prvi sex..<< | 1 | 2• lola00
• Od: 13.9.2009
Re: prvi sex..
13.4.2010 20:50
BlackVelvet pravi:pa še eno vprašanje..
za prvič položaj 69..pač da sta eden na drugemu! • MilosR
• Od: 16.6.2009
16.4.2010 20:23
lola00 pravi:
BlackVelvet pravi:
pa še eno vprašanje..
za prvič položaj 69..pač da sta eden na drugemu! Eden na drugemu sta v mnogo položajih Položaj 69, ki si ga omenila ni primeren, ker gre za položaj, pri katerm drug drugega oralno zadovoljujeta. No, je primeren, samo ne za pentracijo. Ker je najbolj primeren nevem, js sm čist klasičen misijonarski položaj. Pomoje je najbol da pač ležita, en zgoraj, en spodaj, nič komplicirat. Vem samo, da za prvič odsvetujejo "doggy style". • thsb
• Od: 24.4.2010
24.4.2010 20:04
mene zdj neki zanima..jst sm zdej s fantom že ene 4x pač khm..ane no sam mene na začetku še zmerii mal boli pa nvm no sploh nč ne čutm k ene ful govorijo waw kok jim ga sede pa to ...zdj pa a bo pač to z vsakim pač odnosm se bolšal da bo tud men začel pasat al kako to gre hehehe??? • horny
• Od: 27.4.2010
28.4.2010 20:48
thsb pravi:mene zdj neki zanima..jst sm zdej s fantom že ene 4x pač khm..ane no sam mene na začetku še zmerii mal boli pa nvm no sploh nč ne čutm k ene ful govorijo waw kok jim ga sede pa to ...zdj pa a bo pač to z vsakim pač odnosm se bolšal da bo tud men začel pasat al kako to gre hehehe???
ti samo **** in se bo že udelala tvoja **** • thsb
• Od: 24.4.2010
28.4.2010 20:52
hehe ok..pol pravš da bo čez čs tud men začel pasat?? • horny
• Od: 27.4.2010
28.4.2010 20:57
To je napisala moja punca vendar jo neki J E B E ta forum in ne more dajat objav alpa komentjrt...
Ko sem se prvič dala dol bilo je imenitno. To se je dogajalo na prijateljevem rojstnem dnevu, z fantom sva bila skupaj že kar nekaj časa mislim da 7 dni. Dogovorila sva se, da se bova dala dol ker se res imava rada in sem vedela, da bo ta najina ljubezen še kar dosti časa trajala. Najprej sem nekaj malega spila mislim da 1l malibuja pa 5 kozarcev čiste ruske vodke, fant je pa bol softič in je spil samo 1l jegra. Nato me je nežno in z vso ljubeznijo prijel za roko in sem mu sledila do spalnice staršev od prijatelja. Preden sva vstopila me je še enkrat vprašal, če sem res pripravljena to storiti. Bila sem že malo omotična vendar sem mu odgovorila da seveda zakaj pa ne. Nežno je odprl vrata a kljub njegovi nežnosti so močno zaškripala :S . Usedla na rob postelje in nežno me je začel poljubil. Nato sva se ulegla in slekel mi je majico in modrc in mi začel drzno poljubljati moje bradavičke. Nato se je spustil nižje mi odpel hlače jih slekel in vrgel na drugi konec sobe in nežno mi je začel masirati in lizati češpljico. Pri tem sem neizmerno uživala, pri tem pa mi je prišlo. Občutkov se ne da opisati to morate poizkusiti. Od takih lepih užitkov sem dobila krajše krče po vsem telesu za 10sekund med tem pa se je fant slekel. Porinil mi je svojega korenjaka globoka v usta, da sem se začela že skoraj dušiti. Malo časa sem mu ga vlekla in postal je trd kot železo. Ker je bilo to zame prvič sem hotela da me razdeviči v misionarskem položaju. Nežno me je prijel za boke, položil njegovega korenjaka na ščegetavček in ga malo tresel (še en užitek več). Nato pa ga je rahlo in z občutkom porinil v mojo vagino. Najprej je malo zabolelo in pritekla mi je kri :S. madež sva pokrila z odejo. Hotel je zmiraj hitreje vendar zaradi bolečine nisem mogla in sem ga vstavila. To se je kar nekajkrat ponovilo. Strastno in "divje" sva seksala 10 min. dokler mu ni prišlo. Njegov brizg sperme sem rahlo čutila in to se mi je zdelo zelo nenavadno, povlekel ga je ven in opazila sva da sva pozabila na kondom :/ . Nisem se kaj preveč sekirala saj sem vedela da obstajajo tudi kontracepcijske tabletke in da bojo one opravile to težavo. Še nekajkrat me je poljubil in nato sva se oba oblekla in nadaljevala z rojstno dnevno zabavo. Kaj se je pa zgodilo z tistim krvavim madežem da postelji pa ne vem vendar vem da ima zdaj prijatelj kazen mogoče da je zaradi madeža, vendar nočem vedeti. To je bila moja prva seksualna izkušnja in jo ne obžalujem in jo tudi nebom ;D . Upam da bi jih imelo čim več tako lepo izkušnjo. En lep seksualni pozdrav • nivcy
• Od: 22.5.2011
prvi sex
22.5.2011 18:41
mja midva z mojim fantom sva skupaj 17 mescev in zdaj že 2 mesca seksava skor usak drug dan. emm... prvič pa je blo tko: fant je prišel k men domov ker sva se že v naprej zmenila, da boa sexala. on pa je bil že večkrat pr men in je vedu kje je moja soba. in on je pocinglau pred vrati in jas sem mu šla odpret. najprej sva gledala malo tv potem pa me je začel nežno z usti poljubljati, poljubljala sva se kakih 10 min potem pa me je po stopnicah odnesel v mojo sobo. tam me je položil na posteljo in se vlegel name. potem sva se še kaki 2 min poljubljala nato pa mi je slekel majico in odpel nederček, jas pa tudi njemu majico. potem sva vstala in slekla drug drugega. potem me je spet dvignil in me položil na posteljo in mi začel lizati mojo muco.potem sem mu ga js mal zdrkala in pofafala nato pa ga je počas porino notr. bilo je neverjetno. ko sva približno 5 min sexala je pritekla kri verjetno ker je predrl...potem sva počakala približno 2 min da se je malo umirilo, neto pa me je spet dvignil in me nesel proti steni. tam me je naslonil na steno in začela sva to pozicijo, ta je sicer mal bolela verjetno zaradi močnih porivov... verjetn bi se ta sex še nadaljevau če nebi u tistem trenutku prišla domov mama.
[color=blue][/color] • fukickaa
• Od: 31.5.2010
23.5.2011 17:15
omg ? haha kere zgodbice a celo z usti te je začel poljubljati? daj nea reči hahah • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
26.5.2011 14:53
**** pravi:omg ? haha kere zgodbice
a celo z usti te je začel poljubljati? daj nea reči hahah Ahahahahahaahah • kates
• Od: 28.8.2010
26.5.2011 17:42
horny pravi:To je napisala moja punca vendar jo neki J E B E ta forum in ne more dajat objav alpa komentjrt...
Ko sem se prvič dala dol bilo je imenitno. To se je dogajalo na prijateljevem rojstnem dnevu, z fantom sva bila skupaj že kar nekaj časa mislim da 7 dni. Dogovorila sva se, da se bova dala dol ker se res imava rada in sem vedela, da bo ta najina ljubezen še kar dosti časa trajala. Najprej sem nekaj malega spila mislim da 1l malibuja pa 5 kozarcev čiste ruske vodke, fant je pa bol softič in je spil samo 1l jegra. Nato me je nežno in z vso ljubeznijo prijel za roko in sem mu sledila do spalnice staršev od prijatelja. Preden sva vstopila me je še enkrat vprašal, če sem res pripravljena to storiti. Bila sem že malo omotična vendar sem mu odgovorila da seveda zakaj pa ne. Nežno je odprl vrata a kljub njegovi nežnosti so močno zaškripala :S . Usedla na rob postelje in nežno me je začel poljubil. Nato sva se ulegla in slekel mi je majico in modrc in mi začel drzno poljubljati moje bradavičke. Nato se je spustil nižje mi odpel hlače jih slekel in vrgel na drugi konec sobe in nežno mi je začel masirati in lizati češpljico. Pri tem sem neizmerno uživala, pri tem pa mi je prišlo. Občutkov se ne da opisati to morate poizkusiti. Od takih lepih užitkov sem dobila krajše krče po vsem telesu za 10sekund med tem pa se je fant slekel. Porinil mi je svojega korenjaka globoka v usta, da sem se začela že skoraj dušiti. Malo časa sem mu ga vlekla in postal je trd kot železo. Ker je bilo to zame prvič sem hotela da me razdeviči v misionarskem položaju. Nežno me je prijel za boke, položil njegovega korenjaka na ščegetavček in ga malo tresel (še en užitek več). Nato pa ga je rahlo in z občutkom porinil v mojo vagino. Najprej je malo zabolelo in pritekla mi je kri :S. madež sva pokrila z odejo. Hotel je zmiraj hitreje vendar zaradi bolečine nisem mogla in sem ga vstavila. To se je kar nekajkrat ponovilo. Strastno in "divje" sva seksala 10 min. dokler mu ni prišlo. Njegov brizg sperme sem rahlo čutila in to se mi je zdelo zelo nenavadno, povlekel ga je ven in opazila sva da sva pozabila na kondom :/ . Nisem se kaj preveč sekirala saj sem vedela da obstajajo tudi kontracepcijske tabletke in da bojo one opravile to težavo. Še nekajkrat me je poljubil in nato sva se oba oblekla in nadaljevala z rojstno dnevno zabavo. Kaj se je pa zgodilo z tistim krvavim madežem da postelji pa ne vem vendar vem da ima zdaj prijatelj kazen mogoče da je zaradi madeža, vendar nočem vedeti. To je bila moja prva seksualna izkušnja in jo ne obžalujem in jo tudi nebom ;D . Upam da bi jih imelo čim več tako lepo izkušnjo. En lep seksualni pozdrav haloo?! kko si lohk po 1l malibuja pa 5 kozarcev čiste ruske vodke sam mal omotična?wtf-.- • lara123
• Od: 15.12.2010
Re: prvi sex
26.5.2011 19:38
nivcy pravi:mja midva z mojim fantom sva skupaj 17 mescev in zdaj že 2 mesca seksava skor usak drug dan. emm... prvič pa je blo tko: fant je prišel k men domov ker sva se že v naprej zmenila, da boa sexala. on pa je bil že večkrat pr men in je vedu kje je moja soba. in on je pocinglau pred vrati in jas sem mu šla odpret. najprej sva gledala malo tv potem pa me je začel nežno z usti poljubljati, poljubljala sva se kakih 10 min potem pa me je po stopnicah odnesel v mojo sobo. tam me je položil na posteljo in se vlegel name. potem sva se še kaki 2 min poljubljala nato pa mi je slekel majico in odpel nederček, jas pa tudi njemu majico. potem sva vstala in slekla drug drugega. potem me je spet dvignil in me položil na posteljo in mi začel lizati mojo muco.potem sem mu ga js mal zdrkala in pofafala nato pa ga je počas porino notr. bilo je neverjetno. ko sva približno 5 min sexala je pritekla kri verjetno ker je predrl...potem sva počakala približno 2 min da se je malo umirilo, neto pa me je spet dvignil in me nesel proti steni. tam me je naslonil na steno in začela sva to pozicijo, ta je sicer mal bolela verjetno zaradi močnih porivov... verjetn bi se ta sex še nadaljevau če nebi u tistem trenutku prišla domov mama.
[color=blue][/color] a to vaju je pol mama zazačla al sta jo sam čula pač da je pršla domu ko je z glavnimi vtrati odprla ??? • zaneTycho
• Od: 17.4.2011
28.5.2011 20:57
Nebom nic pisala o tej temi.. AMPAK... zakaj jo vsi taaako mocno nacrtujete?? toje samo pritisk potem.. in samo zivckas cel cas.. lubi bog..prepusti se custvom... ce vama bo usojeno, potem bota spala skupaj.. ce ne.. pa bo vse nacrtovano in ne bo tolk dobro..!!!sam pac.. nasvet..
• zaneTycho
• Od: 17.4.2011
28.5.2011 20:59
npr. ena moja kolegica je imela celzvezek poopisan z nacrti za EN vecer... mislim... na koncu je bilo tak da je bila razocarana, kerni blovse kot nacrtovano.. tako da..spontanost je poleg ljubezni najpomembnejsa.. prepustite se.. Nebom nic pisala o tej temi.. AMPAK... zakaj jo vsi taaako mocno nacrtujete?? toje samo pritisk potem.. in samo zivckas cel cas.. lubi bog..prepusti se custvom... ce vama bo usojeno, potem bota spala skupaj.. ce ne.. pa bo vse nacrtovano in ne bo tolk dobro..!!!sam pac.. nasvet..
• starbucks
• Od: 30.6.2011
30.6.2011 1:47
hejla usm : )
uf mene kr par stvari zanima in sm res vesela da sm najdla ta forum. upam da mi bo kdo znou pomagat no ja.. js sm dobila svjga pruga tipa no ja, hvala usm za odgovore že u naprej xoxo • androjst
• Od: 6.6.2010
30.6.2011 13:24
starbucks pravi:hejla usm : )
uf mene kr par stvari zanima in sm res vesela da sm najdla ta forum. upam da mi bo kdo znou pomagat no ja.. js sm dobila svjga pruga tipa no ja, hvala usm za odgovore že u naprej xoxo No jst osebno še nism. 1. Da se postala čist mokra je čist normaln, telo to naredi zaradi lažje penetracije. 2. Če gre s prsti v tvojo muco že LAHKO pretrga deviško, odvisn kolk globok gre... 3. Sex-at že po enmu mescu je pomoje prezgodi, po moje morebit bsaj pol leta. 4. Glede velikost tvojih zizik, pa se ne obremenjuj če te ma zdej rad, te bo mel tud k bo vidu mejhne joške. In se NE obremenjuj preveč s tem. UŽIVAJ (toda ne prezgodaj) LP • tejchy
• Od: 12.1.2010
1.7.2011 15:02
meni se po enmu mescu ne zdi prihitro.. pač če češ z njim pole dej aa.. kej te briga kej si ostali mislijo...
• pk4life
• Od: 20.7.2010
2.7.2011 0:06
horny pravi:To je napisala moja punca vendar jo neki J E B E ta forum in ne more dajat objav alpa komentjrt...
Ko sem se prvič dala dol bilo je imenitno. To se je dogajalo na prijateljevem rojstnem dnevu, z fantom sva bila skupaj že kar nekaj časa mislim da 7 dni. Dogovorila sva se, da se bova dala dol ker se res imava rada in sem vedela, da bo ta najina ljubezen še kar dosti časa trajala. Najprej sem nekaj malega spila mislim da 1l malibuja pa 5 kozarcev čiste ruske vodke, fant je pa bol softič in je spil samo 1l jegra. Nato me je nežno in z vso ljubeznijo prijel za roko in sem mu sledila do spalnice staršev od prijatelja. Preden sva vstopila me je še enkrat vprašal, če sem res pripravljena to storiti. Bila sem že malo omotična vendar sem mu odgovorila da seveda zakaj pa ne. Nežno je odprl vrata a kljub njegovi nežnosti so močno zaškripala :S . Usedla na rob postelje in nežno me je začel poljubil. Nato sva se ulegla in slekel mi je majico in modrc in mi začel drzno poljubljati moje bradavičke. Nato se je spustil nižje mi odpel hlače jih slekel in vrgel na drugi konec sobe in nežno mi je začel masirati in lizati češpljico. Pri tem sem neizmerno uživala, pri tem pa mi je prišlo. Občutkov se ne da opisati to morate poizkusiti. Od takih lepih užitkov sem dobila krajše krče po vsem telesu za 10sekund med tem pa se je fant slekel. Porinil mi je svojega korenjaka globoka v usta, da sem se začela že skoraj dušiti. Malo časa sem mu ga vlekla in postal je trd kot železo. Ker je bilo to zame prvič sem hotela da me razdeviči v misionarskem položaju. Nežno me je prijel za boke, položil njegovega korenjaka na ščegetavček in ga malo tresel (še en užitek več). Nato pa ga je rahlo in z občutkom porinil v mojo vagino. Najprej je malo zabolelo in pritekla mi je kri :S. madež sva pokrila z odejo. Hotel je zmiraj hitreje vendar zaradi bolečine nisem mogla in sem ga vstavila. To se je kar nekajkrat ponovilo. Strastno in "divje" sva seksala 10 min. dokler mu ni prišlo. Njegov brizg sperme sem rahlo čutila in to se mi je zdelo zelo nenavadno, povlekel ga je ven in opazila sva da sva pozabila na kondom :/ . Nisem se kaj preveč sekirala saj sem vedela da obstajajo tudi kontracepcijske tabletke in da bojo one opravile to težavo. Še nekajkrat me je poljubil in nato sva se oba oblekla in nadaljevala z rojstno dnevno zabavo. Kaj se je pa zgodilo z tistim krvavim madežem da postelji pa ne vem vendar vem da ima zdaj prijatelj kazen mogoče da je zaradi madeža, vendar nočem vedeti. To je bila moja prva seksualna izkušnja in jo ne obžalujem in jo tudi nebom ;D . Upam da bi jih imelo čim več tako lepo izkušnjo. En lep seksualni pozdrav Nisem se kaj preveč sekirala saj sem vedela da obstajajo tudi kontracepcijske tabletke in da bojo one opravile to težavo. zanimiwo.. dej nauč ns še kej nowga .. kontracepcijske tabletke ne delujejo tko.. edin če jih je jemala že od prejšne menstre.. pol bo pa zčetk nasledne teme: ko sm prvič rojevala je blo imenitno..... dej folk pazte mal.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • tjasalala
• Od: 15.1.2011
3.7.2011 14:54
Ko sem se prvič dala dol bilo je imenitno. To se je dogajalo na prijateljevem rojstnem dnevu, z fantom sva bila skupaj že kar nekaj časa mislim da 7 dni. Dogovorila sva se, da se bova dala dol ker se res imava rada in sem vedela, da bo ta najina ljubezen še kar dosti časa trajala. Najprej sem nekaj malega spila mislim da 1l malibuja pa 5 kozarcev čiste ruske vodke, fant je pa bol softič in je spil samo 1l jegra. Nato me je nežno in z vso ljubeznijo prijel za roko in sem mu sledila do spalnice staršev od prijatelja. Preden sva vstopila me je še enkrat vprašal, če sem res pripravljena to storiti. Bila sem že malo omotična vendar sem mu odgovorila da seveda zakaj pa ne. Nežno je odprl vrata a kljub njegovi nežnosti so močno zaškripala :S . Usedla na rob postelje in nežno me je začel poljubil. Nato sva se ulegla in slekel mi je majico in modrc in mi začel drzno poljubljati moje bradavičke. Nato se je spustil nižje mi odpel hlače jih slekel in vrgel na drugi konec sobe in nežno mi je začel masirati in lizati češpljico. Pri tem sem neizmerno uživala, pri tem pa mi je prišlo. Občutkov se ne da opisati to morate poizkusiti. Od takih lepih užitkov sem dobila krajše krče po vsem telesu za 10sekund med tem pa se je fant slekel. Porinil mi je svojega korenjaka globoka v usta, da sem se začela že skoraj dušiti. Malo časa sem mu ga vlekla in postal je trd kot železo. Ker je bilo to zame prvič sem hotela da me razdeviči v misionarskem položaju. Nežno me je prijel za boke, položil njegovega korenjaka na ščegetavček in ga malo tresel (še en užitek več). Nato pa ga je rahlo in z občutkom porinil v mojo vagino. Najprej je malo zabolelo in pritekla mi je kri :S. madež sva pokrila z odejo. Hotel je zmiraj hitreje vendar zaradi bolečine nisem mogla in sem ga vstavila. To se je kar nekajkrat ponovilo. Strastno in "divje" sva seksala 10 min. dokler mu ni prišlo. Njegov brizg sperme sem rahlo čutila in to se mi je zdelo zelo nenavadno, povlekel ga je ven in opazila sva da sva pozabila na kondom :/ . Nisem se kaj preveč sekirala saj sem vedela da obstajajo tudi kontracepcijske tabletke in da bojo one opravile to težavo. Še nekajkrat me je poljubil in nato sva se oba oblekla in nadaljevala z rojstno dnevno zabavo. Kaj se je pa zgodilo z tistim krvavim madežem da postelji pa ne vem vendar vem da ima zdaj prijatelj kazen mogoče da je zaradi madeža, vendar nočem vedeti. To je bila moja prva seksualna izkušnja in jo ne obžalujem in jo tudi nebom ;D . Upam da bi jih imelo čim več tako lepo izkušnjo. En lep seksualni pozdrav OMG • Jok3r
• Od: 22.7.2009
Re: nwm
3.7.2011 18:03
miha1500 pravi:JA...tako...jas še niskem ker sem star 14 let.
mislim pa da se mi nikamor ne mudi ker imam še časa VELIKO in se mi zdi da rajši mal počakam pa to naredim s TAPRAVO kot pa se zdaj nekaj silim pa pol to dejanje obžalujem tako da: WE HAVE TIME!!!!! a si punca da boš obžaloval? =P • pacjst
• Od: 16.8.2009
5.7.2011 12:25
no jst se strinjam z vami k praute d po 1 mescu je prezgodej. čeprou je mene to doletelo. fant me je sprašvou če bom pršla k njemu pa sm rekla okej bom ampk nebo nč.(skup sva bla 1 mesc pa še mal). pol k sm pa k njemu pršla sva pa film gledala in kr enkat je začeu tam spodej.. in sm čist zmrznla blu je prvič in nism bla prpraulena k se nisva z njim nikul nč menila o tem.. in zdej če em nekdu upraša kaku je blu neznam niti nč povedat. ker od straha pou stvari od takrat nevem. ker se nisva nč o tem menila nism niti upala rečt ne k sm se bala d bo pol kej tku reku al pa kej.. in fuuuul me je bolelo.:/ zato vam ne priporočam. dejte ko bote prpraulene pa čimveč se pogovarjejte s tipom o tem!
• loveboy
• Od: 25.6.2011
5.7.2011 21:42
Ko sem se prvič dala dol bilo je imenitno. To se je dogajalo na prijateljevem rojstnem dnevu, z fantom sva bila skupaj že kar nekaj časa mislim da 7 dni. Dogovorila sva se, da se bova dala dol ker se res imava rada in sem vedela, da bo ta najina ljubezen še kar dosti časa trajala. Najprej sem nekaj malega spila mislim da 1l malibuja pa 5 kozarcev čiste ruske vodke, fant je pa bol softič in je spil samo 1l jegra. Nato me je nežno in z vso ljubeznijo prijel za roko in sem mu sledila do spalnice staršev od prijatelja. Preden sva vstopila me je še enkrat vprašal, če sem res pripravljena to storiti. Bila sem že malo omotična vendar sem mu odgovorila da seveda zakaj pa ne. Nežno je odprl vrata a kljub njegovi nežnosti so močno zaškripala :S . Usedla na rob postelje in nežno me je začel poljubil. Nato sva se ulegla in slekel mi je majico in modrc in mi začel drzno poljubljati moje bradavičke. Nato se je spustil nižje mi odpel hlače jih slekel in vrgel na drugi konec sobe in nežno mi je začel masirati in lizati češpljico. Pri tem sem neizmerno uživala, pri tem pa mi je prišlo. Občutkov se ne da opisati to morate poizkusiti. Od takih lepih užitkov sem dobila krajše krče po vsem telesu za 10sekund med tem pa se je fant slekel. Porinil mi je svojega korenjaka globoka v usta, da sem se začela že skoraj dušiti. Malo časa sem mu ga vlekla in postal je trd kot železo. Ker je bilo to zame prvič sem hotela da me razdeviči v misionarskem položaju. Nežno me je prijel za boke, položil njegovega korenjaka na ščegetavček in ga malo tresel (še en užitek več). Nato pa ga je rahlo in z občutkom porinil v mojo vagino. Najprej je malo zabolelo in pritekla mi je kri :S. madež sva pokrila z odejo. Hotel je zmiraj hitreje vendar zaradi bolečine nisem mogla in sem ga vstavila. To se je kar nekajkrat ponovilo. Strastno in "divje" sva seksala 10 min. dokler mu ni prišlo. Njegov brizg sperme sem rahlo čutila in to se mi je zdelo zelo nenavadno, povlekel ga je ven in opazila sva da sva pozabila na kondom :/ . Nisem se kaj preveč sekirala saj sem vedela da obstajajo tudi kontracepcijske tabletke in da bojo one opravile to težavo. Še nekajkrat me je poljubil in nato sva se oba oblekla in nadaljevala z rojstno dnevno zabavo. Kaj se je pa zgodilo z tistim krvavim madežem da postelji pa ne vem vendar vem da ima zdaj prijatelj kazen mogoče da je zaradi madeža, vendar nočem vedeti. To je bila moja prva seksualna izkušnja in jo ne obžalujem in jo tudi nebom ;D . Upam da bi jih imelo čim več tako lepo izkušnjo. En lep seksualni pozdrav muahahaha..če je pa od tega kj res..sm pa papež • littlepig
• Od: 4.7.2011
5.7.2011 22:52
pa kaj vi ste totalno **** hahaha • anjja
• Od: 11.1.2009
8.7.2011 10:22
kaj vam naj na to rečem.. prvi sex. mene je bolelo kot svinja, tako da sem že skoro fantu rekla da če lahko nehama, pa sem potrpela |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.