila in se jezila nate samo zato, ker ima ona slab dan…
No sedaj me verjetno ne boš nikoli več videl. Prosim, ne išči me, ker me ne boš našel.. ohrani me v svojem srcu, vendar ko se ti bo zacelil mi obljubi, da ga boš podaril prvi, za katero boš vedel da je vredna biti deležna take ljubezni kot sem jo bila jaz. Upam da bo vedela kaj ima, ter da ne bo naredila napak, ki sem jih jaz.
Oprosti Žiga.. Želim ti najlepše življenje kar ga človek lahko ima, ker si ga zaslužiš.
Samo še nekaj, sedaj ko si prebral pismo.. Prisegam ti, da sem svoje zadnje dihe porabila za besede, ki upam da jih nikoli ne pozabiš. Ljubim te! Vedno sem te in vedno te bom Žiga…

no meni je blo malo dolgcas pa sm napisala tole Very Happy
• pridna • Od: 26.6.2010 • Prispevkov: 130
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 16.11.2010 16:09
Alia pravi:

Maja in Žiga sta zelo srečen par. Zaljubljena do nebes. Skupaj sta že kar nekaj let. Zaročila sta se, poroka pa je čez en teden. Maja je v tem času zelo živčna zato se nekajkrat hudo razjezi na Žiga. Ta pa jo razume in ji takoj oprosti ter jo pomiri ali pa jo malo pusti na miru tako da pride malo h sebi. Maja po parih dneh pade v depresijo ki na začetku še ni tako vidna. Samo ko je sama, leži v temi ter razmišlja… razmišlja kolikokrat je bila že jezna na bodočega moža, čeprav on ni bil nič kriv, kolikokrat ga je krivila za stvari ter ga ignorirala, čeprav ji je on hotel samo pomagati ter jo pomiriti, koliko stvari je on pretrpel za njo, medtem ko bi ona v taki situaciji znorela od ljubosumja ali pa bi ga celo pustila…
Prišel je dan poroke. Vsi so srečni in nasmejani. Nevesta hodi proti oltarju, vsi jo opazujejo. Lepa kot najlepši angel. Možu, ki jo čaka pri oltarju, se svetijo oči ko jo gleda, kako stopa proti njemu s prelepim in srečnim nasmehom. Ko pride Maja do Žiga, ji ta tiho reče da si lepše ženske od nje ne bi mogel želeti, ter da je popolna. Nevesti se zarosijo oči.. najprej od sreče.. nato pa še ena solzica žalosti. Začne razmišljati o tem, kako jo je Žiga vedno v vsem podpiral, jo miril, spravljal v dobro voljo… kako močno jo je vedno ljubil ne glede na to kakšne volje je bila ona in kaj vse mu je rekla.. Prišel je trenutek, ko ženin in nevesta dahneta usodni 'Da'. Žiga je svojo nevesto pogledal v oči, se nasmehnil s solzico sreče v očeh, ter nežno rekel da. Ko pa je bila na vrsti Maja, se je čas obrnil. Pogleda navzdol, da lahko zadrži solze. Počasi dvigne pogled in obžalujoče pogleda Žiga. Iz poročne obleke vzame pismo, ga da Žigu ter se mu na robu solz opraviči in zbeži iz poročne dvorane najlepšega gradu. Objokana teče skozi gozd kolikor daleč lahko.. Od takrat naprej je nihče večne vidi…

Ljubezen moja. Sedaj, ko to bereš sem te verjetno že zapustila. Upam da mi boš kdaj lahko oprostil, vendar pa tega ne pričakujem, ker si vsekakor ne zaslužim. Hočem da veš, da mi pomeniš vse. Bil si resnično najboljša stvar, ki se mi je zgodila v življenju. Boljše osebe, kot si ti ne poznam. Vedno si mi stal ob strani. Vedno si me v vsem podpiral, mi govoril da sem edina zate in da si ne želiš nobene druge. poleg tega pa si vedno govoril resnico. To sem čutila, ker take ljubezni, kot sem jo dobila od tebe, nisem dobila od nobenega drugega. Kadar sem bila žalostna si me vedno tolažil z najlepšimi besedami. Bil si popoln.. v nasprotju od mene, ki sem bila tolikokrat slabe volje in tečna. Vedno sem te obtoževala vsega, kar mi ni bilo všeč, čeprav ti nisi imel nič pri tem. Velikokrat sploh nisi vedel za kaj se gre. Kolikokrat sem se jezila nate za nepomembne stvari, ti pa si mi vedno oprostil. Na žalost si jaz nisem.. Vsakič ko sem ti naredila nekaj hudega, sem si zadala rano, ki se ni zacelila. Sedaj sem dobila že toliko ran, da si tega ne morem več oprostiti. Žal mi je.. Ljubim te Žiga!! Bolj kot karkoli.. Bolj kot sebe! .. Zato sem te na najin dan zapustila.. Preveč si popoln, da bi do konca življenja pretrpel z mano. Nisem te vredna. Zaslužiš si mnogo boljše dekle od mene. Tako, ki te ne bo trpinčila in se jezila nate samo zato, ker ima ona slab dan…
No sedaj me verjetno ne boš nikoli več videl. Prosim, ne išči me, ker me ne boš našel.. ohrani me v svojem srcu, vendar ko se ti bo zacelil mi obljubi, da ga boš podaril prvi, za katero boš vedel da je vredna biti deležna take ljubezni kot sem jo bila jaz. Upam da bo vedela kaj ima, ter da ne bo naredila napak, ki sem jih jaz.
Oprosti Žiga.. Želim ti najlepše življenje kar ga človek lahko ima, ker si ga zaslužiš.
Samo še nekaj, sedaj ko si prebral pismo.. Prisegam ti, da sem svoje zadnje dihe porabila za besede, ki upam da jih nikoli ne pozabiš. Ljubim te! Vedno sem te in vedno te bom Žiga…

nejboljša Very Happy kr sozne oči dubila Crying or Very sad
• pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 17.11.2010 0:04
Alia pravi:

ok ne rečem.. ... sam wwwttff no.. ehh mgoče sam ne rzumm sam.. ja ok.. bo ostal pr temu.. ne rzumm..
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 17.11.2010 0:17
pk4life pravi:

ok ne rečem.. ... sam wwwttff no.. ehh mgoče sam ne rzumm sam.. ja ok.. bo ostal pr temu.. ne rzumm..

=P da no saj jaz razumem zgodbo ampak daj kdo kaj takega napiše? sorry samo ni glih neki shakespear no =P če že hočeš pisat tragedijo napiši neki pametnega ne pa da je vse kao vreji pol pa kar ova pobegne mislim WTF ? =P tak da no edino če kao iz sebe izhajaš- tu pa je spet druga zgodba. no nvm samo vzami za prijatlski nasvet: ne glih takih stvari pisat ker so ... WTF?!?

P.S. to je blo namenjeno ovi kaj je pisala ne tebi pk4life xD
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 17.11.2010 0:41
Pačupa pravi:
pk4life pravi:

=P da no saj jaz razumem zgodbo ampak daj kdo kaj takega napiše? sorry samo ni glih neki shakespear no =P če že hočeš pisat tragedijo napiši neki pametnega ne pa da je vse kao vreji pol pa kar ova pobegne mislim WTF ? =P tak da no edino če kao iz sebe izhajaš- tu pa je spet druga zgodba. no nvm samo vzami za prijatlski nasvet: ne glih takih stvari pisat ker so ... WTF?!?

P.S. to je blo namenjeno ovi kaj je pisala ne tebi pk4life xD

mhmm se čiz strinjam ej hahh
Js mam tut eno tako zgodbo. :S 9.7.2011 17:17
Stara sem bila 13 let. Imela sem zelo dobro prijateljico,kateri sem zaupala čisto vse.
Skupaj sva hodili na izbirne predmete,v šolo iz šole,skratka vse sva počeli skupaj.
Takrat je bil ravno ponedeljek. Moja prijateljica je prišla v šolo čisto objokana .
Vprašala sem jo kaj je narobe. S težavo mi je povedala,da se bodo z družino preselili.
Nekaj časa sva se gledali s solzami v očeh. Kar naenkrat sem vstala in stekla stran.
Tekla sem proti omarici,da hitro vzamem svoje stvari in odidem domov. Bila sem že skoraj pri omaricah,ko je mimo mene prišel nek fant. Vprašal me je zakaj jokam. Bil je devetar.
Vse sem mu razložila. Sedela sva pred šolo,objemal me je in miril. Ko se je Tea odselila sva z Urhom postala nerazdružljiva prijatelja.Nisem razumela kako se je to zgodilo saj sem pred tem Urha kar naprej zavračala.

Bilo je proti koncu šolskega leta. Urh je zbral pogum in me povabil na zmenek.
Jaz sem povabilo sprejela in začele so se priprave na večer.
Ob 8 uri sem stala pred lokalom kjer sva se z Urhom zmenila prejšnji dan.
Čakala sem že dobrih 15 minut,ko je klical Urh.
Rekel mi je; Haha kakšna trapa si,misliš,da bom po vseh zavračanjih s teboj prijatelj?"
Odložila sem telefon in tekla,tekla,tekla končno sem prišla do svojega bloka.
Pred njim so stali Urh in njegovi prijatelji. Želela sem se jim izogniti vendar sta 2 prišla proti meni in me odpeljala k Urhu.
Urh me je žalil in pretepal. Ko je končal so me odpeljali v nekakšen park ali gozd. Tam so me zvezali. Slekli so me in me poslili. Bilo jih je 6 in vsak je imel spolne odnose z menoj.

Naslednji dan sem se zbudila v bolnišnici. Zdravnik mi je povedal da sem noseča.
Želela sem videti svoja starša. V sobo je prišla medicinska sestra in mi razložila kaj se je zgodilo prejšnjo noč.Še enkrat sem prosila,da k meni pokličejo starša.
Medicinska sestra mi je hladno rekla; Nikoli več ju neboš rabila gledati. Ponesrečila sta se ko sta te iskala. Smrklja zakaj ne prihajaš domov ob domenjenih urah.!
Kasneje je k meni prišel zdravnik in mi povedal,da je oče umrl na kraju nesreče,mama pa na operacijski mizi še pred začetkom operacije. Ostala sem sama.
Nekaj časa sem razmišljala potem pa sem zaspala.

Ko sem se zbudila sem bila v hiši svoje najboljše prijateljice.Mislila sem,da sem vse le sanjala. Poklicala sem jo k sebi in ji povedala kaj se mi je sanjalo. S težavo mi je rekla,da to ni bila le mora.Ko sem se umirila me je prijateljica ospeljala v kopalnico,da se malo skuliram.Takoj,ko je odšla sem segla po želetki.Najprej sem zarezala po zapestju ni me bolelo.Odprla sem tuš,da prijateljice ne bi skrbelo.

Vzela sem list,ki je ležal na tleh ga razpolovila in napisala; prijateljica,s teboj sem preživela veliko prečudovitih trenutkov. Vedno si mi stala ob strani. Bila si mi,kot sestra.! Ko si odšla sem se komaj pobrala.
Vedno te bom imela rada. Tvoja ____________

Na drugo polovico pa sem napisala;

Urh.
Ko je ________- odšla si mi bil kot brat.Vse sem ti zaupala.Že od prvega dne sem bila zaljubljena vate.Mislila sem,da tudi ti čutiš enako. To kar si mi naredil te bo spremljalo do konca življenja.
Jaz te še vedno ljubim.! _______________________-

Spet sem začela rezati. Rezala sem se povsod. Roke,noge,trebuh vse je bilo krvavo.
Kar naenkrat sem padla v nezavest.! Nisem vedela zakaj.

Kate je slišala padec zato sta obe z mamo hitro pritekli v kopalnico.
Poklicali sta zdravnika.

V bolnišnici so mi povedali,da me je Urh iskal,da se mi opraviči.
Povedala sem jim vse kar se je zgodilo. Urha so zaprli za 4 leta.
Ćez nekaj dni je bilo v vseh časopisih napisano,da se je fant obesil v
svoji jetniški celici.!

[/u]
• zaskrbljena • Od: 8.7.2011 • Prispevkov: 46
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 10.7.2011 21:25
Bla sva na eni zabavi in uba sva mogla bit ob pol1 doma. Ker sva živela zlo bliz sva se odpraula prot domu kr peš. Hodila sva doug pa čeprou ni blo deleč. Hodila sva onjeta, se ustaula, si dala poljub. Ko sva bla že bliz moje hiše sva se ustaula v enmu gozdu, dou mi je en najdalši poljub, najlepši, povn strasti. Pol se mi je zazru v oči in mi reku tole: Lubi moja, to da te mam najrajš si slišala že miljonkrat ampak ti bom povedou še enkrat. LUBM TE! <3 In govoru je naprej: Nekej ti morm povedat, jutr grem. In sm ga uprašala kam ( mislna sm da na kšno pjačo al nekej) ? In reče: Grem, za vedno. Nism ga razumela in sm ga prosila, če lahko razloži. Fotr je dobiu službo nekje v Belgiji in on je to zvedu 1 dan pred odhodom. Skupej sva bla 11 mescou in pou. Lahko si predstaulate kako je blo.
Odločla sva se za zvezo na daljavo, ampak ni šlo. Še vedno ga mam najrajš, tut on mene. Ko se vrne na obisk preživlava nore tedne u dvoje. Ampak jbg* tak je lajf. Krut. Loču naju je. Upam, da nekoč spet pristaneva skupej. </3
:''(
• Feded • Od: 28.5.2011 • Prispevkov: 52
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 11.7.2011 9:59
evo ena moja RESNIČNA zgodba! Very Happy

Spoznala sva se na morju. Jaz sem bila z družino, družbo pa mi je delala prijateljica. Ti si biu tam z zdravstveno kolonijo. Skoraj vsak večer sva z prijateljico komaj prepričali moje starše da bi nama pustili iti mal pošpegat kašne zabave imajo ampak na koncu sva lahko šli.. vsak večer. Nekega večera pa se je vse spremenilo. Spoznala sem njega. Sicer sem ga že več časa ogledovala in kdaj sta se najina pogleda srečala. Ko je pristopil do mene mi je srce tako močno utripalo kolena so bila mehka. Povabil me je na rin-čin-čin čisto otroška igra ampak vseeno važno da me je povabiu. Prijateljica je tut dobila oboževalca in je bila z njim. Medtem rin-čin-činom sva se pogovarjala in si dajala poljube na lice kar sva pač mogla. Bilo je vse tako božansko. Nato se je to dogajalo bolj pogosto. Prvo sva morali starše prepričati nato sva šli in se zabavali.. Popoldan pa smo se skupaj kopali. Skratka bilo je vse prfektno! Bila sem v sedmih nebesih ko sem bila z njem.. Nekega dne so šli v mesto in mi je tudi kupil zapestnico. Takrat sva se tudi prvič poljubila. Zame je bil to prvi poljub na sploh in sm imela tremo ampak je bil božanski. Bila je prfektna poletna ljubezen. Na dan njihovega odhoda sva si izmenjala facebooka in telefonski številki da bi se še kdaj dobila.
Ko je odšel sem bila malo žalostna pa tudi prijateljica ker je tudi spoznala fanta. Ampak sva obedve skakali od sreče ker se je to sploh zgodilo. Preostanek naših počitnic sva preživeli na morju in z mojo družino. Nato pa smo se počasi vrnili domov.
Ko se prišla domov sem prvo vrgla kovček v kot in šla nekaj prigriznit. Takoj za tem sem letela na facebook da bi videla če me je dodal pod frenda. Kap me je! imela sedm toliko obvestil in tudi 1 prošnjo za prijatelstvo! Vesela sem bila kot še nikoli! seveda sem jo sprejela in šla pogledat njegove slike. Ker cukerček!!
Še isti dan me je kliknil na chatu in pogovarjala sva se pozno u noč, nato pa še poslavljala 15 minut. Reku je tudi da pride me obiskat in da se gremo kopat. Res smo se šli. Jaz,on,moja prijateljica in njena simpatija iz morja. Bilo je super. Ko sva bila sama me je tudi prašou seveda sem rekla ja! Bilo je vse lepo in prav! KO BI VSAJ OSTALO TAKO!
Ko sva hodila je bilo en mesec vse prfektno! Dobivala sva se hodila vn skupaj! vse je bilo super!
Počasi pa so najini odnosi postali hladni. Nisva se več toliko pogovarjala. Slepila sem se in mislila da mu moram pustiti dihati in da je malo z svojimi frendi. Nekega dne sem ga poklicala in se mi ni javu. spet sem se slepila in govorila da je prišlo kaj umes. Kliknila sem ga na fb in mi je po pou ure odpisou z izgovorom da mu je bilo vroče in da je šeu pod tuš. Ni se mi zdelo nič čudno in nisem postala sumlivčava. Tisti dan se tudi nisva pogovaRjala kaj dosti.. bilo je vse hladno kar mi ni bilo ušeč. Prišel je kmeni in šla sva sed kopat.. ko sva bila skupaj je že gledal druge punce. Saj veste ko fant gleda punco v rit takoj veš kam gleda.. Rekla sem da moram na wc in da takoj nazaj pridem. Šla sem na wc in se zjokala, kako je lahko to naredil? Vse je bilo prfektno? kaj se je nrdilo? po glavi se mi je podilo tisoč uprašanj.. ko sm se končno umirila sem šla do njega. On je že spoznal neko punco s katero sta se skupaj smejala.. Rekla sem da naj se pogovoriva on pa je začel postajati nesramen. Zato sem šla smo domov. Šla v kopalnico se zjokala in že v roke prijela žiletko vendar se nisem porezala ker mi je to ugabno.Nekako sem se spet pomirila in šla na računalnik. On se mi je oprivičeval in spet sm mu nasedla.. Bil je tako zlat ko je govoril da me ima rad. Nekaj dni mi je biu čis posvečen in bill sam z mano, saj tako se mi je zdelo. Nekega dne pa sem šla s prijateljico v šoping v mesto v katerem živi. Nakupile sva nekaj super cunc za poletje. Nato pa sem rekla da naj ga presenetiva. Prijateljica je bila za. Ko sva hodili proti njegovi vasi je prijateljica na mostu videla nekoga ki je podoben mojemu __________. Tudi men je bil podoben, sam un tipček se je strastno poljubljal s punco. Prepričana sem bila da ni on! Prijateljica pa je vstrajala naj ga pokličem in se prepričam če je on! Prvo nisem hotela saj sem se bala odziva. Nato pa sem ga! In ja bil je on! S solzami v očeh sem ga opazovala kako mi laže nato pa samo rekla naj se obrne in videl me je. Samo laufala sem stran.. iz uči so mi lile solze da bi napolnila ceu ocean. Vsa maskara je bila raspacana bila sem kot pošast. Prijateljica je laufala z mano in mi povedala da mu ni pustila blizu. Bila sem ji hvaležna! Vendar sem hotela domov TAKOJ! na mojo željo sva odšli domov kjer sem se jokala ure in ure.. Spet me je prijelo da bi se rezala vendar se nisem. Nekaj dni sem bila samo doma. Ležala sem na postelji in gledala televizijo. Niti na računalnik nisem šla. Vse mi je bilo odveč. Ko pa sem prižgala računalnik in telefon sem imela veliko sporočil od njega. Odločno sem mu napisala da je konec! Trgalo se mi je srce ko sem pisala konec. Najin skupni prijatelj mi je nato s teškim srcem povedal da me je varal s kar 2 puncama.. JA! To me je še bol strlo! Moji prijateljici pa je bilo dost vsega in me je povabila ven. Šli sva v disko in se neizmerno zabavali.. Njega se prebolevala zelo dolgo. Zapestnico sem zažgala in vse skupne slike. Težko mi je bilo! Za tem me je vikokrat kliknil in se mi oprivičeval! klical me je! smse mi je pisou! Vesela bi bila če bi bila samo summer love! Čeprav je že veliko časa minilo se spomnim vseh občutkov! izdal me je! moja 1 ljubezen me je izdala.
Re: Žalostne ljubezenske zgodbe </3 12.7.2011 1:46
vse se je začelo na začetku 6 klasa . pršla je nova punca iz malečnika . noben ni govoriu z njo bla je sama . a kr smo prvega 9 šli v šolo v naravi sem sva se začeli pogovarjat .. ime ji je blo valentina vzdevek Arrow valie . začele sva se družt .. predzadn dan smo na plaži mel neke talente . men pa je blo slabo , glavobol sm mela in sem mogla ustat u hotelu . ona pa je ostala z menoj .. ulegli sva se u pojstlo in se pogovarjali . takrat sm spoznala da je tista oseba za mene . nebom rekla bff ampak oseba ki me je razumela , lahko sm ji use povedla . nobenih skriunosti nisem imela pred njo . imela me je rada takšno kot sm . (: v celem šolskem letu sva se samo še bolj zbližali . prišel je 7 klas^^ na začetku je blo super pa use .. apotem je postala nekakšn "fejmič" in vsi so jo hoteli imet . postajala sem ljobosumna čeprau sem se sama sebi zdela neumna . a potem sva se pogovorili in vse je bilo po starem . Smile a putem .. šli sva u ledno in sva malo skadili (nisem preveč ponosna na to Confused ) in začeli sva se poljubljat . ne neke strastno ampak nekaj jih je bilo dovolj . potem sva bili neke skupaj in use u meni se je spremenilo . po 3 dneh je rekla da je biu le hec . jokala sem kot še nikoli prej za nobenega fanta tako . Crying or Very sad nevem nemorem pojasnit teh občutkou .. ampak bla sem tako žalostna . prvič in zadnjič v življenju sem uzela britvico in se urezala . ni bilo globoko ampak zapeklo je useeno . govorila sem si - ni mogoče nisem bi ! ampak nisem si znala pojasnit teh čusteu . Confused potem sm pršla k sebi in sva s5 bili dobri prjatlci a ni blo use tak k prej . prišla je tut neka zamenjava iz neke države i think it was france in sm začela hodit z enim .. takrat je bla s5 tam za mene . a so šli nazaj domou in sm prekinla zvezo saj se nebi več vidla . ni blo prijetno , a ne tako hudo kot z njo . ceu čas sm čutla neke do nje ampak sem ta čustva samo dol potiskala . potem je eno punco udarla kr me je prejela za prsi . skregali sva se . Mad jezna sem bla nanjo kot še nikoli . jeza se je počasi pomirjala .. potem sva imele tudi ogromno tumblr talkov (dajali sva si linke slik ki so opisovale najne misli , mnenja , situacije , čustva ..) in ena slika je bila i love you . vedela sem da je hec ampak preprosto u meni je biu taki občutek sreče .. povedala sem ji kaj čutim . ona pa je povedala enemu prijatelju in skupaj sta me opravljala . bila sem u takšnem bedu da sem vsaki večer jokala čeprau sem si govorila da je to bedarija da sem premlada in bodo nove ljubezni .. ampak useeno .. začela je hodit z eno mojo dobro prijateljico in mi praula kaj delata oz . bota .. hudo mi je še vedno . vem da sem tut jas naredila kakšno napako in use .. ampak jo mam še vedno rada Crying or Very sad
mogla sm to nekam objavit kr še vedno nevem za moja čustva . Confused a naučila sem se nekaj - ljubezen te ne sme spravit na kolena ali pa dase začneš rezat al karkoli enostauno ni vredno . v tistem trenutko se res morda počutiš da bi use nardiu al bi se rezau , se zdehau .. enostauno ni vredno . (:
morda se vam zdim čudna ampak kaj moreš d:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.